Scudo Sports

Konya

Merhaba

Sessiz sakin olan bir bisiklet yolu rotası var mı? istanbul yolundaki bisiiklet yolu gayet güzel ama yaya ve araç trafiği insanın canını sıkıyor
Akören girişinde bahçemiz var. Araçlar hızlı geçse de çok sık geçmiyor ve bir çok kez antrenman yapan sporcular gördüm. Yeni bir bisiklet alacağım. Bu rotayı çok kez kullanacağımı düşünüyorum. Şu an aklıma ilk gelen rota buydu

Scudo
Antalya yolundan dutlukırdan meram eski yoldan daire çize bilirsiniz 20_25 km filan oluyor

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Desert Fox Çook güzel yolları var Konya'nın. Strava uygulamasını kullanarak ben dahil Konya'daki sürücülerin rotalarına bakabilirsiniz tıpkı benim yaptığım gibi. Bu bana yeni rotalar keşfetmemde avantaj sağladı.
@Desert Fox İlk öneri olarak da Malas göletini önerebilirim Ardıçlı tarafında

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Atasoy
Merhaba

Sessiz sakin olan bir bisiklet yolu rotası var mı? istanbul yolundaki bisiiklet yolu gayet güzel ama yaya ve araç trafiği insanın canını sıkıyor
Merhabalar, benim bildiğim maalesef öyle bir rota yok. Bana bisiklet yolları şu şekilde denk geliyor genelde,
Kaldırım olduğu halde bisiklet yolundan yürüyen yayalar (Sanırım bisiklet yolunun mavi olması ilgilerini çekiyor)
Bisiklet yolunda motorsiklet sürenler
Bisiklet yoluna park etmiş araçlar vs... Daha çoğaltılabilir örnekler.
Türkiye'nin en uzun bisiklet yolu ağı Konya'da ama ne yazık o kadar çok verimsiz ki.

Edit: Siz rota olarak sormuşsunuz ben bisiklet yolu olarak algıladım o şeklide cevap verdim kusura bakmayın :)

• Beğen
@Desert Fox Çook güzel yolları var Konya'nın. Strava uygulamasını kullanarak ben dahil Konya'daki sürücülerin rotalarına bakabilirsiniz tıpkı benim yaptığım gibi. Bu bana yeni rotalar keşfetmemde avantaj sağladı.

Hocam haberleşip haftasonları tur yapabiliriz. Beraber bisiklet sürebileceğim arkadaşlar arıyorum şu aralar.
Merhabalar, benim bildiğim maalesef öyle bir rota yok. Bana bisiklet yolları şu şekilde denk geliyor genelde,
Kaldırım olduğu halde bisiklet yolundan yürüyen yayalar (Sanırım bisiklet yolunun mavi olması ilgilerini çekiyor)
Bisiklet yolunda motorsiklet sürenler
Bisiklet yoluna park etmiş araçlar vs... Daha çoğaltılabilir örnekler.
Türkiye'nin en uzun bisiklet yolu ağı Konya'da ama ne yazık o kadar çok verimsiz ki.

Edit: Siz rota olarak sormuşsunuz ben bisiklet yolu olarak algıladım o şeklide cevap verdim kusura bakmayın :)

Aslında bisiklet yolu rotası sormuştum dediğiniz gibi sıkıntılı ne yazıkki. Konya ya sa yeni taşıdığım için bugünlerde yeni rotalar arayışındayım. İsterseniz beraber turlayabiliriz

Hocam haberleşip haftasonları tur yapabiliriz. Beraber bisiklet sürebileceğim arkadaşlar arıyorum şu aralar.

Aslında bisiklet yolu rotası sormuştum dediğiniz gibi sıkıntılı ne yazıkki. Konya ya sa yeni taşıdığım için bugünlerde yeni rotalar arayışındayım. İsterseniz beraber turlayabiliriz
Mevcut bisikletimin tekerleri çok eskidiği için en ufak dikende teker patlıyor. Bunu göze alabilirseniz ben de katılmak isterim :) . Yeni bisiklet alacağım o zaman tutun tutabilirseniz beni.

Şehir içi yolculuktan ziyade mesela apa barajına gidip gelmek gayet keyifli olabilir. Tabi ben hiç gitmedim bisikletle.

Apa barajı çok keyfli ilk bi saat tırmanış sonra 15 dk iniş sürüyo. Gitgel 35 km. Yol da çok iyi tavsiye ederim

Apa barajı çok keyfli ilk bi saat tırmanış sonra 15 dk iniş sürüyo. Gitgel 35 km. Yol da çok iyi tavsiye ederim
Dediğim gibi beraber turlayabiliriz istediğiniz zaman

Dediğim gibi beraber turlayabiliriz istediğiniz zaman
Ben cumartesi yada pazar sabah 5.bucuk gibi çıkıyorum. 3 saat filan sürüyor . Erken değil uyarım diyen olursa neden olmasın.

• Beğen
@Peugeott12 Ben performanslı sürerim eğer olursa bana da uyar ben de tek sürmekten sıkıldım çünkü :)

• Beğen
Tepkiler: Peugeott12
Konya merkezde olmak vardı 😔

Bi whatsapp grubu kurulsa iletişim çok daha kolay olur.

• Beğen
Tepkiler: lordOFbolts
Şu anki bisikletimle tırmanışlar ölüm gibi geliyor. 1 2 hafta sonra ben de her türlü katılım gösteririm.

@Peugeott12 Ben performanslı sürerim eğer olursa bana da uyar ben de tek sürmekten sıkıldım çünkü :)
Hocam naptın ya 😄
6 gün çalışıyorum pazar günü sabah 9 dan önce ayılmam çok da mümkün değil

• Beğen
Merhaba

Bisiklet yollarının %90 'ı araçların yoğun olduğu yerlere paralel yapılıyor. Çevre yolları gibi . Kısacası yok ben görmedim. Akyokuş tarafı da aynı , şefikcan da aynı , istanbul yolu da aynı.

Gençler giderseniz Dere üzerinden Apa barajı ve Akyokuş dönüşlü zevkli bir rota.
Check out my activity on Strava: (link)
Dereden gittiğin zaman asfaltsız dağ yolu vardır muhtemelen 4 5 km kadar. Tahminim doğru mudur?

• Beğen
Geri