kardesım zorlu bır etap olmaması lazım yenı bızımle cıkacak arkadaslar war onları alıstırmamız lazım onu da gelecek pazar degıl ondan sonra kınde yaparız uyar mı ? bıde apanın google earch dan cıkarsan krokısını :d
Gerçi....Bulumya'yı bulamayan, bilemeyen yoktur Konya'lı olup da ama.... yine de eline sağlık Mustafacığım yapmış olduğun TARİF için...
Küçük bir fıkra paylaşmak istedim sizinle... Günün anlam ve önemine binaen...
Nasreddin Hoca birgün çarşıdan bir ciğer alır evde pişirip yemek için. Yolda gelirken bir kuzgun (atmaca türü bir kuş) sorti yapıp (aşağı süzülüp) Hocanın elindeki ciğeri kapıp kaçar. Hoca kuzgunun peşinden koşar ama nafile... Kuzgun, yükselmiştir minare boyu...
Hoca bunun üzerine bağırır kuzgunun arkasından... Boşa sevinme ciğeri kaptım diye... TARİFİ BENDEEE.....
Dedemize değen nazarlar tükenmiyor ... Yeni öğrendiğim için ancak yazabiliyorum. Büyük geçmiş olsun aslan dedem. Sen sporcu üstü bir adamsın, tez zamanda iyileşir gene arka jantını izletirsin bize inşallah.
Dede ye arkadan çarpan arabanın önü haşat olmuş diyorlar. Üstelik arkadan çarptığı için cezalı olduğundan dedeye yeni bir scale limited de almak zorunda kalacakmış diyorlar..
(kim diyor onu henüz bulamadım)
Dedemizi dün ilk defa gördüm Maşallah Rumeli Hisarı misali sapasağlam duruyor. Tabi yeni teknoloji eski mukavemet ile başedebilir mi? Mümkün değil Otomobilde hasar olması beni şaşırtmadı Laitfe bir tarafa en yakın zamanda rabbim acil şifalar versin dedemize.