Scudo Sports

Konya

Scudo
Bozkır'dan selamlar, haftasonu turlarına katılmak ısterım, saygılarımla...

@ateze

Yarın (pazar günü) Erenköy-sille otobüs son durağında sabah 9 da buluşuyoruz.
Dağ taş gezip gelecez. bilginize. ;)

Yarın zor, bugun memleketten geldım yol yorgunlugu var malum, bundan sonrakılerde mutlaka bulunurum fakat o dedıgınız yerlerı ben hıc bılmıyorum :) kaybolmayayım oralarda :) Zaten trafik fobimde var :) Konya'ya bu yıl geldım daha, pek bılmıyorum, neyse yarın ıcın bol sans, guzel bır hava ve guzel bır gezı dılerım...

yoksa bi yere gitmiyormuyuz çamur bağışıklık yaptıda hazır karda yağıyo

slm mesut abi bu hafta nereye gidecegiz sabırsızlıkla bekliyorum yola gidelim benim ........ dolastıralım

ARkadaşlar selam.
Martın ilk pazarı ben nöb'üm. Yani bisiklette yokum. :( (Nöbetçiyim). Onun için bu hafta sadece cumartesi günü sabah çok erken saatlerden en geç öğlen 11 e kadar bisiklete binebileceğim.

Martın ikinci pazar günü de yokum.:( :( O zaman da Uludağda pedal basıp Soner Sarıhan hocamın arkasından nal toplamaya çalışacağım.

Bursada olacağım hafta sonu için Konyalı arkadaşlardan özür dilerim. Ama gitmek zorundayım. Kendimizi daha da geliştirmek zorundayız zira.

Uzun yol bisikletçiliğinde Bursalılar bizi geçmiş.:eek:
Adamlar Türkiyeden bir yola çıkıp taaa Hindistana varmadan vites bile değiştirmiyorlarmış.. :eek:
Gidip bakıyım.. nasıl biniyorlar şu bisiklete.. birkaç numara falan öğrenirim belki onlardan..

mesut abi aman fotoğraf yada videoyla rekabet istihbaratı al çaktırmadan selamlar

Bundan sonra Çumra ilçesınde olacagım Çumra Anadolu Lisesine atamam oldu :)
Çoookkk mutluyum :)
Elvedaa Bozkır :(

@ateze

Gitgel çumra-Konya; yarım-bilemedin 1 saat.
Güzel olmuş.:) Konyaya(büyük şehire) yakınlık ne denli iyidir gerçi o ayrı konu. :rolleyes:

Demek eniştenin hanım-köyünden ayrıldığına mutlusun. Hayırlısı olsun. :cool:

Çumrada bisiklet gezisi yapan bir dostumuz hiç olmamıştı.
Biz daha önce defalarca ÇATALHÖYÜK'e geziler yapıp kazılar düzenlemiştik. Yok yok kazmamıştık, yanlış söyledim. Kazıları izlemiştik..

İyi olmuş. Çumra bir bisikletçi görsün. :)
Selamlar.

Enişte valla ben cok mutluyum :D Sanırım merkezden git-gel yaparım, Bozkır'a gelmeyı dusunuyordunuz ya artık beraber gelır, şöyle bır turlar gerı donerız :) Çatalhöyük'se gider gitmez görmek istediğim bir yer, bol bol fotoğraf çekip ekleyeceğim :)

Sayın ateze,
Bu pazar, öğle saatlerinde Çatalhöyükte olacak şekilde bir tur planlıyorum.
İronErdal abimiz bu hafta düz yol ister. Konya çumra arasa kadar su terazisi gibi başka yol tanımam. Ben de onu Çatalhöyük'e götürmeyi düşünüyorum.

Fırsat bulursanız haberleşip Çatal höyük çatalında görüşebiliriz.

Selam ve saygılar.

not: İronman bisiklet ekibi adına , angaryalar müdürü ironmesut.

Teşekkürler Mustafa,
Mesut Abi ben bu aralar baya doluyum malum yeni ev bulma, ev tasıma olayları, bu pazar cok cok zor ama ılerde yanınza bır çırak gelıyor hazır olun :)

Arkadaşlar
İronmanlar.

Pazar günü sabah 10:30 da pinarelli bike sport denen mağazanın önünde buluşacağız. Git gel saracoğlu-Çatalhöyük arası 70 km. düz yol.

ona göre lastiklerinizi falan ayarlayın.
hibriti olanlar ona binsin.
olmayanlar yol bisikletine.
o da olmayanlar yol lastiği taksın mtb lerine..

herkes yiyecek ve içeceğini kendine göre getirsin.

Hoşçakalın, pazar günkü programı unutmayın.

@Mesut Girgiç

anlaşıldı tamam
NOT: Herkes bisikletlerini tertemiz getirsin İso Belgemiz Erdal abimiz kontrol edecek:D

tamam da 28 jantlara dişli sınırı varmı yetişemeyenler oluyorda
benim gibi

@sgtalper

slm hasan bey sizede yol rublesi verelim yolda sıkıntı cıkmaz :p

Geri