Scudo Sports

Konya

Scudo
@sadık1964

Hayırlı olsun Sadık abi. Kron'u bugün öğleden sonra toplamadan önce Ogün sana "kolay gelsin" der. Haftasonu görüşmek üzere...

@sadık1964

Abi şimdiden hayırlı olsun. Yeni bisikletle yakında görüşmek üzere diyelim

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
@AHMTB

evlendik evlenmesine de(aynı odada yatıyoz) üzerine bindikçe naz yapıyor, hele ki teker patlakları yolda kalmalar, beni sırtında taşılar falan artık usandırdı, birbirimize güvenipte yola çıkamıyoruz. bazen oluyor çok yükleniyorsun diyor bazen de ne çabuk kesildin deyip benle dalga geçiyor, daha geçen gece türmak lisesinin orada gece 10 da patlak verip(hata ben de o çukuru görmeliydim, tabi belediyenin suçu yok mu?) beni vatmanlarla papaz etti.(cumartesi gecesi) yarın tur vardı oysaki(gece gelip patlakları yapsamsa benim pompa iflas ettiğinden basınçlı hava vuramadım ki(pazar sabahı) yola çıkayım. ben de dilinden anlamıyorum bu meretin pek.

bakalım ileriki yıllar neler getirecek ama ben bunu bırakmam, ondan eminim.

15.05.2010 CUMARTESİ günü saat TAM 08.00'de TIP Fakültesi Karşısı Çeşme'de buluşup ve burada Km. Saatleri Sıfırladıktan itibaren Akyokuş istikametindeki asfalt yoldan tam 52 Km. uzaklıktaki (Bunun 27 Km.'si Kaymak Asfalt, 25 Km.si ise Kaymaksız yani Mıcırlı Yol) DERBENT İlçesi'ne gideceğiz inşaallah. İlçe Merkezinde 5 dk. kadar oyalanacağız. Niye diye sorun? El cevap: Marketten, piynir böreğinin malzemelerini alıp, etliekmek fırınına teslim edeceğiz. Sadece teslim edeceğiz. Çünkü daha küflü-tulum piyniri böreğini hak etmedik. Oradan ayrılıp ALADAĞ'ın zirvesine doğru (1485 Rakımdan 2324 Rakıma 840 Metre irtifa kaydedip ki; tam tamına 9.000 metre ( 9 Km.) yol katederek ki bu mesafa full toprak zemindir toprrraaam (askerî bir terimdir bu, yapanlar bilir)...çıkacağız. Zirvede 5-10 Dk. oyalandıktan ve ödülü hak ettiğimizi düşünerek fırıncı arkadaşlara telefon edip, börekleri fırına yavaş yavaş atmalarını salık vereceğiz ve son sürat tekrar Derbent'e doğru uçuşa (inişe) geçeceğiz. Yaklaşık 20 dakika sonra kazasız belasız fırına vardığımızda...... İşte..... o muhteşem an.......
Küflü ve Tulum piynir karışımlı ve bol yağlı (Mesut Abi hariç) börrekleri midelere sallayıvıracaz. Bundan sonra ne mi yapacağız. O yorgunluktan sonra ve dolu midelerle fırının bi köşesine yatagideriz gaarim. Annahhh... ne olur amma.... Geriye kalan 52 Km. ve dahası için (Şükür, Tıp Fakültesi'nde yatmadığımız için) pedallara yüklenip, evlerimize varmakla; Piynir böreklerinin de hakkını avuçlarına vermiş olacağız inşaallah. ANLAŞTIK MI ????

Konyadan başliyip toroslardan yani Antalyadan çikilan bir bisiklet gezisi vardi.BU GEZİDE KONYADA ÇAGLAYAN VARDİ ORASİ KONYADA NEREDEDİR. CEM SEVİN

@AHMTB

Mtb tercih sebebidir. (Yol bisikletiyle gelip te "fırında ben etlekmek ve börekleri beklerim, siz zirve yapıverip te gelin" diyeni yutmayız. )

Herkesin yanına bir miktar para ve bir miktar yiyecek almasını tavsiye ederim. Herkes midesi dolunca Ahmet yıldırım gibi 1 depoyla 1000 km gidemeyebilir.

@bisikletseven

PAZARTESİ; Dedemin Fesi, SALI; Sallanır, ÇARŞAMBA; Çarşafa Dolaş... , PERŞEMBE; Perişanlık, CUMA; Mübarek Gün, CUMARTESİ-PAZAR; Tatil......

VUSLAT NE ZAMANA EMİNEEEE....; şeyy PARDON..!!!. İSMAİİİLLL

SENSİZ; Asfaltın Sol Şeridi,
DEDESİZ; İronlar MAHZUN (Hüzünlü) Kaldı.

konyalılar, bizde perşembe akşamı turlarına çıkalım mı? trafiğin fazla olmadığ ve şehir içi olmayacak şekilde yarın akşam 7 de buluşalım mı?

Geri