Scudo Sports

Konya

@yusuferkoc
Yok . Kesinlikle almazlar

Scudo
@vethekhkaya
Nexus 8 vites sistemiyse Konya gibi düz bir şehirde size rahatlıkla yeter bence nexus 3 ise vites aralığı düşük kalır hızlanmak isterseniz hızlanamazsınız boşa pedal çevirirsiniz

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
merhaba bende aranızda yeniyim.

• Beğen
@vethekhkaya bu bisikletle çok rahat uzun turlar yapılır. Bir arkadaşımız göbekten vites olduğu için ağır olur demiş. Ben bu ağırlığın sizi etkileyebileciğini düşünmüyorum. Ayrıca göbekten vites demek sorunsuz sessiz bir vites sistemi demek.Daha önce kullandım. Öğrencilik döneminde satmak zorunda kaldım.Yoksa süper bir bisiklet.Hiç düşünmeyin alın bence.

@yusuferkoc
Bisiklet katlanırsa yardımcı dahi olurlar bindirmende, kapılarda vs.

Cumartesi gün akşam gece yarısı altınapa barajının oradan geçen arkadaş burda mı ? İyi cesaret , domuzu var , canavar köpeği var sıkıntılı bir yol akşam vakti .

@vethekhkaya bisiklet almadan önce bir bikefit yaptır kadro gidon boyu aynakol uzunluğu falaln öğrenir ona göre bisiklet bakarsın. Sonrası için ise 2. el alman tavsiyemdir. markalar aşağı yukarı belli

bu konyanın şehir merkezi zafer alaaddin de falan kesinlikle bisikletinize dikkat edin yayalar ayrı taşıtlar ayrı problem

Bugun itibari ile mosso legarda 1921 sahibi oldum. Fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım birgün pedallamak nasip olur birlikte.

Başlangıç için yeterli sanırım. Bakalım bu işi yapabilecek miyiz. ?
images (1).jpeg

@vethekhkaya başlangıç için çok ideal seçim olmuş . Güle güle kullanın . Strava kullanmayı ihmal etmeyin zira istatistiklerden biri olan ortalama hızınızı öğrenmeniz kendinizin ne durumda olduğunuzu görmenizde en büyük yardımcınız olacaktır .
Bisiklet sürmenin taktiklerini bilen herkes bu işi başarır . Bilmeyen zaten çamur atar arabaya biner . Uygun vites uygun kadans sabit hız , susamadan su içmek acıkmadan yemek uzun yol yapmanın altın kurallarındandır .

• Beğen
Tepkiler: vethekhkaya
vethekhkaya

Kayseri' den sırf Aziz Ay hocamızdan (AY BIKE) bikefit yaptırarak yeni yol bisikletime sahip oldum.Şiddetle tavsiye ederim, kesinlikle gidin derim. Hatta almadıysanız bisiklet seçimini de oradan yapabilirsiniz.

@air28-3

Kardeşim isabet olmuş bende aziz hoca ve oğlu emre kardeşin yönlendirmesi ile aldım. Çok samimi insanlar. Umarım dostluğa dönüşür. ?

IMG-20190913-WA0008.jpg

Merhaba arkadaşlar bir konuda daha sizlere danışmak istiyorum.

Malum bisiklete yeni başladım ve sezon olarak da hafif Konya şartlarında soğuğu hissetmeye başladık.

Sorum şu ki sonbahar ve kış aylarında termal işlik seçimi ve üst kıyafet seçimi hakkında.

Kullanan ve tavsiye edecek markası veya şuradan alınabilir diyebileceğiniz bir yer.

Şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Laciverdi
Merhaba arkadaşlar bir konuda daha sizlere danışmak istiyorum.

Malum bisiklete yeni başladım ve sezon olarak da hafif Konya şartlarında soğuğu hissetmeye başladık.

Sorum şu ki sonbahar ve kış aylarında termal işlik seçimi ve üst kıyafet seçimi hakkında.

Kullanan ve tavsiye edecek markası veya şuradan alınabilir diyebileceğiniz bir yer.

Şimdiden teşekkür ederim

Hayırlı olsun kadro boyu olarak kaç aldınız ..?
Bu arada kıyafet seçimi ile ilgili konular daha önceden yazılmış olacak.

@İstanb_lue 46 54 sanırım. Mosso xl diye geçiyor imiş . Teşekkür ediyorum hemen bakayım

• Beğen
Tepkiler: İstanb_lue
@vethekhkaya bime termal içlik gelir . Tavsiye ederim . Hava durumuna uygun ceket olabilir . Eldiven hava almayan cinsten olmalı .

• Beğen
Tepkiler: vethekhkaya
G-Peak kullanan var mı ?

Arkadaşlar yarış takvimini paylaşıyorum. IMG-20190925-WA0004.jpg

Merhaba ben Seydişehir'den Ali tüm bisikletseverleri festivalimize bekliyoruz. (link) Ayrıntılar ve kayıt linkte

• Beğen
Geri