Scudo Sports

Konya

tamam aslan kaplan sen hediye ettin de almadıkmı ben gelir alırım kargoya falan verme tamammı

Scudo
@sgtalper

tamam aslan kaplan anlaşıldı şöyle yapalım sen verdiğin parayı sayma ruble hediye olur :eek:

abi aramıza hosgeldin welcome :D en yakın zamanda sizi diğer arkadaşlarımızla tanıştıracağım ...

Arkadaşlar İronmanlar,İronlady'ler :D Pazar günü sabah 07:30 da real benzinliğin önünde buluşacağız. İstikamet malas dağı,Yükselen ve kestel yaylası ona göre lastiklerinizi falan ayarlayın. Dağ bisikletleri ile gelin.. herkes yiyecek ve içeceğini kendine göre getirsin. zirvede parti var ... Hoşçakalın, pazar günkü programı unutmayın.

Hasan sen de gel.. ;) (Bak bu sefer haber veriyom. Uykucu kedi senii... :p )

ya mesut abi valla gelmeyi çok isterdim ama biliyorsunuz yarış var cumhurbaşkanlık turu ona bakacam ve bende yol bisikleti var uzun gezılere katılıyım ben cvb ınızı beklıyorum

tamam inşaAllah görüşmek üzere

23 Nisan'da törende olmam lazım, baska turlarda katılırım artık ben de, burda tek başımayım beni hiç saymıyrosunuz valla aşk olsun size. :)

@ateze

Yahu hocam, sizi hiç saymaz olurmuyuz.
Biz hocalarımızı daima sayarız ve severiz. Sizi hep sayıyoruz.
Siz 1(bir) tanesiniz. Bakın saydık. İngilizce "One" yani. Bir.
Sizi ne kadar sayarsak sayalım siz "bir tanesiniz".
Eşiniz yok. Dünyada bir.. Sizi daima sayarız ama siz bir tane olunca hep sayıp durmanın da matematiksel olarak pek anlamı olmuyor galiba.. :rolleyes: :rolleyes:

Üff.. yine saçmaladım biraz:p
Valla çok güzel sayı sayıyorum.
Evde Açelya hanım da beni sopayla bir güzel sayacak, hocalarımı sayıp duruyorum diye...Ama napıyım, çok saygılıyım.. :p :) Saymadan edemiyorum. :)

Şaka bir yana, bir gün o Bozkıra da Açelya hanımla beraber pedal basarak gelip sizin bir acı kahvenizi içcez bu gidişle.. :cool: :ci:

23 nisan da sizin için de pedallarız. O gezimizi tüm öğretmenlerimize, çocuklara ve özellikle Ateze Hocamıza hediye edelim. :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa-yapıcı
23 nisan da Beyşehire Dede geliyor, iron ERgin geliyor, inşallah ben varım. :cool:
Sabah namazıyla birlikte Tıp fakültesi camisinde buluşacağız.

Yolda mola vermek yok. Adam beklemek yok. Geride kalana acımak-merhamet etmek yok.
Uzun yolda; antrenmansız ve yavaş bisikletçiye acıyan, daha sonra acınacak duruma düşer gerçeğinden hareketle herkes kendine acısın ve antrenmanlarını sağlam yapsın. Zaten şimdiye kadar yapmadıysa bundan sonra da hiç uğraşmasın evde temizlik işlerine annesine yada eşine yardım ede dursun. Bulaşığa falan girsin.
Sabahları çukulata bizi bozar. Tahinle pakmezi karıştırıp yiyin.

Beyşehir git gel evden eve 220 km civarı tutuyor. Canımız ister yolu uzatır bir de göl etrafını turlarız olur sana 380 km.

Yani lütfen antrenman eksiği olan 23 nisanı çocuklarla birlirlikte stadyumda kutlasın.
Biz ise Beyşehir yolunda köy çocuklarıyla birlikte bayram yapalım..

