Scudo Sports

Konya

Scudo
Sevgili ironlar,

pazar günü sabah saat 08:00 da Real'in önündeki benzinlikte buluşup Kestel yaylasına gidip, Kestel ormanlarında kaybolacağız.
Yolumuzu tekrar bulabilirsek gerisin geri aynı yoldan yada off-road başka bir rotadan Konya ya geri döneceğiz, yani maceraya yelken açacağız.
Kaybolmak isteyenler gelsin.
Herkes kendi yiyeceğini getirsin.
mtb tavsiye olunur, hibritine güvenen de gelebilir. Yol bisikletleri kusura bakmasın.

@-aht-

E arada bi katıl be turlara Ahmet. Dersleri ek :25: , yerine imza falan attır :D . Geçmiş yılların sorularını arşivle, onları çöz. Boşver çalışmayı! :rolleyes:
Hay allah, neler yazdım ben! :eek: He hee...
Sana da selam olsun Başarılar...

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
bende buradayım samsunda yaşıyorum ama aslen konyalıyım

Ogün abi sınavlardan sonra çokça ekiyorum zaten;) İnş. yakın zamanda görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Sevgili ironlar,

önümüzdeki pazar günü sabah saat 08:00 da Meram son duraktaki tarihi taş köprüde buluşup KLİSTRA ya gidelim derim inşallah.

Yol toplamda gidiş-dönüş 110 km kadar. Öğleden sonra 2-3 gibi konyada olmayı ümit etsem de bazen bu süre 15-16 yı bulabiliyor. Malum yol oldukça eğimli.
Herkes kendi yiyeceğini getirsin. Yol ve hibrit bisiklet tavsiye edilir ama dileyen tabiki mtb ile de gelebilir.

Meraba sevgili Konya'lı bisikletseverler ben ve arkadaşım 17-18 Nisanda Dutlukırın ve Aydınçavuş arkasındaki ormanlık alanda yapılacak olan oryantiring yarışmasına katılmak üzere Konya'da bulunacağız.Yanımızda bisikletlerimizi de getireceğimiz için boş kalan zamanımızda farklı bisiklet parkurlarını da gezmek istiyoruz. Sanırım Konya'dan da bir grup bu yarışmaya gelecekler eğer oraya geleceklerden forumda herhangi birisi bana ulaşırsa sevinirim.
Yada bize turlarınız ve zamanları hakkında veya parkurların yeri hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler:)

benim bir sorum olacaktı, bende biraz hamlık var, yani turda sizden yavaşmıyım bilmiyorum. hızımı tam olarak ölçemedim ama genel olarak 20-30 km arası gidiyorum gibime geliyor. tabi bosna hersekten alaaddine gidiş gelişte. kilistra da ne olur halim bilmiyorum. size yetişmekte zorlanır mıyım?
teşekkürler.
aslında benim için önemli olan 8 de buluşma yerine gelebilmek. :)

• Beğen
Tepkiler: semeket
birde bunu perşembe akşamları da düzenlesek nasıl bir fikir olur? Ankara'da, İzmir'de, İstanbul'da(bildiğim kadarıyla tabi ki yanılıyor olabilirim), Antalya'da ve Samsun'da (bundanda tam emin değilim) var bu etkinlik. Onların bir amaçları var bisikleti tanıtmak hani bizim yaşadığımız ortamın buna pek ihtiyacı yok (hiç yok demiyorum) sadece eğlence ve onlara destek bakımından gezebiliriz ve ben bir kaç kere katıldım çok zevkli. Eğer düşünceme katılan 3-5 kişi varsa ben seve seve katılırım ve zaten bu grup gitgide büyür. Madem bisikleti seviyoruz bisiklet sporunun gelişmesine ve bisiklet severlere destek olalım (slogan gibi oldu yanlış anlaşılmasın :D )Tempolu bir sürüş olmaz herkez katılabilir benim düşüncem bu. :)

Not= diğer gruplar tarafından yanlış anlaşılmasın eğer bir kusur işlediysem affola :rolleyes:

bana ulaşabileceğiniz gsm numarası= 0506 304 78 15

msn adresim= semeket@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Ilgaz
@cnsclk

Size yardımcı olamayacağım ama konu ile ilgilenenler vardır; imkanım olursa ben de denilen tarihte bisikletseven olarak orda olmak isterim.

Sevgi ve saygılarımla

@taner-ince

Ben fotoğraf sütüdyosunu kapattım. :)
Foto çekenlerden iste... ;)

@cnsclk

Bu sayfalardaki randevu yer ve saatlerini takip edersen görüşülebilir.. :)

@eyup ensar

Senin için önemli olan ne ise önce onu başarmaya çalış derim.. :) ;)
Gerisini buluşursak konuşuruz. :cool: :)

Geri