Scudo Sports

Konya

@mustafakaranfil

tamm abi.ben genelde pınarelli ye götürüyorum.fakat istersen senin bianchi bayisine bir daha gidelim adamla bi konuşalım.olmazsa camını taşlarız dükkanın :D

• Beğen
Tepkiler: mustafakaranfil
Scudo
@canmurad

Üstadım,
görevimiz.. ;)
arz ederim.. :cool:

Sevgili rudi arkadaşımızın sarfettiği o sözlerin muhatabı sizin gibi "ironman arge kampani yazı işleri müdürü" olunca...
benim dediklerimi her aklı başında ironman düşünür ve cevabını yapıştırır dı zaten..
teşekküre değmez şefim..
Saygılarımla...
Bu arada çay kahve ne arzu edersiniz.. Makamınızdan memnunsunuzdur umarım.. :)

@mustafakaranfil

Karanfil kardeş, valla senin gönlünün güzelliğine de değinmeden edemiyeceğim.
Sizin üçlü ekibi çok sevdik.
Her zaman bekleriz.
Gerçek güzellik gönüllerdedir.
Selam sevgi ve muhabbetle... :)

@Mesut Girgiç

Derlerdi de inanmazdım bu müdürlük hakkaten iyi bişeymiş yaww. :eek:
gelelim konuya , siz cevap vermeseydiniz hocam , ben bir cevap verirdim. ne kadarı yenirdi ne kadarı yutulurdu onu bilemem :D ama şu var ki müdür herkesle muhatap olmamalı değil mi ? :cool:
makamım süper . müdürler sade kahve içer dediler .müdürlüğe halellik gelmesin diye dilim buruşa buruşa kahve içiyorum. bir ara sizlere şekerli kahve içmeye gelecem inş. :)

• Beğen
@canmurad

Müdürüm Benim Fikrimi Mesut Beye Acsan Diyorum Malüm İsm Hakkı Onun
Birde Hafta İçi de Bir Yerlerde Buluşsak Sohmet İçin Filan Nasıl Olur

Ayrıca Mesut Bey Bizi Gururlandırmış
Teşekkürü Bir Borç Biliriz.
Saygılar Hocam

Birde Hafta İçi de Bir Yerlerde Buluşsak Sohbet İçin Filan Nasıl Olur

vallaha abi lafı ağzımdan aldın.ben de böyle bir teklifte bulunacaktım:)

bu arada tüm müdürlerime teşekkürler ederim. sözleri için;)

• Beğen
Sayın Şef'im yukarda okuduğunuz ve anlaşıldığı üzere arkadaşlar hafta içi akşam bir yerde bir çay içelim diyorlar . tanışma kaynaşma olsun bakımından yani .benim teklifim pazartesi akşamı 9 da meram da semaverde çay içmek. ( benden ) :) olumlu olumsuz fikirlerinizi yazabilirsiniz :) . sizin talimatlarınızı bekliyoruz ..
karanfilin teklifinide orda konuşuruz ..
bu pazar 112mehmet,karanfil,önder,zeki, olmayabilirlermiş, dedenin kolu malumunuz ... bilgilerinize.......

• Beğen
@canmurad

can murad abı ben selcukta okuyorum seneye derken okul acılınca demek ıstedım konya ankara arasında ne zaman ıstersenız bulusabılırz tabıkı gorusmek uzere :D

• Beğen
Tepkiler: canmurad
duyurudur ironmanlara:

eğer çok uzun gelmezse bu pazara
110 km. lik Klistra gezisi var hesapta
Yol komple asfalt ama
Rampalar da adam akıllı rampa ha...
Yiyecek çantası yine benden olsun.
İtirazı olan varsa şimdiden konuşsun..
hepimizin ortak istediği olsun..
Cumanız mubarek olsun :)

• Beğen
@Mesut Girgiç

Hımm. yazı işleri olarak kısa bir araştırma yaptım .konyanın gezilecek görülecek yerleri arasındaymış . ben görmedim :(
hocam "rampalarda adamakıllı rampa haaa" diyerek korkutmakla ,gaza getirmek arasında tavır sergilemiş :D
iş o ki " lem o pilav bırakılırda burda rampa mı çıkılır " diye hayıflanmamakta ..
yiyecek çantası sendense hocam yiyeceklerde bizden :) gerekli yiyecekleri yazın yeter .kesin soğan getirecem . bilginize :)
itirazımız yokta gelecek kaç kişi var , gelemeyecek yada gelecek arkadaşlar yazarsa ona göre program yapılabilir ..
sizin ve bütün arkadaşların cuması mubarek olsun..

İtiraz Ne demek Hocam
Siz Ne Derseniz O.
Ama Benim Bisiklet Uygun Mu ? Bilmiyorum
(Ben Gelemem Dedim Ama Benim İşim İptal Pazar Gün Musaitim !!!)

• Beğen
ben de geliyorum hocam yau.evde oturup ne yapcam sanki ;) :D
hocam şunu da söylemek isterim.malumunuz yol uzun.sabahın köründe kargalar pisliğini yemeden çıksak yola çok güzel olur.sıcağa kalınca çekilmez oluyor yollar.hele bir de düz ise.
tabi bu benim fikrim.çoğunluk ne derse seve seve uyarım :)

• Beğen
Aşşada Klistra yolcusu kalmasın. :)
Pazar Sabah sıfıraltıotuzda (06:30) Tavusbabadaki köprüden yola çıkacağız.
Seydişehir yolunda 40. km. den sola döneceğiz.

En ince lastiklerinizi takın. ;)

not: Canmurad beyin özel isteğiyle karar değiştirilmiştir ki; herkes kendine yetecek kadar bir öğünlük yiyecek getirsin. Bir tatlı su çeşmesinin başına oturur, bağdaş kurar, azık karıştırır, yiyecekleri ortak atıştırırız.. :)
ikinci not: Soğan getiren kendi taşır. Yeme işinde ise yardım ederiz.. :)

http://i302.photobucket.com/albums/nn85/bisikletforumcom/9-1.jpg

Kimse geç kalmamaya çalışsın.
Geç kalanlar yetişebileceğine inanırsa arkamızdan gelsin.
(Arkadan tek gelenlerin sorumluluğu kendinedir. Geç kalan arkadaşlara, grup olmadan yola çıkmayın derim);)

• Beğen
En ince lastiklerinizi takın.

o kadar ince bir lastik takacağım ki jant üzerinde gidiyorum sanacaksınız :D :D :D

Mustafa Karanfil abi ne diyorsun bu işe?
Bu geziye? :D

slm mesut abi:) gecenki geziye gelemedim gec kaltım nerdeyse pilavıda kacıracaktım:eek: belkim bu hafta sonu gelebilirnıyım bilemıyorum :D saat kacta doneceksınız :rolleyes: bilelim ona gore birde bazıları uzerine vazife olmayan notlara vecap yazmıs once gelsın tanısalım daha cırak olmadan ustalıga kalkısmıslar biraz ara verdik diye boylemı oldu:eek:

@rudi4219

yazan ne yazmışsa en güzeli yazmış.ustalıkla çıraklıkla alakası yok.insanlıkla alakası var.

tanışalım hocam

Geri