Scudo Sports

Konya

@Peugeott12 Yaklaşık 10 km toprak bir yol var. Apa barjının etrafınıda dolaşmak istersen yarısı toprak yarısı asfalt keyifli bir rota. Dönüşte Belen başını tırmandıktan sonra Akyakuşa kadar süper bir iniş yaparsınız. Pazar günü gidecekseniz sabah erken saatlerde gitmekde fayda var piknikçilerden dolayı dere yolunda araçlar çok toz yutturur.

Scudo
@Peugeott12 Yaklaşık 10 km toprak bir yol var. Apa barjının etrafınıda dolaşmak istersen yarısı toprak yarısı asfalt keyifli bir rota. Dönüşte Belen başını tırmandıktan sonra Akyakuşa kadar süper bir iniş yaparsınız.
Pazar sabah erkenden çıktım 5 bucukta çevre yolundan tırmandım ben , giderken belenden sonra apaya kadar 5 km iniş var ,dönüşte ise belenbaşından tıp fakültesine kadar iniş var ve sabah yol bomboş nerdeyse ; 65 km max hıza ulaştım tedirgin oldum daha da hızlanabilirdim.

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
Herkese Merhaba. Biraz geç olsa da ben de hayallerime kavuştum ve dün bisikletimi aldım. Bugün de hemen foruma üye oldum. Bundan sonra kondisyonum yettiğince ben de yollardayım.
Bu arada ışıklandırma ve eldiven gibi donanımlara ihtiyacım var. Konya'da güvenilir ve hesaplı bir yer var mı bunları temin edebileceğim?

Herkese Merhaba. Biraz geç olsa da ben de hayallerime kavuştum ve dün bisikletimi aldım. Bugün de hemen foruma üye oldum. Bundan sonra kondisyonum yettiğince ben de yollardayım.
Bu arada ışıklandırma ve eldiven gibi donanımlara ihtiyacım var. Konya'da güvenilir ve hesaplı bir yer var mı bunları temin edebileceğim?
Decathlon en uygun ben ordan aldım.

önereceğiniz bir aydınlatma seti var mı? çünkü ben akşamları mesai bitimi çıkıyorum ve dönerken biraz karanlık olacak.

burayı görmüştüm müzenin karşısında değil mi? teşekkürler

Otobüslere bisiklet standı koymaya başlamışlar. Dün 48 numaralı otobüste gördüm. Ani fren olmadığı sürece bisiklet düşmez gibi geliyor bana.20200801_192553(0).jpg

iyi forumlar. Carraro force 950 bisikletim ile konyada arazi sürüşü yapabileceğim mekanlar nerelerdir. En son kelebekler vadisi üzerinden Ardıçlı malas göleti ve kampüsten tekrar kelebekler vadi rotası izlemek üzere bir turum oldu. Yeni başladığım için acemiliğimi ve bisikletin maksimumlarını düşünerek yazarsanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@mamikurkcu sarayköy'e gidip oradan patika yoldan sille'ye inebilirsiniz. Motosiklet ile güzargahı yaptım gayet zevkli idi.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Konya - Çumra arası nasıl bir yol var, bilen aydınlatabilir mi rica etsem ? Eğim, km vs. bilgileri lazım .

Konya - Çumra arası nasıl bir yol var, bilen aydınlatabilir mi rica etsem ? Eğim, km vs. bilgileri lazım .
Dümdüz yol. Eğim sadece Kaşınhanı tarafında üstgeçit var. Oraya gelirken hafif eğim var. Onun dışında düz ve geniş yol. Yolcular genelde orada antrenman yapıyor. Evim yol üzerinde hep görüyorum

Şefikcan cd’den Çevreyolu-Fatih cd-eğitim fakültesi-Meram yeni yol-havzan-Meram belediyesi yanında açılan yeni cadde-Antalya çevre yolu-Karaman göbeği-kaşınhanı-içeri Çumra-alibeyhüyüğü istikametini takip ederek gidiş dönüş ortalama 100km tutmuştu. Eğim neredeyse 0’a yakın hissettirmiyor bile. Sabah erken saatlerde gitmeni tavsiye ederim, yol boyu güneş altında sürüyorsun, asfalt insanı yakıyor. Yol üzerinde bol bol benzinlik olduğundan su ve yiyecek sıkıntısı çekmezsin.

@brky1905 @Kaya42 @lordOFbolts

Eyvallah canlar.
Okul Çumra da ikameti merkezde düşünüyordum,
okula gel - git için bisiklet kullanırım diye düşünmüştüm ama km biraz fazlaymış. Hayırlısı bakalım nolacak.

@imamyakali Hocam baya mesafe var, bisikletle günlük zor olur. Çumra da gelişmiş bir ilçe ikameti orada sağlamanız istifadenize olabilir, Nacizane üstüme vazife olmadan. İyi akşamlar

Geri