Scudo Sports

Konya

Scudo
Bugün hava çok güzeldi.Çıktım iyi bir turladım.Uzun süredir bisiklet sürmüyordum , özlemişim ya :)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@gocmar

Mesajını yeni okuyabildim. C.tesi günü yaklaşık 120 Km.yaptık. Hava çok güzeldi ancak rüzgarlıydı. Sevgili Mesut Abim, Saygıdeğer Sadık Abim, Ciğerim Ogün'üm ve Vıttırıvızzık Ben olmak üzere 4 kişi bu güzel geziyi sağ-salim gerçekleştirdik. Darısı hepinizin başına.

evet rüzgarı saymazsak hava gayet güzeldi :)
ben de bir arkadaşla çıktım cumartesi gün öğleye dogru.60 km kadar da biz yaptık.şu sonuca vardım o gün,benim uzun turlara katılabilmem için biraz daha kondisyon kazanmam gerekiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
Arkadaşlar ben de turlara geleceğim ama performansım yok:D , kadansımı bilmiyorum:p , nabız asker nabzı:cool: geleceğim belki bu hafta sonu gelebildiğim :) gelmek istiyorum ama hani cesaretim yoğ:eek:

@sadık1964

Sadık abi, hele sen hiç konuşma. Maşaallahın var inan. Senin Temel'in yeter (eski milli boksördür kendisi). Bizde de bu İçgüdü (pedal aşkı) olduktan sonra... Neler olur neler.,..
Hatta; bu filmde sadece İsmail'e (kelebek) değil; herkese bir rol bulunur icabında... Herrrr türrrlü.

Ahmet hocam teşekkür ederim yüzümde bir tebessüm oluştu yazını okuyunca valla sırf damardan giriyorsun.
Ahmet Talhanın hiç sesi çıkmıyor kendini özletti .A.Talha nerelerdesin ses ver

• Beğen
Tepkiler: atunsay ve AHMTB
@AHMTB

Ben bu filmin müziklerine talibim :D Bi de Sharon Stone ( "Taş Şerın" diye de okunabilir ) ablamızı kim oynayacaksa onunla bi tanışmak isterim. Yani, başrol oyuncusu olacak ya, o bakımdan... :eek:

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@sadık1964

Sadık Abi, 2 haftadır işyeri tabanlı sebeplerden turlara katılamıyorum. Açıkçası bende bisikletimin üzerinde sizlerle birlikte olmayı özledim. Bu hafta sonu da sıkıntı çıkacak gibi ama bakacağız artık, daha hafta sonuna çok var.

Henüz 50 msj adedine ulaşamadığım için forum üzerinden özel msj gönderemiyorum. Ama msn adresim forum kullanıcı adım ile aynı, atunsay@hotmail.com .

En kısa sürede tekrar görüşmek üzere, tüm dostlara selamlar, sevgiler.

Pazar günü gezi anonsu:

Sabah 8 de Şerafettin Cami şadırvanı önünde buluşup Ereğli yolundan Yarma tarafına oraya yaklaşırken de sağa sapıp Karkın tarafına doğru pedallayacağız.
Dönüş yolu ekibinin isteğine göre olacak.
Mtb ve hibrit tavsiye ederim.

Yolda yiyecek ve içecekleri herkes yanında getirsin. İnşallah yolda su çeşmesi bulunur. Bundan 25-30 sene önce o yoldan giderken ben hiç görmemiştim de... :)

@sadık1964

Sadık bey pazar günü sizi arkada olmaktan kurtarabilirim :D Ama ekibin gerisinde kalmayalım arka mevkisinde seyahat edelim:) İşaallah pazara aranızda olacağım arkadaşlar:in:

@Mesut Girgiç

Abi yol totalde kaç km çeker, ya da ben yolu çekebilirmiyim?;)

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
@Bugsbunny

Hay Ciğerim Ogünüm; Zaten Daşş Şerın'ı bi buluveeesek, filmi hemencik çekiveeecez de......, bulemeeeyoz. Dağda-Daşda ogıdaa antreman yapıveeyoz, pedallara da depiveeyoz emmee.... yine de bulemeeeyoz. Dimekkinee... Bu Daşş Şerın dinen, orılaaada bulunmeeeyo.

@AHMTB

He wallaa. "Daş" çokca var da kırda, dağda; "Şerın" yerine, karşımıza fotojenik olmayan yaratıklar çıktı hep :p Onlarla çekeceğin film de, "belgesel" tadında olur. Adı da, "Şerınsız Daşlar" olabülüüüü :D Ha, uluslararası düşünürsek bu belgeseli, o zaman da adını "Stones without Sharon at the top of the Takkeli mountain" diye değiştirmek gerekebilir. "Stones" ve "Sharon" kelimelerini de cümle içinde kullanmış oldum böylece :p
Tabi gönül isterdi ki, "Stones" kelimesini cümle içinde, "Sharon" kelimesini de cümle alem içerisinde kullanmak. Misal; "Sharon, come. Let's go to CEMO and eat Etliekmek. Come oooonnnn!"
Nasıl??? :D

• Beğen
Tepkiler: atunsay ve AHMTB
@Mesut Girgiç

Hem pazar günü (cumartesi eğitim var), hem mtb, hem (yanlış anlamadıysam) off road ... okurken sevinçten yerimde zıpladım resmen ... sağ salim pazara bi kavuşuruz inşallah .

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Geri