Scudo Sports

Konya

Scudo
20 haziran pazar günü sabah saat 08:00 da Real in önündeki benzinlikte buluşup Malas üzerinden Kestel e ve orada ormaniçin mtb yaptıktan sonra Ladik üzerinden tekrar Konya ya dönmeyi planlıyoruz inşallah.
Kestelde azık karıştırarak ziyafet yapıp Ladikte de üzerie adaçayıyla cila çekeceğiz. Herkez kendi azığını kendi getirsin.
Mtb ve hibrit bisiklet terci sebebi.

Allah'tan mani gelmezse yanınızdayım Kestel-Ladik-Madik-Fadik..... bir mani;)

@erhan erden

satılmadıysa hala ben baka bilirim

MEVLANA BİSİKLET TURU BAŞLIYOR

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde yer alan ve 2.1 U.C.İ. klasmanında koşulacak olan 16. Uluslararası Gençler Mevlana Bisiklet Turu, Konya’da başlıyor. 16-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek tura 4’ü yabancı olmak üzere 12 takımdan 72 sporcu katılacak

DEVAMI İÇİN ....(link)

@aslankangal

Yanlış hatırlamıyorsam üzerinde "chucky" yazıyordu değil mi?

@aslankangal

Turlarda o kadar hızlı giderse olacağı buydu.
Tüm Türkiyenin dikkatini celbetti..

Geçmiş olsun. İnşallah bulunur. :(
Formüla yarışlarını takip edin, orada pistte yarışırken tesbit edilebilir belki o pislet. :cool:

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@aslankangal

Çalınmamıştır, zavallıcık depresyona girip evden kaçmıştır ama kocaya mı kaçmıştır, orası muallaktadır. Muhtemelen Akyıkuş civarlarında KaMyoN kovalamakta, arkasına takılacağı traktör kollamaktadır.

Şaka bi yana bulunur inşallah, hem o bisiklet başkasını taşıyamaz Bayram'a alıştıktan sonra.

Önemli..

Arkadaşlar;
Bisikletforum il temsilcilikleri açılmıştır.

Konya için böyle bir sayfa açalım mı?
Çoğunluk açalım derse içinizden birisi il temsilcisi(ben olamam) olmak durumunda. İl temsilcisi adayımız varsa onu bi öğrenelim sonra gidip Konya için il temsilciliği açma konusunda yönetime müracaat edelim(ben ederim)

Hadi düşünün bakayım şimdi.. :D

Geri