Bilmukabele sevgili kardeşim , cuma günü gelemedim ama yarın (pazar) günü şöyle bir mtb yapsak, paraşüt tepesi bizi özlemiştir hem aldığım sağlam duyumlara göre taurine fena kulunçlamış ona da bi faydamız dokunurdu..
Çok güzel olmuş. İçim gitti valla. Dedim ya. Çalıştığımdan dolayı Pazar günleri haricinde katılamıyorum hiç bir yere. Pazar Gününe olursa bir proğram inşaallah katılacağım. Ve ilk olacak.
merhaba konyalılar,
bisikletin bir akort ayarına ihtiyacı var, bildiğiniz, işini iyi yapan, ve uygun fiyatlı bir bisiklet tamircisi arıyorum, nereyi tavsiye edersiniz?
30 Nisan Cuma günü
14:30 da Valiliğin karşısındaki Şerafettin Cami şadırvanında buluşup Çatalhöyüğe doğru pedallayacağız. Boş olanları pedallamaya bekleriz.
mtb yada yol ile gelinebilir, ben mtb ile geleceğim.
2 Nisan Pazar günü
10:30 da meram son durakta buluşup Altınapa barajı ve Paraşüt tepesini dolaşmayı planlıyoruz(plan değişmezse inşallah)
Mtb tavsiye olunur.
Hangi bölümdesiniz? Üniversitede okurken 2 stajımı da ölçü kontolde yaptım. Belediye otobüsçüleri bazen uçak gibi kullanır gibi kullanıyorlar. Katılıyorum.
Yılmaz BADEMLİ'yi tanırsınız o zaman. Neyse Bir kere bu Paşam pastanesinin oradaki caddede arkadaşlarla gidiyoruz. Yanımızdaki arkadaş sıkıştı bir düştü otobüsün lastiği kafasının yanından geçmişti. Yani 1 metre daha yakın olsa Allah korusun. Düşünmesi bile kötü.
Realin önünde saat 08:30 da buluşup Aksaray yolu 80. km de bulunan Obruk gölüne varıp geleceğiz. Toplamda 160 km.
Yolda neredeyse hiç çeşme yok desek yeridir. Lütfen çift sulukla gelin.
Yolda nereseyse hiç market yok desek yeridir. Bi çuval yiyecekle gelin.
Annenize babanıza yada eşinize haber verin de gelin.
Hava yağmurlu olacakmış naylon brandalarla gelin.
Mtb çok zorlar bunu bilin ona göre gelin.
Ne olursan ol yine de gelmeyin.
Kendinize güveniyorsanız gelin..
Bu mükemmel gezi planını kaçırmak istemezdim ama,belimi incittiğim için gelemiyeceğim bi süre bisikletede binemiyorum..gidecek ekibe hayırlı yolculuklar,kazasız belasız gidip gelirsiniz inş,iyi pedallamalar