Scudo Sports

Konya

@Bugsbunny

BUGÜN'leri de mi görecektik be OGÜN...?
Haniii....
Kızımız olacaktı..... Gelmedin be Ogün'üm.....
BUGÜN, OGÜN'süz yollardayız.... (Tam 8 saat sonra)

Ayrıca....
Lastiklerin SLİCK ya da DİŞLİ olması önemli değil OGÜN'üm;
Yeter ki sen SLİCK olma.... Göster artık DİŞLERİNİ...
Geelll....Ne olursan Ol Yine Gel....

Scudo
H.B ama bana hala bi cevap yazmadın faceden.arkadaşına sedonayı sorucaktın :)

migrosun ordaki bisikletçide xc 2000 ve xc 1000 var ben baktım.xc2000 in fiyatı 850 tl

Ben yarı yoldan dönmek mecburiyetinde kaldım ama gidenler ( Mesut Abi, Ahmet Hoca, Dede, Semih'in ağası Ahmet ) süper tura imza attılar emin olun. Benim tüm dostlara tavsiyem fotoğraflar için gözünüzü forumdan ayırmayın. Mesut Abi öyle güzel fotoğraflar çekti ki benden sonra hiç çekmemiş bile olsa, onlar yeter.

Bildiğin içim acıdı geri dönerken, nasip ...

2 hafta oldu nerdeyse bu ilanı yazalı ma ne bir ilgi var ne bir destek sonuçta işte konya demek istiyor insan . BURASI KONYA bişey beklemek hata olur ....

Bizde Colormanler Olarak bu konuyu düşünüp değerlendireceğiz. Böyle bir çalışmada katkıda bulunduğun için teşekkürler.

@aydınz

Sevgili kardeşim Aydın; İnan Beyşehir'e giderken seni göreceğim diye, doğru dürüst manzaraya bile doya doya bakamadım. Artık, Mesut Abi'nin çektiği resimlerden tekrar yaşamaya çalışacağım gittiğimiz yolu.
Herhalde önemli bir mazeretin çıkmış olmalı ki gelemedin Konya'ya. Neyse sağlık olsun. görüşmek üzere inşaallah..

AYRICAAA... Toplam 197 Km.'lik 'KIŞ MEVSİMİ'NDE BEYŞEHİR GEZİSİ' konulu fotoğraf sergimiz; Mesut Abimizin foto ve anlatımlarıyla siz sayın forum dostlarına unutulmaz anlar, tadlar ve heyecanlar yaşatacak, buna Emin olun.... ya da isminiz her neyse.....

Bugün çok güzel,zevkli bir Beyşehir gezisi yaptık gerçekten.Dört mevsimi yaşadık.Üstelik dönüşte yolun yarısını karanlıkta geldik muhteşemdi.Mesut abi bu güzellikleri fotoğrafları ile hepimize tekrar yaşatacak emin olun:)
(Ahmet abi [atunsay] geri dönmene senin kadar üzüldük:()

aslında cok güzel bir gezi olur bende almayı dusundugum bisikleti toparlayabilirsem yaza kadar bende gelmeyi dusunuyorum sizin gibi professional abilerle yoksa bmxlemi gelsem x)

@AHMTB

Hiç bir şey mazeret olmayacak;Sizinle kar soguk demeden buluşacaktım, iş yerimde( eti aliminyum-üretim) mesai arkadaşım kaza gecirdi.2 derecede sırt,baş,kollar yanık durumda,allahım büyügünden esirgedi yaşıyor şükür,abi kusura bakmayın çok istedim herhalde gelmeyi nasip olmadı,mesut hocamın fotograflarını sabırsızlıkla bekliyorum bütün bisiklet sevenlere selamlar inşallah bir dahaki sefere buluşmak üzere form da kalın hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: atunsay ve AHMTB
Mesut hocam fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz..
Ceyhan Uğurluoğlu da bisikletforum ailesine katıldı hocam inşallah ironmanlar e de katılacak :D

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Bu geziye katılmayı ben de çok istiyordum ama kısmet değilmiş.:( Bir dahaki sefere inşallah :rolleyes:

Fotoğrafları dört gözle bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: atunsay ve AHMTB
@AHMTB

Way Ahmet'im be! Soğuktan tırstım walla. Dün, pazar günü, çıkayım bi performans yapayım dediydim; toplam 17 kilometre gidebildim. İki adet eldiven içiçe, bana mısın demedi walla. Sağ ve sol elim yanma sinyalleri verince kırdım gidonu hemen eve doğru. Windstopper diye güvenip aldığımız eldiven çakma mı çıktı bilmem! 192 kilometre, kış mevsimi için, hazırlıklı değilmişim; gelmediğim isabet olmuş. Daha bunun bi de ayak kısmı var; o ayrı zaten :)

Cumartesi aklım kaldı walla sizde, de, "Slick" lastiklerimle "Dişlerimi" göstere göstere düşseydim Beyşehir yoluna, 192 kilometreyi tamamlayamadan daha, kesin kızım olurdu :eek:

Kimlerin katıldığını bilmiyorum bu tura henüz ama, helal olsun hepinize. Tebrikler...

Geri