Scudo Sports

Konya

a planı olursa ben de gelirim mesut abi. peki nerde ne zaman bulşuşuyoruz? ben bizim diğer arkadaslara da haber verecem. a planı olursa benle beraber 3 kişi geliriz. bir arkadasımızın yol bisikleti var ancak mtb ile yola çıkacaz.

• Beğen
Tepkiler: neco91
Scudo
slm ben necati
şekil a güzel:D
a şekline varım:D
nerde ne zmn?

(mesut abi bana oy versen süper olurdu ya :D
Beyşehire fln da gittim , haketmedimmi:D)
herkesin oyunu bekliyorum:D

A planı oy çokluğuyla kabul edilmiştir. Yani " May barajına gidiyoruz." Her kes ince lastikli mtb leri ile gelsin. İnce lastiği olmayan olduğu gibi gelsin. Zira yolun yarısına yakın kısmı toz toprak köy yolları..

Bayram, Bayram, Bayram.... duy sesimi..

ve diğer sevgili ironmanlar...

Bayram; Eğer bu notumu okuyacak olursan senin için özellikle buradan bir daha söyleyeyim. Aşağıdaki anonsu buraya özellikle senin için yazıyorum BAYRAM. Duy sesimi...
Bu pazara sabah 6 (Altı) da valilik binasının karşı sında (yeraltı kuyumcular çarşısı giriş kapısı) buluşup 5-6 saatlik ve yaklaşık 130 km. lik bir gezi yapacaz. Okey?

@sercangedik

SErcan, pazar sabahı 05:30 da birinci köprüde buluşalım mı? istermisin?

@MTBdriverpro

Necati, levhayı avatarında gördüm.
Bonus Puanları fazlasıyla hakettin. Adresine postalandı. Güle güle kullan. Hayırlı alışverişler.. :)

İKİNCİ VE SON DUYURU.

14 haziran cumartesi günü sabah yola çıkıp KOnya-Hadim bölgesindeki YERKÖPRÜ şelalesine kamplı gezi düzenleyeceğiz. O gece şelalede kalıp 15 haziran pazar günü Konyaya geri döneceğiz. Yol toplamda 100km/gün civarında.

Yöreden ve ülkeden katılımcılara açığız.
Gideceğimiz yerden bir foto aşağıda.
Foto: ironman sanat ve pedal ekibi.

not: Perdeci Bayram, Kutucu Hasan siz de duyun. Duyduk duymadık demeyin..

İşte muhteşem YERKÖPRÜ şelalesi

http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/d869651b.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
çok güzel bir tur mesut abi. ancak planlarımızda bir aksilik olmazsa o gün biz de konya kütahya arasında bir yerde olacagız. aynı şekilde biz de beyşehirdeydik. necati ben ve ömer. pazar günü sabah 6 da valilik önünde buluşmak üzere.

abı bende pazar 6 da valılıkte olurum zira merkezde kalma ıhtımalım var cumartesı ama bosnaya donersem mutlaka sana haber verırım gorusuruz

@sercangedik

Sercan mutlaka gel, kaçırma. Bi daha böylesi denk gelir mi bilemem...
Yol dümdüz.. :)

Dönüş yolunun düzlüğü için ise kesin söz vermeyim... :rolleyes: :)

@bilaldincer

Bilalcim,
eğer gelmezseniz valla ayıp olur.
Zira bu rotayı hususi olarak sizin için çizdim...
yoksa biz Karaman yolcusuyduk.. :)

pazar günü 6 da görüşmek üzere selamlar

@Mesut Girgiç

ben yerköprü gezisi için gelemeyeceğimizi söylemiştim. yoksa bu pazar için bir sorun yok. görüşmek üzere.

@bilaldincer

Sevgili Bilal;
ben yerköprü gezisini sizin için planladım demedim ki zaten. Ama birlikte gitmeyi de çok arzu ederdik.. Hayırlısı..