SErt ve Acımasız bir mesaj olduysa özür dilerim. :cool: :cool:
Bu yaptığım; yolda özür dilemekten ve gazlayıp geçmekten daha iyidir.:cool: :cool:

Ben de sizinle gelmek isterim. Her zamanda, her mekanda... hangi ahval ve şerait içinde dahi olsanız da farketmez benim içun. Yiter ki bacaklar dönsün. Ben isterim ki.... Ben arzu ederim ki... Ben dilerim ki... Ben çok fena isterim kii.... Ben çok kötü fena dilerim kii.... Şeyyy... Gelin canlar bir olalım ve GÖLTUR yapalım... derim.,,,Fazladan bir 140 km. daha atarız en çok....
Haaaa.,,? ne dersiniz ??? 05.30 Tıp Fakültesi Camii önünden uçuşa geçeriz. 9.30-10.00 gibi Beyşehir'de oluruz inşallah.. 10.30 gibi İzcilik Tesisleri'nde (Dilayla Restaurant üzeri) bi öğle yemeği çakarız kendimize (adamlarımız var orda;) ), 11.00 gibi tekrar yola düşeriz ve tekrar ayağa kalkarız. Ondan sonra ver elini Yeşildağ..., Al bacağımı Kurucaova..., Sok gözüne Yenişarbademli, Vurun abalıya Fele... veeeeee Beyşehir Sazan Cumhuriyeti Kıreli-Tolca'da bir ikindi sazanı (İkindinin çayı oluyor da; ikindi sazanı neden olmasın). Eda Özülkü ile birlikte İkindileri de eda ettikten sonra yine el verip, bacak almaya başlarız. Bu sefer Beyşehir üzeri Konya Yapar ve saat 21.00 e doğru Konya'ya konmuş oluruz inşaallah.... Usta... Ne diyon bu hususta ??

@AHMTB

Aamet hoca, Aamet hoca...

Bir ironmanın kendi bisikletinden sağlam olmalı
Bisikleti de ironmandan sağlam olmalı..

Ondan sonra çıkıp da gonuşmalı...

Bilmem aanadabildim miiii?

Aanadın sen onu... :cool: :cool: :cool: :ci: :ci: :ci:

@Mesut Girgiç

Ben, bisikletimden 30 yaş büyüğüm ve şu anda yaşım 38 olduğuna göre... Bisikletim kaç yaşındadır..?(1996 ÖSS Matematik Sorusu).. Demek ki 8 yıl boyunca bana dayanabildi ise bu bisikletcağız.... tüm standartları hak etmiş demektir ve bu yüzden de bisikletime laf ettirmem... Yeni yetme taiwan ya da china mallarına benzemez benim bitenecik CANNONDALE F1000 CAD 4'üm. Hakiki HAND MADE USA'dır. Boru değil yani anlayacağın... Ya da sadece alüminyum borulardan ibaret değildir. Ellenmiştir, yoklanmıştır, yoklaması yapılmış ve askere alınmıştır. Hatta ve hatta aserliğini Sat Komandosu olarak yapmıştır. Polonya dahil Türkiye'de gitmediği yer kalmamıştır. Onun içindir ki.... bisikletimi hiçbirşeye değişmem... Ha dış lastik arızası oldu gezimizin başında ve 3 kez daha tekrarladı.. Yapacak bişey yoktu.... Dış lastiğin kenar tırnakları deforme olduğu için janttan devamlı fırtıp da iç lastik de o basınça dayanamayıp dışarı fırlayınca ki..... 4 kez tekrar etti ve 3 iç lastik değiştirdim... Naçar geri döndüm....
Geziye devam edemediğim için kimse benim kadar üzgün olamaz... Çok güzel kareler yakalamışsın yine abi... İnan oralarda sana figüranlık yapmak isterdim. Sağolsun Hasan'ım kareleri çok güzel doldurmuş. Da.... Dedeyi fazla göremedim bu karelerde... Yeni kanlar, yeni canlar katıldı ekibimize... hepsini ayrı ayrı kutluyorum... Eeee artık ekibimizin yaş ortalaması düşşün dimi ama??
Tekrar pedallarınıza sağlık.. Göremediğim, fakat tadını tahmin edip ağzımın sulanmasına, salyamın akmasına vesile olan bu görüntüler çok hoş olmuş...
Acısını çıkartacağımdan emin ...... hatta... Mehmet Emin olabilirsin abi.....
Vesselam...

Arkadaşlar İronmanlar,İronlady'ler Pazar günü sabah 06:30 da Tavusbaba türbesi önünde buluşacağız. İstikamet PARALI YOL ona göre lastiklerinizi falan ayarlayın. Yol bisikleti Veya dağ bisikletlerinin lastiklerini inceltin gelin.. herkes yiyecek ve içeceğini kendine göre getirsin..... Yolda mola vermek yok. Adam beklemek yok. Geride kalana acımak-merhamet etmek yok.
Uzun yolda; antrenmansız ve yavaş bisikletçiye acıyan, daha sonra acınacak duruma düşer gerçeğinden hareketle herkes kendine acısın ve antrenmanlarını sağlam yapsın. :eek: :eek:

Geri