Scudo Sports

Konya

Scudo
Dün gece en büyüğü 3,4 şiddetinde olan toplam 9 sarsıntıdan sonra bu sabahki geziye evden vize çıkmadı.
Katılamadığım için buluşma yerinde beni bekleyen tüm arkadaşlardan (aslında kimin gelip kimin gelmediğini de tam olarak bilmememe rağmen) ayrı ayrı özürlerimin kabulünü rica ederim.

Bayramın son günü hepimize tekrar mübarek olsun.
Hayırlısıyla şu depremler de bir son bulsun(İnşallah).

saat 15 gibi ev ahalimi bir akrabama bırakıp tek başıma Kestel+çevre yolu yapmayı planlıyorum. 15:15 sularında realin önündeki benzinlikten geçeceğim.
Takılmayı düşünen olursa görüşürüz.

Merhaba bisiklet dostlarım. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. En yakın zamanda İşaAllah -Şubat başında- tekrar sizlerle olacağım:)

Sevgiyle kalın bol pedalı ve depremsiz günler

@Mesut Girgiç

SABAH GEZDİM GELDİM AMA BİR DAHA GEZESİM VAR YA NE YAPSAK Kİ HOCAM

mesut abi buralarda mısın acaba ? ben gelmek istiyorum eve yeni girdim eğer yetişebilirsem gelip seni bulabilirsem geleyim

:( yetişecek saatte orda olamayacağımı anladım ve geri döndüm :( haberinizin de olmadığını göz önünde bulundurdum :/ bidahaki müsait zamanıma inşallah..

Bugünkü antrenmana misafir dolayısıyla 30 dk. rötarlı da olsa çıktım. Maksat Cumartesi günkü turda ele güne rezil olmadan pedal basabilmekti.
Gördüm ki ramazanda yatmak kaslarımı fena halde tembelleştirmiş. Her neyse.

Herkes cumartesiye kondisyonunu yetiştirmeye çalışsın.
Tüm Konya lı ironmanlar olarak cumartesi günü Beyşehire bir çıkartma yapalım ve 2010 model Beyşehir sazan'ının da bir tanıda bakalım inşallah. :)

depremde Konya'da bulunan herkeze geçmiş olsun. bayramınızda mubarek olsun. herkeze bol pedallamacalar kazasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: atunsay
GEZİ DUYURUSU

26 eylül Cumartesi günü sabah 07:30 da Tıf fakültesinin karşısındaki çeşmede buluşup Beyşehir'e gidip dönmeyi planlıyoruz inşallah.
Katılmak isteyenlere duyurulur.
Herkes yanına yol için atıştırmalık ve Beyşehir için lokanta(sazan) parası alırsa iyi olur.

tüm bisiklet severlerin geçmiş bayramını kutlarım
okul sezonuda acılıyor
saygı ve sevgilerimle
mesut hocam
önder hocam
veee tümm bisiklet severler
iyi pedallarr

Bugün Volkan ile Mustafanın evine gidiyorduk.Tramvay yolunda kırmızı yandı.Bende frene biraz ani basmışım.Arkadan bana kütt... Allahtan fazla hızlı değildik.Canada gelmedi malada.
Yarınki geziye ailemden izin alamamam sebebiyle katılamıyacağım.Fotoğrafları bekliyoruz ;)

işten yeni geldim yarın sabah gereken saatte uyanabilirsem en azından bir kısmında da olsa yanınızda olmak istiyorum allah nasip eder inşallah

beyşehir'e giderek yarım milli ( gidiş-dönüş = tam milli ) olmamızda büyük emekleri olan başta Mesut Abi, Dede ve Ahmet Abinin şahsında tüm ekibe teşekkürlerimizi sunarız. Daha nice turların hakkından geliriz ekip olarak geliriz inşallah.

@atunsay

ben bu durumda şarlar gereği tam milli olmadım yarım oldu beyşehirden tam çıkarken arka göbek mili kırıldı otobüsle geri geldim

Beyşehire giden bütün ekibin ayaklarına sağlık..gezide bulunamadım,bazı durumlardan dolayı(dershane,okul vs)..bundan sonraki gezilerede katılamayacağım için çok üzgünüm.:(...aklım gezilerde kalacak...Ama fırsat bulduğum anda gezilere katılacağım:)..Bütün Konyalı bisiklet severlere bol pedallı günler diliyorum

keşke Beyşehir de bisikletçiye yaptırı vereydik 5 dk sürdü ücret de 5tl tehhhhhhhh sadece göbek mili değişti 5 dk sürdü

Geri