Scudo Sports

Konya

Ahmet abi 28 Mayısta Konyaya döneceğim.İnş. gezide varım Semih ile beraber.

Scudo
@-aht-

İnşaallah adaşım.... Sizin gibi iki tane genç ve dinamik kardeşimizin olması biz ihtiyar heyetini hemi ateşler, he mi de fişekler. İkinize çift kişilik tek çadır yeter zannedersem. Malzemeleri de ortak kullanırsınız kardeşinle.... Konya-Derebucak arasında senin kullandıkların terden ve güneşten çekip ufaldığında; ufalanları kullanması için kardeşin semihe verebilirsin mesela..... Benimki sadece bir fikir.... Gerçi bu fikri ben bile tutmadım ya.... neyse.... ben ortaya attım. Alan alır. Almayan pedala basar... Bu arada, hareket saatimizin 30 MAYIS 2009 CUMARTESİ günü 08.00 ve Tıp Fakültesi Karşısı Tatlı Su Çeşmesi önü olması ve yanımızda 80 - 100 -TL arasında bir paranın olması yönünde bir teklifim var. Kabul edenler?.... Etmeyenler ?....

• Beğen
Tepkiler: ahtt ve smh42
günlerden perşembe oldu , cumaya bişey kalmadı , pazar günü hakkında daha bişey yok , Mesut Hocam sabırsızlanıyoruz fazla bekletmeyin lütfen .

sekiz buçuk yada dokuz olabilirmi çıkış saati

@sgtalper

Bana uyar....... Sana uyar... Ona uyar.... Bize uyar... Size uyar... Onlara uyar.... Sonunda yoldan çıkar. :) Saat 09.00 iyidir bence de. Var mı yoldan çıkmak istemeyen?

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
abilerim inşallah malzemeleri ayarlayabilirsem geleceğim böyle bir turu gerçekten çok isterim... teşekkürler...

@semeket

Bu tura gelecek kişilerin daha önce bizimle 200+ km. /gün yol yapmış olma şartı var. :(

Katılımcı listesindekilerin bir günde en fazla yaptıkları km bilançosu:

katılımcıların şimdiye kadar bir günde yaptıkları yol:

dede: 300km/gün
ben: 300km/gün
Ahmet yıldırım: 300+km/gün
gelirse Mustafa karagöbek: 300+km/gün
gelirse Ergin bey 300km/gün
Hasan: 210 km/gün
semih : 235 km/gün
Ahmet: 210 km/gün
İsmail: 200+ km/gün

Saygılar.

Herkeze selamlar..
topluluğumuzun /affınıza sığınarak duygu sömürüsü yapıyorum/ bin bir güçlükle düzenlemeye kalktığı /bi taraflarımız epey figan etti/ bu şenlik için istisnasız konya'daki tüm pedal severlerden ilgi, destek, katılım bekliyoruz.
her ne kadar büyükşehir desteğiyle desek de bize gerçekten büyük sıkıntılar yaşatan k.b.belediye'sine de aynı zamanda her türlü (katü'den tutun konya'ya bursa uludağ üniversitesine kadar) lanet bürokratik işlem-engellere de bi selam çakmadan edemiyoruz.
sempozyum 12.30 selçuk üniversitesi süleyman demirel kültür merkezi malazgirt salonu
çatalhöyük gezisi 11.00 eski fuar alanı önü
buyrun efendim bundan sonrası sizde

not: çumra da sandviçus, ayran var
çatalhöyük de makarna
ücretsiz
belirttiği üzere mesut girgiç panelde bulunamayacak
bir de panele trafik ekipler amiri Tolga Özek dahil olmuştur

T.C.
Selçuk Üniversitesi
Bisiklet Topluluğu

BİSİKLET&VELESPİT ŞENLİĞİ '09
16-17-18 Mayıs

Program
1.Gün (16 Mayıs Cumartesi 12.00-16.00) / Bisiklet Sempozyumu
Ulaşımdan Gezginliğe Bisiklet
Konuşmacılar;
Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Selim Büyükkarakurt
Konya Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz
Selçuk Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü - Arş. Gör. Sedef Eryiğit
Trafik Ekipler Amiri Tolga Özek
Sakallıoğulları Bisiklet A.Ş. - Yusuf Küçüksakallı
Yazar- Gezgin Bisikletçi Gizem Altın Nance
Konya’nın Yerel Bisiklet Gruplarından;
Dr. Mesut Girgiç ve
Bisiklet Antrenörü Ahmet Yıldırım ve
Uzun Yol Bisiklet Sporcusu-Gezgin Serkan Taşdelen

Yer: Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi, Malazgirt Salonu

Sempozyum sonrası kısa bisiklet turları düzenlenecektir. Şehir içi, kampüs alanındaki dağ yolları güzergahlardan bazıları..

