Scudo Sports

Konya

Scudo
@sebidos katılmayı düşünüyorum ama cekincelerim de yok değil kararsız kaldım son kayıt tarihi ne zaman acaba

@sebidos katılmayı düşünüyorum ama cekincelerim de yok değil kararsız kaldım son kayıt tarihi ne zaman acaba
Merhaba @abidin3714 kayıtlar kontenjan doluncaya kadar devam edecek. Son kayıt tarihi yok. Çekinceleriniz nedir? Paylaşırsanız yanıtlamaya çalışırım.

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Sosyal Medya Hesapları
(link)
(link)
(link)
(link)

selamün aleyküm ....iyi forumlar.üyelik baya zor oldu ama oldu....aktivasyon biraz uğraştırdı..kış günleri pedalsız geçer......konyada sıkılmamak için baya uğraşmak lazım.burda olmaktan memnunum abiler. aranızda olmak güzel

selamün aleyküm ....iyi forumlar.üyelik baya zor oldu ama oldu....aktivasyon biraz uğraştırdı..kış günleri pedalsız geçer......konyada sıkılmamak için baya uğraşmak lazım.burda olmaktan memnunum abiler. aranızda olmak güzel
Aleyküm selam.

Merhaba. Bu soruyu yazmak için bu konuyu uygun buldum. Yazın tur planımda Konya dan Eğridir e gitmek var. Konya-Akşehir-Eğridir rotası mı yoksa Konya-Beyşehir-Eğridir rotasını mı tavsiye edersiniz. Daha önce araba ile Akşehir-Konya arasını gittim. Düz yol hatırladığım. Beyşehir Gölü olduğu için 2. rota daha güzel geliyor bana. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Yunus EROL Beyşehir tarafından git. Altınapa ayrımını geçtikten sonra ormanlık. Beyşehir Gölünün kıyısında molada verirsin. Yerleşim yerleri de mevcut . Yollar geniş çift şeritli .

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
Merhaba. Bu soruyu yazmak için bu konuyu uygun buldum. Yazın tur planımda Konya dan Eğridir e gitmek var. Konya-Akşehir-Eğridir rotası mı yoksa Konya-Beyşehir-Eğridir rotasını mı tavsiye edersiniz. Daha önce araba ile Akşehir-Konya arasını gittim. Düz yol hatırladığım. Beyşehir Gölü olduğu için 2. rota daha güzel geliyor bana. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim.
Akşehir güzergahı sıkıcı olur, Beyşehir güzergahı hem doğasıyla hem yoluyla daha güzel.

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
Eğer tırmanmayı seviyorsanız Konya - Beyşehir - Üstünler - Yeşildağ - Kızıldağ Milli Parkı - Aksu - Eğirdir rotasını şiddetle tavsiye ederim. Yaklaşık 225 km, 3200 irtifa, harika manzaralar...

Beyşehir daha iyi

Selamün aleyküm bu konu bu bölümde açılırmı bilmem ama bir sorum olacaktı; Nisa ayında havalar nasıl olur bilinmez tabi.Bir de bu salgın nedeniyle insanlar dışarı çıkarmı ?Yani sormak istediğim bir gezi düşünülürmü acaba konyada ? Aklından geçen olursa forumda paylaşılırmı ki? İçinde bulunduğumuz durumun bir an önce geçmesi dileğiyle.teşekkürler

Selamün aleyküm bu konu bu bölümde açılırmı bilmem ama bir sorum olacaktı; Nisa ayında havalar nasıl olur bilinmez tabi.Bir de bu salgın nedeniyle insanlar dışarı çıkarmı ?Yani sormak istediğim bir gezi düşünülürmü acaba konyada ? Aklından geçen olursa forumda paylaşılırmı ki? İçinde bulunduğumuz durumun bir an önce geçmesi dileğiyle.teşekkürler
Evde kalmak en iyisi

(link) arkadaş forumdaysa tebrik ederiz efenim meşhur olmuş:koptum::koptum::harika: nerden baksan kral hareket
Fikir güzel rüzgarı egale eder yorulamadan giderim lakin Konya'nın yolları pist kalitesinde değil . Çukura denk gelse tahtalı köyü boylar.

MAERKEK
deli cesareti desek yanlış olmaz,hele birde ani frende ne yapabilir düşünmek bile istemiyorum.

@seko35.50 kesinlikle deli cesareti, sürüşlerde tecrübe olarak kamyoncular bisikletçi görünce selam da veriyor, mesafesinide ayarlıyor. Şimdi arkadaşın yaptığı tehlikeli kabul. Bir okadarda akıllıca hangi araba o kamyona kafa tutacak yada o bisikletçiyi kamyona rağmen rahatsız edebilecek.
Akıl noksanlığı olmasına varda be kardeşim görüş açı noksanlığını hiç mi hesaba katmadın demezler mi adama. :kötü:

Tekrar yıllar sonra foruma bir göz atayım dedim. Tamı tamına 10 yılı devirmişiz bisiklet üzerinde. Buradan tekrar bizlere bisiklet sporunu sevdiren, azmetmemizde örnek olan @Mesut Girgiç , Ahmet Yıldırım ve daha hakkı ödenmez birçok abimize teşekkür etmek isterim. Korona muhabbetleri bittikten sonra tekrar hareketlenir inşallah buralar.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Tekrar yıllar sonra foruma bir göz atayım dedim. Tamı tamına 10 yılı devirmişiz bisiklet üzerinde. Buradan tekrar bizlere bisiklet sporunu sevdiren, azmetmemizde örnek olan @Mesut Girgiç , Ahmet Yıldırım ve daha hakkı ödenmez birçok abimize teşekkür etmek isterim. Korona muhabbetleri bittikten sonra tekrar hareketlenir inşallah buralar.
İnşALLAH abi . Bisikletsiz olmuyor bu hayat.

Geri