Scudo Sports

Konya

Scudo
ben varım ama ilçesinden yeni üye oldumda arkadaşlar bmx sıfır fiyatlar ne kadar 2008 gt performer özellikle bu marka olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

KIŞ OLDU DİYE GEZİ MEZİ YOK MU? AMA OLMAZ BÖYLE BAŞKAN NEREDESİN? gÖREVİNE DAVET EDİYORUM SENİ

• Beğen
Tepkiler: canmurad
@Cakır

Evet başkan nerdesin ,teessüf ederiz yani :ci: ,bu kadarda olmaz , ne bu ? neden görev başında değilsiniz ?:boese157: yakında seçimler var,bunları halk görmüyormu sanıyorsunuz ?:mad: ya gel görevinin başına ,yada biz o görevden almasını biliriz . yazın gezileri aksatmayan çakır , kışında gezmek istiyor :eek: ,bu hakkımızı nasıl elimizden alırsınız ?:( bunlara cevap istiyoruz BAŞKANNNN ....... ???:mad:

( Başkan kimse ona duyrulur , bilsem direk telefon açardım emin olun .. ):rolleyes:

Geleneksel ladik (Çorba) turlarımız devam ediyor........................

14-12-2008 tarihinde günlerden pazar saat 09:00'da realin önündeki benzinlikte buluşulup ladik'e varıp gelmeyi pilanladık.Gelecek arkadaşların yol bisikleti,hibrit,yada ince lastik takmaları ayriyeten yiyecek ve içeceklerini getirmeleri önenle rica olunur.........Duyduk duymadık demeyin pilav üstü kavurma yemeyin.....

saygılarımla: ;Ahmet A. Karagöbek

Arkadaşlar, evin sokak kapısından içeri gireli 10 dk. oldu.
Uzun yoldan geldim. Bisikletimi de götürmüştüm. Foto ve paylaşım işini daha sonraya bırakıyorum.
Yarınki buluşma yerine ben de geliyorum inşallah.

not: Ayrıca burada seçime gerek yok. Dileyen anında başkan olabilir. :D

@canmurad

BAŞKANIM SELAMÜN ALEYKÜM..

Not:
Kendi kendine anons yapıp kendini arayan başkanı da ilk defa görüyom... :p :D ;)

• Beğen
@Mesut Girgiç

Ve aleykümselam hocam :) hoşgeldiniz. Hocam yüzyıllardır siyaset bu şekilde yapılıyor :) ... bazıları kendinini arar , bazılarıda kendine yazılanları anlamazmış gibi yapar :rolleyes:
Umarım güzel bir gezi olur ,bir tas çorbada benim için için ,borçlarda çoğaldı bi,liyorum ama :cool: bademciklerimden dolayı iğneler vurundum ,antibiyotik alıyorum , bunlar falan olur insanoğlunun başına herşey gelirde , hastalığımı bir hafta önce bindiğim bisiklete maletmeleri gerçekten çok garip.. oda toplam 20 km :) inş. ilerde ki gezilerde beraber pedallarız .

(müdür oldum patron oldum başkan da oldum :eek: . daha ne olacam Allah bilir .Allah sonumuzu hayr getire .. )

Valla Treks her zmaan bir heyecanla yazıyrosun ya fotoları bekliyorum dıye, cok hoş, sanki butun turları senın ıcın yapıyor Konya ekıbı gıbı oldu :) saka bır yana ben de Çumra'dayım hala tek basıma bınemıyorum bısıklete burda :( yapıcak bır sey yok ben de kendımı salon sporlarına verdım tae kwon do :) bunu ıyıce ogrenınce tek basıma bısıklete bınecegım hehehe :)

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
@zeplin.ates

Hocam, valla süper fikir. :eek:
Ayrıca, o yörede yaşadığınız sürece; okçuluk, cirit(mızrak ta olabilir) gibi ata sporlarımızı da tavsiye edebilirmiyim, izninizle..

Bahar'ın size tekrar ulaşmaya çalışacağız hocam. Malum şu sıra Çumranın meşhur acı-kavun mevsimi bitmiştir.. Gelsek ne yiyecez... Bizim ekip şu sıralar yemeye içmeye iyice düşkünleşti de... :)

@canmurad

:eek: DERSANE DERS AİLENİN İZİN VERMESİ (DERSANEDEN KAÇMAYA )
VE GEZILERİN NEDENSE TAM DERS SAATLERİNDE OLMASI SEBEBİ İLE HENUZ SADECE 1 KISA TURA KATILABILDIM."yazın gezileri aksatmayan çakır , kışında gezmek istiyor" İFADESİ İLE ÇOK GUZEL BIR SEKILDE YERDIN BENI... BRAVO:eek: :violent-s :violent-s :sonst1zde :sonst1zde

• Beğen
arkadaşlar bu haftasonuna bi gezi planı var mı yoksa henüz plan aşamasında mı havalar sisli ve soğuk ama demir adamlara birşey olmaz ;)

@bisikletseven

Hava raporu yağmur ve kar diyor ama dedeyle hem cumartesi hem de pazar günü pedal çevirmeyi planlıyoruz.

Netleşen bir plan olursa paylaşırım.

Yada fikri olan varsa söylesin, ona uyalım. ;)

@Mesut Girgiç

Cirit fikri fena değil, atla gidiyormuş gibi bisikletle hızımı alıp atarım :)
İlahi Mesut Enişte yaa.

@Mesut Girgiç

mesut abi bu havada bu soğukda gezme konusunda senden ve dededen şüphem olmaz niye mi mesai saatlerimin değişmesi nedeniyle dede ile yolda çakışamıyorduk ama bu sabah uzak da olsa dedeyi işe giderken gördüm yine bisikletinin üstünde yine bildiğimiz tempoda maşaAllah soğuk sis vız geliyor(dede kusura bakma seni gördüm ama selam veremedim çünkü sen karşı yolda ve trafikteydin ben de tren yolunu yanındaki bisiklet yolundaydım)
eğer hava durumu yine böyle ise gezeriz işaallah

Yarın, Yani 20 Aralık Cumartesi günü Saat 10.30'da Sille Yolu üzerindeki Erenköy Otobüs Hareket Merkezi'nin karşısında karşılaşmayı uygun gördük dede-torun ve kutsal ruh olarak....
Sille Barajı, Cinli Pınar üzerinden Tatköyün üst yaylaları ve oradan yine sille barajının kuzey kısmından ekşını ve ekşisi bol bir MTB gezisi yapmayı planladık inşaallah. Tüm bisiklet dostlarını bekleriz efendim...
DUYDUK DUYMADIK demeyin... lütfen... Sadece DUYDUK deyin...

Geri