Scudo Sports

Konya

Scudo
geziniz çok güzel olmuş işallah bi dahaki gezide bende aranızda olacağım aranıza kabul ederseniz tabi. bu arada hafta içide toplanıyormusunuz hala?

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Bu geziye bizde katılmak için, pazar gün hiç uyanmadığımız bir saatte kalktık. Yola koyulduk fakat reali gectikten sonra ne talihtir ki benım arka, viteslerde sorun cıktı.
İlk bakımlarını da cumartesi günü yaptırmama rağmen çok iyi olmayan (Model Olarak Altsınıf Olan) bisikletlerimiz bizi daha yola çıkmadan yolda bıraktı. Üzülerek geri döndük.
Gelecegız diye mesaj atıpta gelemedigimiz için bütün ekipten, Mesut Bey'den özür dileriz.
Birdaha ki geziye katılmak dileklerimle...

Arkadaşlar;
6 temmuz pazar günü için benim ön-planım şudur:
Sabah 7 de Realin önündeki benzinlikte buluşuyoruz ve...

ÖNCE HARİTA.
http://i302.photobucket.com/albums/nn85/bisikletforumcom/9.jpg

TUR PLANI:
Önce:
Kuzey istikametine doğru çıkan D330 yolundan Dokuz, Sızma, Yüksekelen güzergahında gidilecek.
Daha sonra:
Yükselenden, Başarakavak, Altınapa barajı, Meram dere, Konya da yapılabilir. Yada Yükselenden gerisin geri de gelinebilir(Zayıf bir ihtimal)

İtirazı, fikri yada başka bir planı olanları dinlemekteyim.

@mustafakaranfil

Vallahi sizi bekledik. (Sgtalper şahidimdir, zira bu konudaki duygularımı onunla paylaşmıştım)
Biz de görüşmeyi çok istiyorduk.
Başka bir zaman görüşürüz inşallah.
Özür dileyecek bir konu yok. :)
Selam ve sevgilerimizle. :)

herhangi bir problem olmazsa ben 7 de inşaallah realde olacağım lastikleri inceletip temi gelsek incelettirmeden mi gelsek onu düşünmekteyim
s.a

Merhaba 10 günlük aradan sonra tekrar Konya' dayım. Pazar günü görüşmek üzere tüm arkadaşlara selamlar.

Hocam yaklaşık kaç km lik bir yol , saat 12 gibi konyada olurmuyuz ( 5 saat pedal basabilirmiyim bilmiyorum ) :)
önder sende hoşgeldin ,bende geçen seni sordum diğer arkadaşlara ..
zeki sende pazar sabahı 5 te hazır ol ,malastan diplomaları alalım , yoksa gelemezsiniz falan derler,tapumuz elimizde olsun :)
inş. orda olmaya çalışacağım . tüm arkadaşlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum ..

Mesut Abİ Pazar GÜnÜ Gelecem DemİŞtİm Ama BugÜn İkİndİn Sİlİfkeye Gİdİyorum Daha DoĞrusu Gİtmek Zorunda Kaldim Abİ LÜtfen Kusuruma Bakmayin Gelecem Dİyİp Sonra DÖnmek Olmadi Bİlİyorum Ama Mecburen Tekrar Tekrar ÖzÜr Dİlerİm Sİzlere Hayirli Yolculuklar Allah Yardimciniz Olsun

@canmurad

Canmurad kardeşim, ben de saat 12 de Konya da olmak zorundayım.
Ona göre biryerlerden döneriz.
Yada siz Sızma' dan geri dönersiniz, biz de Yükselen-Malas dağı rotasından Konyaya geri döneriz.

Yani ben zaman olayını yolda ayarlarım.

Eğer Ergin Bey, düz yol gidelim derse bu gezi planını tamamen değiştirir başka bir yere de gidebiliriz.
Zira bizim ironman geleneklerimize göre bir hafta dağ bir hafta yol yapmamız gerekiyor aslında.
Yani bu hafta sıra yol da aslında.. ;)

Velhasıl, siz nereye gidilecek olursa olsun gelin. Dönüşü saat 12 de Konya da olacak şekilde organize ederiz.
Selam ve sevgiler. :)

• Beğen
inş. orda olacağım .Allah nereye kadar derse oraya kadar gideriz :) . artık kask almakta vacip oldu :)
Bu vesile ile başta ironların ,konyalıların ve bütün forum üyelerinin regaib kandilini kutlar ,rahmet sağlık ve mutluluklara vesile olmasını Allahtan niyaz ederim...
dualardan unutulmamak dileklerimle ....

