Scudo Sports

Konya

@nofearyamakasi

Silifkeye bisikletle gidiyorsan affettim. :cool:
Aksi taktirde :rolleyes:

@zürey
Zekicim, gezilere zincirini yağlayarak gelmeyi unutma. :)

@dede

İnce lastik dede. Ama sen çok ince takma sonra sana yetişemiyoruz. :) :(

@zürey

Zeki, senin diploman İPTAL oldu. Yarın veremiyoruz. Senden özür dileriz. Kusura bakma. Birsonraki gezide vermek üzere. Şimdiden sana kolay gelsin. Dedene de geçmiş olsun..
Keşke senin deden de bizimle gelebilseydi. :)

Scudo
@Mesut Girgiç

hiç problem değil Mesut abi.zaten ekstra bir güç de sağlamıyor pedal basarken:D
çok teşekkür ederim.bizimle gelebilmesini geçtim, ayağa kalkabilse ona da razıyım :)

@zürey

Tekrar geçmiş olsun.
İyi bir torun olmandan dolayı biz de seninle gurur duyuyoruz.
Bisikletle başka zamanda gezilir. ;)

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
aaahhh zeki ahh .pazar gün sen yoktun ya bir yanım eksik gibiydi :)
Dedenede Allahtantan acil şifalar dilerim .....
kendine iyi bak , inş. pazar günü görüşürüz ..

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
@canmurad

estafurullah:) guruba az da olsa katkım oluyorsa ne mutlu bana.
çok teşekkür ederim.sen de kendine iyi bak canmurad abi.
görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Mesut hocam yaz artık. :) nerde ne zaman ? pazar öğleyi pek geçmeyecek şekilde bir ayarlama yaparsanız memnun olurum :) pedallamayı özledik :)

@canmurad

Sevgili Murat.

Gezi planlarını kendi isteğime göre değil de umumun istek ve istidadına göre ayarladığımdan bazı şeylerin netleşmesini beklemek zorunda kalıyor ve gezi planını ister istemez gecikmeli açıklamak durumunda kalıyorum.
Büyük şehir belediyesi çalışıyor,
çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. :D

Gelelim sadede,
İnşallah bir aksilik çıkmaz ise; bu pazar günü sabah 7 de tarihi Meram köprüsünde (tarihi hamamın yanında olan ve altından yunus balığı şeklinde pedallı sandalların geçtiği, yosundan yemyeşil olmuş gömük renkli suyun üzerindeki köprü :p ) buluşup meram dere yolundan Altınapa barajına gidip, baraj gölünün etrafını 360 derece dolaştıktan sonra aynı yoldan gerisin geri dönmeyi planlıyoruz.
Saat 12 de evlerde olacaz inşallah.
Yolun bir yerinde durup sizlere soğuk sandviçli bir piknik atraksiyonu da yaşatmayı planlıyorum. Siz bir malzeme getirmeyin. Malzemeler benden
Ayrıca, endişeye mahal yok zira kimseye düğün plavlarını kaçırttırmayacağız..yani vaktinde evlerde olacağız inşallah :) ;)

@Mesut Girgiç

Haklısınız hocam . ama bende nerde ne zaman olacak diye merakımdan foruma günde en az 30 defa bakıyorum. :) birde evden izin almak için bazen bir gün yetmiyor :eek: .sabah orda olamazsam bilinki içişlerinde problem çıkmış izin kağıdım imzalanmamış demektir :mad:
O yoldan hiç gitmedim ama doğal zenginliği olan bir parkur olduğunu tahmin ediyorum . sandviç olacağına göre geziye aç tok arası bir durumdamı katılamamız gerekir . aç veya tam dolu bir mide ile katılmanın bir zararı olurmu . bu konudada aydınlatırsanız sevinirim bu arada kask vesırt çantasıda aldım inş. tam bir iron olmak için hızlı adımlarla ilerliyorum . :rolleyes:
Burdan bütün arkadaşlara da selam ediyorum . Sevgi ve saygılarımla.. Allahın izniyle yarın o vakitte orda buluşmak ümidiyle ..

• Beğen
Tepkiler: mustafakaranfil
@canmurad

Haklısın. "Evden izin alma" konusunda gösterdiğin mazeret seni yüzde bin beşyüz haklı duruma getirdi. :) ;)
Ancak genel olarak şunu diyebilirim ki pazar gezilerimiz genelde 7 de başlar 12 de biter. Sen eve bu şekilde TEKMİL vere bilirsin. :cool: :) ;)

Geziye tok gelin. Zira zaten ben kimseyi acıktırmadan yiyecek vermem. :D :cool: :Skull-175

Selam sevgi ve hürmetlerimle.
İnşallah görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: canmurad
merhaba arkadaşlar
bir mtb ci olarak aranıza katılıyorum
yazışmak dilegi ile bol pedallar yolunuz açık olsun

• Beğen
Tepkiler: Emir Yüksel
slm tur ve geziler için seydişehir e gelmek isteyen arkadaşlar,gezilecek yerler ve ihtiyaçlarınız için görüşmek üzere her türlü yardımcı olunur.

yeni üye olarak aranıza katıldıgım için çok sevindim ,böyle güzel bir ortamda bisiklet sevenleri buluşturan emektarlara sonsuz teşekkür ediyorum

Mesut Hocam: lastiklerimi değiştirdim kalın lastikleri taktım yarınki geziye hazırım. Sabah doğayla ve Ironman ekibiyle görüşmek üzere herkese selam.

Bizde Üç Çift Amortisörlü 3 Aynı Bisikletle 3 Arkadaş (Umarım) Eksiksiz Katılaçagız Şimdiden Güzel Bi Gezi Olaçağı Belli
Ama Şu İzin Alma Konusu Biz Bekarları Korkutmuyor Değil Hani :)

@mustafakaranfil

Gelin, korkmayın.
Üçer üçer gelin.
Çifter çifter amortisörlerinizle gelin.
Ne olursanız olun, yine gelin.
Burası ümitsizlik dergahı değildir.
Bekar olsanız da gelin.
Evli olsanız da gelin.
Bence yine de evlenmeden gelin... :D :) :cool: :ci: :Skull-175 :eek: :( :p

@onderkocyigit

kalın lastik derken off-road değil galiba kafam karıştı :rolleyes:

@mustafakaranfil

inşaallah görüşürüz :) fakat izin konusunda yazdıklarını ben çözemedim :eek: "Ama Şu İzin Alma Konusu Biz Bekarları Korkutmuyor Değil Hani " biri bana açıklasın
Mesut Girgiç : "Bence yine de evlenmeden gelin..."
Demek sıkıntısı olan bir ben değilmişim :))

Geri