Scudo Sports

Konya

Scudo
prof bisiklet mağazası :)kulağa hoş geliyor.

GEZİ ANONSU

Arkadaşlar,
yarın (pazar günü) Erenköy-Sille otobüs durağında saat 13:00 da buluşarak hafif zorlukta bir mtb gezisi yapılacaktır.
Ahmet Yıldırım ve saz arkadaşlarının da katılacağı bu geziye tüm mtb severler bisikletleriyle birlikte davetlidir.
Ben ise; işim(eşim değil) dolayısıyla bu geziye katılamayabilirim. Gelebilirsem ne ala, gelemezsem beni beklemeyin lütfen.

Sevgi, selam ve bol pedallı günler dilerim.

@42FY

Sizin önceden bu bisikleti tanıdığınızı söyleyebilir miyiz o zaman? Rüzgar gibi geçtiyse Türkiye'de rastlanması zor bir bisikleti tanımanız büyük başarı

• Beğen
Tepkiler: ahtt
@Mesut Girgiç

Ben ise; eşim, işim ve ç..şim dolayısıyla bu geziye katılamayabilirdim... Bunlar da çok çok zayıf bir ihtimaldi... Gelemeseydim ne ala..., gelebildim Muallaa.

Veni... vidi... vici.... Açıklaması; Gittik, gördük ve datmin olduk.
Hatta ve hatta ATUNSAY kardeşimiz senin işaret koyduğun ağaca bir işaret de kendisi koyup, sana meydan bile okudu. Artık o bölge ATUNSAY'a aittir. Bunu böyle bilesin.

@AHMTB

Hem bisikletçilikte hem işaretçilikte Mesut Abi'ye yaklaşmak bile haddim değil. Ben, kendi çapımda, mütavazi bir denemede bulundum, :D

Amma var ya , tur hakkat iyiydi.. o Altınapa'ya iniş nasıl unutulur ?? ( Çıkışı hiç sormayın fena, fena )

sewgili forum dostlarım sewgili GONYalılar sewgi saygı dolu ıronmanlar .. hepinizin kurban bayramı mubarek olsun (neden erkenden kutlama msj yollıyorsun diye soran olursa askerde olunca ne zaman carsıya cıkacagımız belli değil ondan bildinizmi)

Ah pardon Uğur Bey sürçü lisan ettiysek affola.

Umut Bey büyük başarı dediğiniz şey sade ve sadece benim yolda giderken araç kullanırken aşırı dikkatli olmamdan kaynaklanıyo.

• Beğen
Tepkiler: Umut Palabıyık
GEZİ ANONSU.

Arkadaşlar,
Arefe günü yarım gün resmi tatil olursa öğleden sonra saat 13:30 da Realin önündeki benzinlikte buluşup Ladik yolu Yukarı pınar başı, tutubun beli Konya rotasını geçmeyi düşünüyoruz.
Hafif arazi koşulları olan bu gezide mtb kullanmanızı salık veririm.
Hibriti olanlarda gelebilirler ama arazide lastik patlatma riski olabilir.

Gezi iptal olursa ben yine bu sayfalardan bildiririm.

not: Turlarda lütfen kask taktmaya özen gösterin.

@42FY

Tebrikler. Eleştirmedim zaten. Hızlı geçti dediğiniz için bisikleti nasıl tanıdığınızı, önceden bildiğiniz bir bisiklet olup olmadığını öğrenmek istedim sadece

• Beğen
Tepkiler: 42FY
GEZİ DUYURUSU

Arkadaşlar, ironlar...

1. program.
Bayramın 3. günü (Pazar) Sabah 09.00 da meram son duraktaki tarihi köprüde buluşup 1. Uluslararası Konya Mtb parkurunda teknik ve denge geliştirme çalışmaları yapılacatır. Tüm ironları davet ediyorum.

2.program.
Bayramın 4. günü (Pazartesi) Sabah 08.00 da yine meram son duraktaki tarihi köprüde buluşup aşağıdaki haritada görülen parkur geçilecekir. Önce haritayı izleyin sonra ayrıntılara aşağıdan devam edeceğim.
http://i932.photobucket.com/albums/ad164/mesutgirgic/Resim072.jpg

Her iki geziye de mtb bisikletlerle gelinmesi önerilir.
Kırmızı çizgilerle gösterilen rota normal rota olup yeşil renk ile gösterilen rota OFFROAD action parkurlardır ki bu hatlarda doğaçlama (yada yardırma diyebiliriz) yöntemle dağ taş dere tepe geçilecektir. İsteyen dilediği saatte dilediği noktadan konya ya dönebilir. Bu sayede isteyen 2 saat isteyen 4 saat isteyen de 6-8 saat kadar bisiklet sürmüş olacaktır. Çoktan seçmeli bu geziyi de tüm ironlara tavsiye ederim.

Kask ve selfservis atıştırmalık getirilmesi katılımcıların menfaatinedir.

Herkesin bayramı mübarek olsun. :)

Geri