Scudo Sports

Konya

@ateze

Öğretmenim canım benim:)
Görev yerimiz neresi acaba?

Scudo
@ateze

Güzel,umarım en kısa zamanda istediğiniz yere tayin olursunuz:)

Umarım canım yaa, gurbette hayatım geçiyor :(
Datça'ya gidesimiz var...

• Beğen
Tepkiler: 42FY
ehavva hasta nesinin yanında müzik aletleri üzerine dükkanım var ayrıca makromarketin üzerinde asude cafe de canlı müzik yapıyoruz.. beklerim her zaman ...

• Beğen
Tepkiler: 42FY
hava hastanesinin yanında müzik aletleri üzerine dükkanım var ayrıca makromarketin üzerinde asude cafe de canlı müzik yapıyoruz.. beklerim her zaman ...

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
@bisikletseven

Aleykümselam, İsmail hocam bu ne bitmez askerlikmiş, şafak hala mı karanlık ??

Çok tur kaçırdın, acele et konularda (turlarda) iyice geride kalma..

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
@atunsay

Hocam, Mesut abinin tabiriyle kelebek gibi bisiklet kullandığımdam tur gezilerimizde benim yerim hep en geri mevkiidir. :D Aslında aranızda olmayı çok istiyorum. Yani nasıl özledim anlatamam. Ama az kaldı. TAbii önce kendimce biraz antreman yapayım 6 ay oldu bisiklete binmedim Malum ekibimizin bi temposu var.:in:

13 ŞUBAT 2010 CUMARTESİ günü yani (yarın) SAAT 08.00'da Meram Son Durak Tarihi Köprü Yanında buluşarak, hep asfalttan Giderek, AKÖREN'e vararak, oradan Çumra APA Barajına uğrayarak, oradan evlerimize DÖNEREK... yapacağız. Çamurluklarınızı takın, yağmurluklarınızı alın.
Yağmuu yağabülüüü..... Ayu (insan görünümlü ayu) çıkabülüüü...

[QUOTE= Ayu (insan görünümlü ayu) çıkabülüüü...

Süper yaa:)

Bugün hava çok güzeldi bisiklet için İşaAllah yarın da iyi olur.:) Ben yokum :confused: size iyi pedallamalar arkadaşlar...:60:

@AHMTB

Ahmet Hocam, Mesajını yeni okudum. (13.02.2010 - 00,10) Yarın için başka planlarım var. Aranızda olamayacağım. Sizlere iyi pedallamalar.
DEDE

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Geri