Scudo Sports

Konya

Scudo
Arkadaslar gezi rotası belli oldu bu pazar Cumra Apaya Gıdecegız

Gelecekler;

Ben
Aslankangal (tam bellı degıl)
İsa
Bı kısı daha War ama Bellı Degıl

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@A.Samet Topcuoglu

bir önerim olcam çumra apa yerine gökyurt kilistra yapsak
(link)

kardesım zorlu bır etap olmaması lazım yenı bızımle cıkacak arkadaslar war onları alıstırmamız lazım onu da gelecek pazar degıl ondan sonra kınde yaparız uyar mı ? bıde apanın google earch dan cıkarsan krokısını :d

Arkadaşlar hafta sonu gezimiz var mı

Pazar günü sabah 10:00 da meram son durakta buluşup SEydişehir yolu üzerinde Bulumyaya varıp geleceğiz. Toplamda 80 km. lik bir yol..

Herkesi bekleriz, herkes yiyeceğini yanında getirsin. Evde dayak yiyecekler dayağı evde bıraksın lütfen.. :)

@aslankangal

Gerçi....Bulumya'yı bulamayan, bilemeyen yoktur Konya'lı olup da ama.... yine de eline sağlık Mustafacığım yapmış olduğun TARİF için...

Küçük bir fıkra paylaşmak istedim sizinle... Günün anlam ve önemine binaen...
Nasreddin Hoca birgün çarşıdan bir ciğer alır evde pişirip yemek için. Yolda gelirken bir kuzgun (atmaca türü bir kuş) sorti yapıp (aşağı süzülüp) Hocanın elindeki ciğeri kapıp kaçar. Hoca kuzgunun peşinden koşar ama nafile... Kuzgun, yükselmiştir minare boyu...
Hoca bunun üzerine bağırır kuzgunun arkasından... Boşa sevinme ciğeri kaptım diye... TARİFİ BENDEEE.....:p

1000cc``lik motosiklet misali gazlamayacaksanız ben de katılacağım inşallah :)

@Mesut Girgiç

Dedemizi dün ilk defa gördüm Maşallah Rumeli Hisarı misali sapasağlam duruyor. Tabi yeni teknoloji eski mukavemet ile başedebilir mi? Mümkün değil :) Otomobilde hasar olması beni şaşırtmadı :) Laitfe bir tarafa en yakın zamanda rabbim acil şifalar versin dedemize.

Geri