Scudo Sports

Konya

Scudo
@Mesut Girgiç

Hocam Allah iyiliğinizi versin diyorum. Discovery channel'da "Ultimate Survivor"ı izledikten sonra içtiğimiz sular mubarek şerbet :) Kurbağa, kurtçuklara gelince, etin kilosu aldı başını gidiyor. Doğal organik lezzetlerden ne kadar mahrum kaldığınızı bi anlasaydınız :D

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
@Bugsbunny

Ben, bizim turlara gelenlerin akıl sağlığından da tam emin değilim.. :p

@sadık1964

Ortaya çıksın da ne desin? :)

Aslında hata bizde.. kedi olup iki fare tuttuk diye gittik aslanla birlikte geyik avına çıktık.
Hani bir atasözü de var ya:
Atlar tepinirken sıpalar çiğnenirmiş.
Ahmet hoca tabiatla güreşirken biz de arada haşat olduk..

Yani hata bizde üstad.
Hem fitnes çiyiz diyoruz hem de bisikletle arazi tatbikatına çıkıyoruz.
Ama ben dersimi aldım, ediyorum ezber. Bi daha haritası olmayan tura tövbe.

GEZİ ANONSU:
10 temmuz Cumartesi günü sabah saat 07:00 da Real'in önündeki benzinlikte buluşup Aksaray yolundaki Obruk'a gidip dönelim diyorum.
Yol gidiş dönüş 160 km. Ben hibritle geleceğim. Yol bisikleti, hibrit yada ince tekerli mtb tavsiye edilir. Dileyen dilediğiyle gelebilir.
Suluklarınız büyük, azık çantanız dolu olsun.

GEZİ ANONSU:
10 temmuz Cumartesi günü sabah saat 07:00 da Real'in önündeki benzinlikte buluşup Aksaray yolundaki Obruk'a gidip dönelim diyorum.
Yol gidiş dönüş 160 km.
Suluklarınız büyük, azık çantanız dolu olsun.

@sadık1964

:D Pazar günkü gezi hepimizde, "deprem etkisi" yapmıştı. Artçıları hala sürdüğü için iki kez yazma :sigaraici , beş kez unutma :smile043: , bisikleti satmayı düşünme :bayrak: , asfalt yollara övgüler yağdırma :winkenlux , uykudan bağırarak uyanma :46: gibi duygu patlamaları olabilir.

Orayı, yani Obruk'u biliyorum. Hatta "Mesut abinin tavsiyelerine de kulak verin" derim. Amaaa ben, 26*2.0 lastiklerimle gelicem. Evet evet :eek: Kesin öyle yapmalıyım :003: Obruk'u bildiğimi söylemiş miydiiiiiiiiimmmmmm?!!! :7: :10:

Ramazan öncesi proğram önerileri:
(10 temmuzda Obruk'a gideceğiz inşallah. Bunda bir problem yok.)

1. 17 temmuz cumartesi günü Seydişehire gidip dönelim diyorum. (200 km)

2. 24 temmuz cumartesi günü de Eskil üstünden Tuz gölüne gidip dönelim diyorum. (200+ km :D :cool: :Skull-175 )

Ramazanda rölanti durumunda olacağımız için önceden kurtlarımızı dökmemiz gerek.

not:
Gezilerin cumartesiye denk getirilmesinin sebebi; çalışanların pazar günü metabolizmal olarak toparlanıp pazartesi günü işe tek parça olarak gitmelerini sağlamak içindir.

Evet yukardaki iki öneriyi görücüye çıkarıyorum.
Cevaplar lütfen:

@Mesut Girgiç

Bir mani çıkmazsa hepsine katılacağım inşallah. Fakat Tuz Gölü turu biraz dokunduracak gibi :) :rolleyes: :eek:

• Beğen
Tepkiler: Onur KANMAZ
@Faruk ÇUBUKCU

Seydişehir turumuzda dönüşü Beyşehir üzerinden yaparak olaya biraz renk katmayı düşünüyorum.

Tuz gölü turunda ise sabah 07:00 da tura başlayıp akşam 21 sularında dönmeyi planlıyoruz inşallah. Dönüş için yanımızda aydınlatma lambaları taşımak gerekecek. Ancak öyle umuyorum ki uzun süre hatıralarda yer edecek güzel ve tuzlu (gerek gölün tuzu gerek te akıtılan terlerin tuzu itibarıyla :) bir gezi olacak.

Bugun yanı 09.07.2010 Cuma gunu saat 6.30 da Yacan yurdunun onunde bulusacagız butun arkadaslarımı beklerım kısa bır gezı yapacagız

@Mesut Girgiç
Bisiklete binelim de gökkuşağı misali rengarek olsun benim için mahsuru yok :)

Hocam fotoğraf makinenizi de getirseniz ayrıca memnun olurum :) Fotolardan bir çeşni yapıp bakmak ayrıca güzel oluyor :rolleyes:

Bugün 3 arkadaş Ardıçlı'ya gittik.
Oldukça farklı bir gezi oldu.
Yolun ortasında susuz kaldık.Sağolsun bir abi buzz gibi su ikram etti bize.Vaktiniz varsa çay , kahvaltılık hazırlayım dedi.Teşekkür ettik kendisine.Böyle insanların halâ var oluşuna sevinmemek elde değil.

Konyaya dönüşte arkadaşın arka göbeği dağıldı.İteleye iteleye gelmek zorunda kaldık.Birde üstüne 6-7 tane çoban köpeğinin saldırısına uğradık.O yokuşları nasıl çıktım bilmiyorum :) Eve geldiğimde derin bir oh çektim.Makinam yoktu ama telefon ile birkaç kare yakalamaya çalıştım :)

Konya - Ardıçlı 'dan kareler ;)

(link)
(link)
(link)

Selametle ...

Konunun ortasına dalmış gibi oldum ama paylaşmak istedim kusura bakmayın :)

Geri