• Beğen
Tepkiler: omeronder
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.
canmurad abi bisiklet aşkına hayran kaldım.
altında hibritle beni yaylana yaylana peşinden koşturacaksın gibi görünüyor:D
Allah yardımcım olsun :D
tamam.allahtan bi mani gelmezse pazar sabahı geçen hafta buluştuğumuz yerde bekleyeceğim seni.ama dönüşte ironların peşine nasıl takılacağız :eek:
zaten 3-4 gün önce birazdan biraz daha fazla off-road yaptım.bisikletin parçaları ritimsiz atmaya başladı gene :D hayırlısı :)

mesut hocam tahmini kaç km yapacaksınız?(yapacağız da olabilir)

ne yapsam diye düşünüyorum.yol uzun, yay maşallah esnedikçe esniyor.

mustafa karanfil abi nerelerdesin? biz senle beraber arkadan yaylana yaylana gelsek bari.(ahmet hoca gibi değilsindir inşallah :eek: :D diye tahmin ediyorum)
en kısa zamanda tanışmak ümidiyle

• Beğen
@zürey

Teşekkürederim Zeki . Öncelikle hayırlı cumalar :)
Hibrit bisikletten birde sana alacağız inş. .yayı kafana takma .dükkana getir iki kaynak iki punta atayım ,bir daha yaylanmaz ,yaylanamazzz :) hem yaylansa ne olur sen o bisikletle bile çok iyisin .nazar değmesin
Ya hu Zeki ,nedersem ciddiye alma yaww . o malasa çıkar inersem . diğer geziye gidecek derman kalırmı bende :eek: . ama malasa inmiş çıkmış gibi diplomalar elimizdeymiş gibi saat 7 de realın önünde benzinlikte buluşalım .çaktırmayalım yani :rolleyes:
pazar sabahı orda buluşmak ümidiyle bütün ironlara sevgi ve saygılar

eminim zürey senı yanlız bırakmazdım bende amatör ve Amortisörlüyüm
ne bileyim boyle iyi olur dediler bizde aldık
zaten bunlar alıştırma araçları inşallah daha iyilerine de sahip oluruz
birde biz 3 kişiyiz ücümüzde de aynı bisiklet var :) (komik ama Olsun )
arka gurp sağlam yanı
gelen arkadaşın biri de 112 de çalışıyor bıze bır sey olursa ( Allah Korusun ) o yardımcı olur

pazar gün real'in orda olaçağız Allah'tan bi mani gelmez ise (vites arızası gibi)

herkeze slm

Mesut Hocam,
Allahtan bir mani gelmez ise pazar günü saat yedide İnşa Allah Real'in önündeki benzinlikte olmaya çalışacağım. ama benim de merak ettiğim bir şey var, İnce lastikler ilemi gelsek acaba? Aydınlatı isen evinirim.
Dede

yarınki geziye gelemiyorum.hepinizden özür dilerim.:(
kusura bakmayın.bir sonraki gezide görüşmek üzere.şimdiden kolay gelsin hepinize
keyifli pedallamalar

bu arada canmurad abi biz senle 5 de buluşup alalım diplomaları
hayal değil mi nasıl olsa.2 defa iner çıkarız hatta :D

@zürey

Zeki olurmu sensiz :( sen benim bisiklet kankamsın :) önemli işlerin varsa tamam ama 12 ye kadar dönmeyi planlıyoruz zaten , haritaya baktımda yükselen malasa yakın gibi, olmazsa ordan geliriz :) (vay bee bu arada coğrafya bilgim tavan yaptı ) :) inş. bir aksilik çıkmazsa ordayız..... gelemezsende üzülme .kendine iyi bak

@canmurad

bu geziyi ben de çok istiyordum.hep bir arada çok güzel olacaktı ama dedem biraz rahatsız.
evden fazla uzaklaşmak istemiyorum:(
bu seferlik affedin

Geri