Bu pazarı kastettim. Eğer bu pazar siz gelemeyecek olsaydınız biz Karaman yolcusuyduk. Karamının koyunu sonra çıkar oyunu...:)

8 Haziranda saat sabah 6 da Yeraltı kuyumcular şarşısı(valilik karşısı) mevkiinde görüşmek üzere.

Aşağıda YERKÖPRÜ yolcusu kalmasın. :)

Arkadaşlar bugün perşembe. Yarın değil öbür gün yani CUMARTESİ günü sabah saat 9 (DOKUZ) MEVLANA türbesinin önünden hareket etmek suretiyle YERKÖPRÜ şelalesine gideceğiz. Yol 100 küsur km.
Gerekli malzemeleri yukarıdaki mesajlarımdan birinde uzun uzadıya yazdım. Onun için tekrar yazmayacağım.

Kampa katılmayıp sadece bizi uğurlamak isteyen arkadaşlar Güneysınırdan yada daha erken bir yerden Konyaya geri dönebilirler. Yani onlar da Cumartesi günü 9 da buluşma yerine gelebilirler.

yola çıkış saatinin 9 olmasının sebebi.
1. Yol çok uzun değil. 5-6 saatlik birpedallamayla varılır. Günler ise uzun.
2. Hasan ve Ben şehirlerarası yoldan cuma gecesi Konyaya dönüş yapmış olacağız. Özellikle ben Cuma günü yaklaşık 750-800 km. lik bir otomobil yolculuğunda direksiyon sallamış olacağım. Cumartesi gününe biraz dinlenmiş başlamak ve Ahmet hocayı yolda yavaşlatarak-baymamak istiyorum. :D

Not:
1. Bu notu BARTIN dan yazıyorum. Bir daha anons yapma fırsatım olmayabilir. Bu son duyurudur.
2. Hasan; arka bagaj ve bagaj çantanı cuma akşamı inşallah dükkanına bırakmış olacağım. ;)

• Beğen
Tepkiler: omeronder
mesut abi resimleriniz ,gezileriniz mükemmel,harikaaa çok saolun.bende sınava giriyorum bu pazar allah yardımcız olsun hayırlı yolculuklar şimdiden

s.a.

tum konya aılesıne saygılar sunaraktan yaz ıcın musadenızı ısteyecegım carsamba gunu donuyorum memlekete seneye gorusuruz ınsallah bu yıl baya bosladım farkındayım ama seneye bomba gıbı donecegım aranıza ınsallah gorusmek uzere hakkınızı helal edın...s.a.

Arkadaşlar.
21 haziran cumartesi günü REAL in önündeki benzinlikte saat 15 00 da buluşuyoruz.
Zazadın hanına gidip dönmeyi düşünüyoruz.
Akşam saat 19 gibi evlerde olacağımızı ümit ediyorum.
Yol asfalt.

26x1.5 yada 700x23 yada 28x1-3.8 lerler gelebilirsiniz.

Ne olur ne olmaz, kask ve ön arka lamba getirmeyi unutmayın.
Herkes yanına kendine yetecek kadar bisküvi cezerye vb. getirsin lütfen.

PAZAR GÜNÜ MAALESEF BEN GEZEMİYORUM.
YANİ PAZAR GÜNÜ SERBESTSİNİZ.
Sinemaya gidin, haşlanmış mısır yiyin, dondurma yalayın vb. Size iyi eğlenceler. Ben nöbetçiyim.

Arkadaşlar.
29 Haz. pazar günü
Sille yolunda Erenköyü geçer geçmez kanaldan sonra soldaki Belediye otobüs terminali karşısında saat sabah 09:30 da buluşacağız.
Olanlar mtb bisiklet ve dişli lastiklerle olmayanlar ellerindeki bisikletle gelsinler.
Önce Silleyi sonra da oradan transit geçişle Yazır(Rixos otel civarı) mahallesindeki dağları gezeceğiz.
Parkur offroad ve asfalt alternatifli güzel bir parkur. Toplamda 30-40 km. kadar. Tamamı maksimum 2-4 saatimizi alır.
Offroadcılar yanlarına patlak yama takımlarını getirmeyi unutmasın. Zira güzel bir patlak ziyafeti yaşayabiliriz. :)

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Geri