2. Gün (17 Mayıs Pazar) / Bisiklet Gezileri
Kamplı Çatalhöyük Gezisi
Hareket Saati ve Yeri: 11.00 – Eski Fuar Alanı Önü

3. Gün (18 Mayıs Pazartesi 17.00) / Dağ Bisikleti Yarışı
Yarış ödüllüdür.
Lisanslı ve lisanssız olmak üzere iki kategoride yapılacaktır.
Parkur herkesin yarışabileceği düzeydedir

Yer: Selçuk Üniversitesi Kampüs Alanı (Stadyum, Kapalı Tribün Arkası)

Not:
-Etkinlikler boyunca kampüste çadır kampı alanımız olacaktır
-Etkinliklerde kask takılması zorunludur
-Yarış için kayıtlar yarış günü alınacaktır lisanssız da olsa sağlık raporu gerekmektedir
-Kamp için 25 kişilik kontenjan dahilinde yedek çadırlarımız mevcuttur
-Çatalhöyük gezisinde kampsız dönüş yapacak grup da olacaktır
-Bisiklet Şenliği'nin son günü (yarış günü) Selçuk Üniversitesi Bahar Şenliklerinin ilk gününe denk gelmektedir. Yarış alanı ve şenlik alanı oldukça yakındır

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve
Bisiklet İl Temsilciliği desteğiyle

• Beğen
Tepkiler: canmurad
@bvernik

Çatalhöyüğe gidiş rotanızı bildirirseniz biz de aynı güzergahı takip ederek sizle karşılaşmaya çalışalım. (Malum, çatalhöyüğe 3-4 ayrı yoldan gidilebiliyor ;))

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
peki abi canın sağolsun ne yapalım :(

ama belki o zamana kadar 200 km fazla yaparım veya yaparız inşallah di mi? :eek:

@semeket

İnan bu senin iyiliğine, hayrına..
Biz senden geçemeyiz.
Sen sağlam bisikletçisin ama sana birazcık daha uzun yol tecrübesi lazım.

Bu gezi bu yaz yapacağımız son gezi değil.
Biz bu turdan döndükten sonra sana bizimle beraber sana 200 değil 250+ yaptıracaz ve yazın ortasında EĞİRDİR GÖLÜ etrafında inşallah beraber turlayacaz.
Ayrıca Kestel yaylası kamplı turuna, inşallah seni de götürecez.. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: semeket
@canmurad

Geçmiş olsun, bisikleti rüzgar gözlüğü ile sürsen gözün bundan sonra zarar görmez inşallah.
Bisikletten olmuştur demiyorum ama bisiklet binerken gözleri bisikletçi gözlüğü ile korumak şart.

Tekrar gel işbaşı yap müdürüm. Sana emeklilik yakışmaz. İstifan da kabul olmadı zaten. :) ;)

Mesut Abi yurtdisindayiz Temmuzda donuyoruz temmuz sonlarina dogru geziniz yokmu ben Ankaradan da olsa gelirim :D

hocam iştirak etmekten mutluluk duyarım..ancak çadırım yok ancak temin ederim ama tarih çok önemli işlerimi ayarlamam gerek..

bısıklet senlıgınde yaklasık 1 gunumu gecırdım ve gercekten cok buyuk bı keyıf aldım, emegı gecen tum arkadslara burdan da ayrı ayrı tesekkur etmek ısterım;) suan saat 05:30 otobusten ınelı daha yarım saat bıle olmadı ama dayanamadım senlıkle ılgılı yazılara bakmak ıstedım:) bırgun ıcınde konya ya gıtgel (antalya - konya) ınsanı bıraz yoruyormus sanırım artık uyumalıyım.

akdenız unıverstesı bısıklet toplulugundan Osman KÖKSAL (sınavı olan cocuk)

Geri