Scudo Sports

Konya

Scudo
Arkadaşlar kurban bayramınız kutlu olsun

Gezi ve turlarınız birbirinden güzel, eglenceli inşallah aranızda olmak dilegiyle nice pedallı bayramlara yolunuz acık,pedalınız bol olsun

mesut hocam benim okul olunca gelmek nasip olmadı hazırlıklar falan hem izin de cıkmadı :D o yüzden gelemedim ama resimleri dört gözle bekliyorum herkese ii pedallamalar..

mesu hocam deshane saatleri hiç uymuyor gezilere gelemiyorum elimde harika bisikletlerim var ama kullanmıyorum sadece boş vakitlerde trial freeride çalışıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: halid acar
Arkadaşlar Pazar günü Realin önündeki benzinlikte buluşup Kadınhanına kadar pedallayıp geri döneceğiz. Sabah 09:00 da buluşup en geç 14:00 da Konya da olmalıyız.
Eğer vakit artarsa, tekrar ediyorum ŞAYET VAKİT ARTARSA, işte o zaman Kadınhanında belki bir çarşı böreği yada etliekmek yiyebiliriz.

Yol, hibrit, mtb, üçtekerli gibi tüm bisikletler serbesttir.
YOllar ıslak ve/veya karlı olabilir. Ona göre hazırlanın.
Yanınıza yol için atıştırmalık almayı ve KASK GİYMEYİ unutmayın lütfen.

Arkadaşlar, ironlar...

Cumartesi programı
Sabah 08:00 da (sekiz sıfır sıfır) Realin önündeki benzinlikte buluşup Cihanbeyliye varmadan hemen sağ taraftaki Bolluk gölüne girip(yada yüzüp) döneceğiz. Kırkışlayı geçer geçmez göl sağ tarafta beliriyor. Ben görmedim, göreni de görmedim ama öyle olduğunu tahmin ediyorum.. :D Gören varsa buyursun anlatsın.. :cool: Ben gölü sadece haritadan gördüm. Haritanın yalancısıyım. Göl kurudu da yeri çöl olduysa onu da bilmem.. :) Ama bana yeterki gidilecek yer olsun. Gider dönerim. Maksat yolda olmak. Bi de sizinle olmak.. :)

Gezi planını değiştirdiğim için üzgün ve de süzgünüm ama hava durumları pazartesiye kadar yağmurdan bahseder.
Şimdi dağlara çıksak hertarafımız misler gibi çamur olur. Amma velakin daha kış sezonu girmeden çamura belenmemiz evdeki kredi notlarımızın düşmesine sebebiyet verir.
Bu değişikliği lütfen duyanlar duymayanlara anlatsın. Kimse boş yere meram son durağa varmasın.
İşte havadurumları şöyle diyor.
(link)

Gezi en geç hava karardığında bitmiş olacaktır inşallahüteala.

Kask ve selfservis atıştırmalık getirilmesi katılımcıların menfaatinedir.

Sözümüz sağlığa.. :)

@Mesut Girgiç

artık yeni bir bisiklet alıncaya kadar senin eşi benzeri olmayan resimlerini gördükçe gitmiş gibi oluyorum

Mesut abi harika bir rota seçmişsin amma velakin ben yine katılamayacağım. yanlız Ankara yolu harika olmuş ben test ettim gaymak gibi bisiklet kendi gidiyor.

Yarın gelmeyi gerçekten çok isterdim; Evde, uzun zamandır ertelediğim birkaç tadilat var; gelemeyeceğim. Ancak kalbim sizinle olacak.
Birkaç detay araştırdım da paylaşayım dedim.
Real Önü Benzinlikten Kırkışla değil de; Ağabeyli 72 Km.; Ağabeyli'den hemen sağa dönünce Bolluk Gölü'ne 8 Km. Toplam : 80 Km eder.
Bolluk Gölü'nün Çevresi Yaklaşık 25 Km. Kadar. (Etrafını Dolaşalım Derseniz).
Yani TOPLAM; İsterseniz 80 x 2 = 160 Km.; İsterseniz 80 Km + 25 Km. + 80 Km daha = 185 Km.

Pedalınız BOLLUK içinde olsun.

@AHMTB

Teknik detaylar için teşekkürler hocam ama ben senin niye gelmediğini biliyorum. :(
Sen manzarasız yola gelmezsin... ama unutma asıl manzara mtb cinin gönlündedir. :ci: :ci: :ci:

Biz de yağmurun altında Murat-124' le yaylana yaylana gider döneriz. Ohh canıma değer..Kesinlikle 131 e çıkmıycam.. :)

ne güzel.baya kalabalık bi grup.ikinizin gittiği rampaları kaçırdılar.tam bisiklet sürülecek yer.

@sgtalper

Nabız 124/dk = Hacı Murat124 > Az yakar, az kaçar, egsozdan çiğ benzin atar.

Nabız 131/dk = Murat 131 (eski şahinler) > çok yakar, az kaçar, arada bir egsozdan yağ da atar.

Nabız 190/dk = Mercedes 190 > Acayip yakar, çok fazla kaçar, sonra silindir kapak contası yakar. . :D

Yani olay; nabız saati verilerine göre icat edilmiş bir terminoloji ... :rolleyes: ;)

Geri