Scudo Sports

Konya

Scudo
sayın ironmanlar son turlarınızın resimleirni nasıl bulucam lütfen yardımcı olun mesut abi bu işi bırakmış :D sanırm bilgilendiriseniz sevinrim hangi başlık altında nerde tur resimelriniz acaba ben fanatik hayranınızım resimelrinizle avunuyor güzel görel tatlar alıyrouz teşekürler

sevgili Konya lı bisiklet severler; bende aranıza yeni katıldım. geçtiğimiz hafta bisikletforum sayesinde eski günlerimi yeniden hatırladım, gecikmeden Kron xc 500 model bisiklet sahibi oldum ve cumartesi günüde ilk turumu Nalçacı dan-Dağdere ye yaptım. toplam mesafe 78 km. bundan sonra buralardayım.

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
Bugünkü 110küsur km lik Klistra turuna katılan

Eyüp'ü kararlılığı için
Murat'ı bisiklet unutmadığı için hafızasından dolayı

Ogün ve Sadık hocayı yavaş gitme konusunda gösterdikleri kısmi sabırdan dolayı
Ekremi de her zaman olduğu gibi beni gıc.. edecek esprileri bulmayı yine bu gezide de başarabildiği için :)

çok çok tebrik eder, katılımcılara teşekkürlerimi gönderirim.

Gelecem deyip te gelmeyenlere ne diyeceğimi ise kendileri çok iyi bilir.. ;) :)

@Mesut Girgiç

Ben de çoook teşekkür ederim Mesut abi; her zamanki gibi, güzel bir organizasyondu. :)
Kilistra'ya ikinci gidişim. İlkinde "Sonbahar"dı, sonuncusunda da "İlkbahar",he he... Fakat o manzara burayı her mevsim "eşsiz" kılıyor. Henüz bahar gelmemiş oralara, kışın kalıntıları vardı hala. Etkileyici ve bence mutlaka gidilip görülmesi gereken bir yer. Eski insanların taşları oyarak yaptıkları "mağara ev"ler ama ondan daha da etkileyici olan ve belki insanlıktan da eski, tabiat.

Bu arada "gelecem deyip te gelmeyenler" acaba, ileri saat uygulamasının kurbanları mı? Misal, Atunsay. Nerdeydin yaw?

@Mesut Girgiç

Ayrıca bu da doğru. Çünkü, max 66.9 km/h hıza ulaşmama rağmen sana yetişemiyordum Mesut abi. Ben de sabırla pedalladım. :)

@Bugsbunny

Fabrikada olmasam uçar, kaçar gene de gelirdim be Ogün. Malum bizim işlerin cumartesi, pazarı yok.:(

Kilistraya ilk defa beraber gitmiştik ve çok güzel bir gezi olmuştu. Hatırlarsan sonbaharda, özellikle de yağmurun altında tabiat muhteşemdi. Senin yazdıklarını okuyunca itiraf edeyim biraz sevindim. Mesut Abi'den rica edelim bahar kilistra civarına geldiğinde bir kez daha yolumuzu düşürelim. Belki gene yağmur yağar güzelce ıslanırız.

Arkadaşlar bu hafta sonu

1. Cumartesi günü Beyşehire mi gidip gelelim (200 km civarı) ?

2. Yoksa pazar günü Beyşehir yolu üstünde Ağrıs sırtlarında saklı cennete keşif turu mu yapıp dönelim ( 120km civarı) ?

Arkadaşlar selam.

Gerek özelden aldığım yoğun mesaj trafiği gerek ise bu sayfalardan açık oylama olarak verilen cevaplar gereği 2. ŞIK AĞRIS saklı cennet gezisi ön plana geçmiştir. :cool:

Daha olmazsa biz Ağrıs cennetinde huri bacılarla sohbet ederken Beyşehirci grup Beyşehire varıpta geliverir... :D

mtb tavsiye olunur, yol bisikleti önerilmez. hibrit her halukarda en iyisi.. ;)

herkes kendi yiyeceğini getirsin.

Pazar günü sabah 07:30 da Tıp fakültesi önünde buluşmak üzere.

Ağrıs'a da gelirim , Beyşehir'e de gelirim her yerlere gelirim amma cumartesi gitsek Mesut Abi , pazar günü işteyim ... (Ağrıs da pek tatlı olur laf aramızda)

@atunsay

Ahmet hoca seni anlıyorum. Umarım işlerin düzene girer. Görüşmek üzere

Ağrıs'a tatlı deniyor, Cennet deniyor nasıl bir yer acaba bak merak ettim. İyisimi ben hafta sonu geleyim.;)

Geri