Scudo Sports

Konya

@Mesut Girgiç

Cennetin yolu Beyşehir-Konya arası,
Rotamız Mesut abinin rotası...

Dedim "Ogün, yorulsan da pedallamaya devam et;
Ve Ağrıs'daki cenneti gör ne yap, ne et!"

Derken bir de baktım cennetteyim; aman allahım bu nasıl bişi!
Fakat, etrafımda Huri değil, tam 6 adet Nuri... :p

Kocamaaan kayalar, kuşlar, salyangoz, ve hatta, "Nuri"ler bile çok net;
Demek ki burası da "çakma" bi cennet.

Olsun. Mesut abi ne güzel demiş;
"Huri dediğin, MTB'ci melekmiş".

O zaman medet ummaya gerek kalır mı Elixir'den, Hayes'den, Magura'dan;
MTB'cinin yolu zaten dikenden, topraktan, taştan.

Babıali yokuşundaki sarışın Huri;
You were so fast and so hurry.
And I say "hello" to you from Konya Ovasİ.

Scudo
@Mesut Girgiç

Süpersin Yusuf abi.
Kendi kaleminden galiba.

Arkadaşlar geçen pazar feci bir kaza yaptım.Ön frenin azizliğine uğradım.Bisikletin üstünden uçtum.Dişim kırıldı , dudağıma dikiş attılar.Kollarımda birşey yokmuş,film çektiler.Çok kötü hissediyorum kendimi.Nasıl böyle bir hata yaptım diye sorup duruyorum kendime.
Aman arkadaşlar ne zaman ne olacağı belli olmuyor.Kaskınızı takın , eldiveninizi giyin.Sezona kötü başladım, hemde çok kötü.

• Beğen
Tepkiler: 42FY
@KaanDurgut

Geçmiş olsun Kaan. Çok şükür daha beter yaralanmamışsın. Gerçi şu tarif ettiğin hal de iyi sayılmaz ama benim de bi arkadaşım bisikletimi yeni aldığım zaman denemek için binip -yine ön fren- düşmüştü ve kolunu kırmıştı. Bence başına geleni çok fazla kafana takma, herkesin bisiklet yaşamında böyle "bunu nasıl yaptım" dediği kazaları, hataları vardır. Önemli olan, bunlardan ders çıkarmak ve bundan sonrası için tedbirli olmaktır. Tekrardan geçmiş olsun, şifalar dilerim.

herkese merhaba.
internet insanı hobi sahibi yapıyor.bisiklet sitelerini gezdikçe bendeki çocukluğumda kalmış bisiklet sevgisi yeniden depreşti ve 3 hafta önce yeni bir bisiklet aldım. şimdi de sizin bu forumda yaptığınız seviyeli muhabbetlerinizi ve yaptığınız bisiklet faaliyetleri hayranlıkla takip ediyorum. kabul ederseniz ben de size katılmak isterim. tabi araştırdığım kadarıyla bu iş sadece bisikletle almakla bitmiyor. sizden ricam bisiklet kullanırken lazım olabilecek malzemeleri(kask, pompa, suluk, çanta, alet takımı, bisiklet kıyafeti vb) konya da bulabileceğim bir yer tarif etmeniz. yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...

Kardeşim çok geçmiş olsun. Ben de geçen sene düşüp sağ kaşımı açmıştım. Eldiven kullanıyorum ve çok da faydasını görüyorum. Millet artistlik yaptığımı zannediyor ama umurumda değiller.

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
Hasan'ı da haftaya, Avid Elixir CR hidrolik fren takımı ile güçlendirilmiş süper bisikletiyle göreceğiz hep birlikte. Şimdiden hayırlısı olsun ona. He he hee...:D

cr yok cr yok cısss o pahalı amcası hasan a biz mesut abisininkinden alacağız sokma çocuğun kafasına cr falan r iyidir r en iyidir :in:

@KaanDurgut

Başına gelen talihsizliğe çok üzüldüm :( Büyük geçmiş olsun. Bu kazanın, başından daha büyük bi kazayı savdığına inanarak moralini yüksek tut derim. Kal sağlıcakla...

@mehmet alçin

Mehmet Bey, Konya'mızda bisiklet için hizmet veren pek çok mağaza var . Üst düzey bisiklet ve bisiklet malzemesini ise Larende Cad.de Akademi hastanesi karşısında PINARELLİ bisiklette bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Arkadaşlar başka bi önerisi olan çıkmaz ise [URL="https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=838933#post838933"Şu linkteki gezi önerisini[/URL]bu pazara yapalım mı? Hava durumu (wunderground) pazara %30 yağışlı diyor. Yani düşecek yüz damladan 30 u kafamıza denk gelecekmiş... :D Bu yağmurda en güzeli yavaş yavaş ıslanmaktır.. ;) Kaçar gibi pedal bassak ye yazar.. :rolleyes: :cool:

@Mesut Girgiç

Bana uyar. :in:

Ama Mesut abi, sen o vitessiz Cruiser ile yine basarsın bence. Bi de rüzgar arkadan esti miydi, Cruise füzesi gibi fırlarsın walla. :p

• Beğen
Tepkiler: smh42
Rüzgarı, yağmuru çok dert etmeyin, son Çumra gezimizde yaptığını gene tekrarlarsa, ben sizi benim bisikletle getiririm.:rolleyes: :D

PAZAR GEZİ ANONSU.

rüzgar yağmur vb hava koşulları nedeniyle Konya dan fazla uzaklaşmayı uygun görmediğimiz için;
pazar günü sabah 08:30 da meram son durakta buluşup

dere-altınapa-kentromanı-karşıdaki taş ocağı-tepeden paraşüt tepesine geçiş-baraj çevresi-takkelidağın saray cephesi-gevellinin çoban merası-sillebarajının bekçi kulübesi-atış poligonu kenarı-500 evler-300 evler-200küsur evler-rahmet ormanı-çölfırtınası ve tekrar konya

parkurunu geçeceğiz inşallah..

mtb yada hibrit olur, yiyecek getirmeyen maazallah ölür.

Geri