Scudo Sports

Konya

@smh42

Benim naçizane tahminim (daha doğrusu umudum) en az 100-120 km civarı tutar, gerçi Mesut Abi dönüş yoluna ekibin karar vereceğini söyleyip işin ucunu açık bırakmış. Adaşım da buralarda mı, gelecek mi Aslan Semih ??

Scudo
@atunsay

Adaşın Konya'da olsa kesin gelirdi de, sen uzun süredir arazisin be Ahmet ;) Pazar günü inşallah görürüz Livestrong formalarınla seni

• Beğen
Tepkiler: ahtt ve atunsay
@Bugsbunny

Sana ayrı mahcubum, daha yanına uğrayamadım. Yarın işte olacağım, umarım çabuk biter, inşallah sen de müsait olursun, pazar gününden önce de görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny ve ahtt
@atunsay

Tüm ironman ekibine selamlar.Ahmet abi Konyada değilim maalesef:( Kütahyadayım.Ama eğer hafta sonu yapacağınız gezi rotasını değiştirip Kütahyaya pedallarsanız beklerim.:in: Ogün abinin söylediği gibi orda olsaydım katılırdım geziye:) kaçırmak istemezdim ama yapacak birşey yok... Benim yerime de pedallayın abi.En kısa sürede görüşmek üzere...

Bu sabah 8 aydan sonra bisikletime bindim. 15 km sürdüm kesildim:eek: yarın ne yapacağım diye kara kara düşünmüyorum geleceğim:in:

Yarın havadurumunda fırtına var diyor. (storm). Kesin şimşek te çakar(Allah korusun).

Tura gelecekler yanlarında
paratoner (==>>:46:<<==) 'de getirmeyi unutmasın...:smily143: :sonst1zde

kesin çok heyecanlı olur.
İnşallah dönüşte yanık bi vaziyette öte dünyaya gitmeyiz de Konya nın yolunu buluruz..

:p :cool: :Skull-175

.

@Mesut Girgiç

Ona Göre bisiklet seçimi yapıcam da Mesut Abi o yüzden sorduğum:) ..Birde saat kaç gibi döneriz onu sorabilirmiyim?

@Mesut Girgiç

"Ironman" olarak zaten paratoner görevi yapabileceğimizden, şimşeğin dikkatini çekebiliriz Mesut abi :eek: . Sırf yarınlık "Iron" olmasak nasıl olur? Hani demir iletken olunca, böyle, elektriğin fazla olabileceği bi hava durumunda pedallamak, ironman olarak ne biliim. Tamamlayamadım işte :eek:

İlk teşekkür edilecek olan "Serderyar" Mesut Abi. Gerçi turun sonunda azıcık kızdı bana ama olsun abim affeder beni. Tüm grup arkadaşlarımı teşekkürler. Güzel tur oldu. Ama gidişte karşımızdan, dönüşte yön değiştirip gene karşımızdan esen rüzgara da iki çift lafım var. Ayıp olmuyor mu arkadaşım, ne garezin var bize ??

Hiç bu kadar şiddetli esen rüzgarda, 115 kilometre yol gitmemiştim; ve hiç 115 kilometre gittiğim turlarda bu kadar efor sarfetmemiştim. Sürekli "rüzgar freni" ile gitmek ne zormuş yahu. :p Ayrıca şubatın ortasındayız ama eve geldiğimde yüzüm "güneşten yanmış" gibiydi. ( Rüzgar yanığı diye bişey de var mıdır acaba? :eek: )

Oysa ne hayallerle rüzgara karşı pedal çevirmiştik, zorlana zorlana. Hatta yolu bile uzatmıştık. :( "Dönüşümüz muhteşem olacak çünkü rüzgar arkadan esecek"ti... Olamadı. :( Yandan esti. :p Olsun, buna da şükürdü. Ama sonra yine karşımızdan esiverdi. Yani hem giderken hem gelirken rüzgar aynı yönden...
Sonuç olarak "rüzgar freni" ile katedilmiş 115 kilometre. Huhh. Ama, her zamanki gibi çok keyif aldım :)
Bu turu organize eden Mesut abiye; pozitif enerjisi ve ekibe doğal besin takviyesiyle Alaeddin abiye ( dedeye ); hakikaten "sessiz yer uçağı" Ali Semih'e; olmazsa olmaz Sadık abiye; motorlu araçları da bisikleti kadar seven Ahmet Talha'ya :eek: ve ayağının tozuyla geldiği Konya'daki eski grubuna yeniden katılan İsmail'e çok teşekkürler. Ali Semih'e; rüzgar, yağmur dinlemeden ve de hiç hız kesmeden Konya'ya kadar bana destek olduğu için de ayrıca teşekkür ederim...

Yarma, karkın yolcusu arkadaşlar;
lütfen rüzgara kızmayın.

Rüzgar bize en ufak bir hainlik yapmamıştır.
Kesinlikle arkamızdan iş çevirmemiş ne varsa karşımıza geçip yüzümüze yüzümüze esmiş üflemiştir.
Dürüst rüzgarda pedal çevirmekte inanın değirmen taşı çevirmekten yaman zenaatmış.. :)

Tüm katılımcıları ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Kaşınhanı turizme itibar edenleri ise "GDO lu ironman" ilan ediyorum.. :D

@atunsay

arkadasım rüzgarın işine karışılmaz nereden eseceğini kendi bile bilmez canı sıkılır oraya buraya ufler sizin gibi yollarda gezenleride bulunca rüzgara malzme cıkıyo sızınle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo bilmem anlatabildimmi ahhh ben olacaktım bak rüzgarı nasıl yara yara gelirdim heyttttttttt hüleynnnnnn:D

yaaa bu arada geizilere beni neden çağırmıyorsunuz ayıp olmuyomu ? :D

@Mesut Girgiç

"GDO lu ironman" yenimi çıktı bu yenilir içilirmi nasıl bişey kac kalori trans içerirmi laytmı yulkaflımı içeriği nedir :D

harbi rüzgar delikanlı ymış esaslıymıs adam gibi adammıs ;)

SORU : BİR BİSİKLET SPORCUSUNUN TEK GECEMEDİĞİ EZELİ RAKİBİ KİMDİR ?

ŞIKLAR: A) LANCE AMSTRONG
B) İRONMAN
c) CONTADOR
D) DELİKANLI BİR RÜZGAR

CEVAP : D ) ŞIKKI YORUMLARI ARTIGIN SİZ YAPARSINIZ

Geri