Scudo Sports

Konya

Scudo
yakın bir tarihte tekrar bir gezi olacak mı?? bilgi verirseniz sevinirim ... ve katılma şartları nelerdir ???

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
konyalıyım ve kabul edilirse gezilere katılmak istiyorum .... bilgi verirseniz sevinirim....

Pazar günü gezi duyurusu:
Arkadaşlar, bu pazar günü (sanırım ayın 20 si ) Realin önündeki benzinlikte sabah 8 de buluşup Kadınhanına, çarşıböreği yemeye gideceğiz inşallah.
Öğleden sonra en geç 2-3 gibi döneceğimizi tahmin ediyorum.
İşi olanlar Ladik ten dönüş yaparak Konya ya daha erken dönebilirler.

Her türlü bisikletle gelinebilir. Ancak yol yada hibrit tavsiye edilir.

Mesut Abi, bugün hava güzel olacak gibi .. Sen daha iyi bilirsin ama senin şu;
meram dere yolu ve altınapa baraj havzasında çamura da yatarız...
projeni hayata geçirme olasılığımız nedir diye sabah sabah merakıma mucib oldu ...

@erhan erden
Hemen hemen her hafta gezi yapıyoruz.. Katılma şartımız filan yok bilakis katılmanızdan mutluluk duyarız.. Eğer siteyi takip ederseniz buradan irtibata geçebiliriz..İlginiz için teşekkürler, sizi aramızda görmekten mutlu olacağız..

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
@atunsay

Ahmetcim.
Biraz senin yönlendirmen ile de geçtiğimiz pazar günü yapacağımız geziyi erken programlamıştım. Ama havalar süpriz bir şekilde düzelince Ahmet hoca ile beraber programı cumartesi günü değiştirdik. Benim evde net olmayınca ben Ahmet hocadan değişikliği foruma yazmasın rica ettim. O da fırsat bulamamış ama cepten ulaşabildiği herkese mesaj atmış.
Bu durumdan dolayı bazı bilgilenme hataları olmuş.
Gezi için oluşan bu program değişikliğinden dolayı kendini madur hisseden varsa, özür dileriz. :(

• Beğen
Tepkiler: atunsay
Geri