Scudo Sports

Konya

ahmet abi bu hafta bir değişiklik yapıp ladik e çorba içmeye gidelim mi yok ben sucuksuz gezmem dersen ben sucuk getirdim ankaradan onu yiyecek bir yer bul oraya gidelim istersen

Scudo
Benim için AK - KARA...., ANKARA-KONYA, KONYA-ANKARA farketmez.... Düz Yol derseniz 46+46 = 92 Km. LADİK yaparız. Sonunda çorba da içeriz, Hasanımın getireceği sucukları da sahanda sucuklu yumurta yaptırırız Lokantacı Dayı'ya... Dıkar (yiyip-yutmak) geliriz. Yok,... yokuş ağırlıklı olsun derseniz 32+32 = 64 Km. Kent Ormanı yaparız. Ben size yine Hasanımın getirdiği sucukları mangal yapar, getireceğim taze somun ekmeğinin içinde servis yapar sizlere dıktırırım.... Sonuç olarak... Ben sizin gözünüzü de, gönlünüzü de, midenizi de doyururum evvelallah... Yarına kadar oluşacak Kamuoyu yoklamasına göre rotayı çizelim inşaallah. Fikirlerinizi bekliyoruz..... Söz savunmanın.
Pardon Hasanım... "Sucuklar benden...." demiştin değil mi? Boşuna fantezi yapmayalım da.... :rolleyes:

@AHMTB

ahmet abi LADİK turu olur isteyene sucuk,mucuk,sahında yımırtalı sucuk,isteyenede çorba morba ben varım istersen saati belirleyelim arkadaşlara haber verelim.Ben şimdiden fantezimi yapmaya başladım bile:D

sen zaten hep yemeye varsın bi kerede yemeyelim ne gerek var de pilavcı rudi

ahmet abi evet 4 yada 5 kangal var yeter değilmi sucuklar benden, dağmı yolmu ona siz karar verin mesut abiyle. mesut abi geliyorsun değilmi

@sgtalper

1.si şekerim balım gülüm bacı kalfa hasan abi bu işler yemeyle olur öncelikle onun üzerine vurgu yapalım ( yiyerek 15 kg verdik) Allah Nazarlardan Saklasın (amin)
2.si mesut abin tatilde önümüzdeki haftaya kadar yokmuş (haberin kaynağı uçan kuş) ben onun yalancısıyım
3.sü sözünü unutma burdan cümle aleme seslenirim bilmem anlatabildimmi
4.sü sen beş ( 5 ) kangal sucuk getir herkese yeter Allah'ın izni keremi ile hep beraber yersek bereketlenir
5.si Ladik'e gidiyoz herhalde yoldan gidecez Ladik'e dağdan gidilirmi bilakis bu havalarda gidinceye kadar ölürüz + bol patlak birde kulak kırılması olabilir Allah bizi yoldan ayırmasın
6.sı Nikimle Dalga Geçme!!!!!!
7.si bunların hepsi çelişkimidir??

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
Arkadaşlar büyük ihtimalle bu hafta ben yokum. Gezen arkadaşlara iyi geziler dilerken:) benim gibi gezmek isteyip de gezemeyenlere ise iyi seyirler dilerim. :D Cumanız da mübarek olsun

• Beğen
Tepkiler: canmurad
@canmurad

müdür sanada hayırlı cumalar'da ama bir türlü seni aramızda göremiyoruz nerelerdesin yahuu bu hafta sonu seni kesinliklen bekliyoruz mazeret kabul degildir birde seninle özel ve tüzel görüşmem lazım

08.02.2009 PAZAR günü saat 08.30'da Rudi 4219'un belirleyeceği istikamette yola çıkılacaktır. Organizasyon Rudi tarafından gerçekleştirilecektir. Bilgilerinize..

Arkadaşlar,Forum dostları,ironmalar,ironlaydiler,sanayiteam ve yawru kurtlar duyduk duymadık demeyin Pazar günü(08/02/2009) saat 08:30'da Pınarelli spor Kulübünde buluşup Ladik'e gidip gelecegiz yol asfalt'tır Yol bisikleti,hibrit veya ince lastik kullanmanız,Kaskı olan arkadaşların kasklarını takmaları, olmayanların ise (en yakın zamanda kask almaları) soğuktan korunmak üzere kışlık şapka ile gelmeleri rica olunur. Çorba içmem... diyenlerin, kendi yiyecekleri kadar bir beslenme ile gelmeleri önemle duyurulur... Zevkli bir yolculuk olacak inşaallah

• Beğen
Tepkiler: Erdem Yıldırım
@rudi4219

hani nerede burada SelçukBisiklet ya da üniversiteli bisiklet dostları?
buraya SelçukBisiklet ide ekleyebiliriz ahmet'cim.
pazar'a gelmeye niyetlenmek üzereyiz

Geri