Bosnada bir arkadaş salcano ng 650 bisikleti 550ye satıyor ama pazarlıkla 420ye alacağımı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? 20 km Selçuk üniye mesafem var bir de ankaraya falan giderim diye düşünüyorum.
konyada en samimi gordugum bisiklet firmasi DRBIKE. hemen otogarin yaninda iki zipkin gibi genc arkadas isletiyor. ben magazanin iceriginden ilgi ve alakalarindan cok memnun kaldim Her turlu ihtiyaclar icin hatta tanismak icin ugranip gorulebilir
Merhabalar. İlk defa bisiklet alacağım fakat nereden alırım bilmiyorum. Konya'da mağaza tavsiyesi verebilir misiniz? Birde yüzde kaç indirim kovalamak lazım, cevaplarsanız çok sevinirim.
Özceylan , yk bisiklet uygun olabilir. Iskonta olarak pazarlık yeteneğinize bakar. Peşin paraya birçok esnaf tav olacaktır. 2. Elde bakılabilir. Çok temiz satanlar var.
Aleyküm selam. Konyada şehir içinde her yerde dikkatli olmak kaydıyla antreman yapabilirsiniz. Doğa isterseniz meram yeni yol , meram dere. Erenköy lalebahçe taraflarını önerririm.
@yavuzserdar hocam en başta kendinizden çok şey beklersiniz hata yaparsınız. Vücudunuzun bu aktivitenize göre kendini ayarlaması zaman alır . Ben kışın bırakıyorum bisikleti sürmüyorum. Bahar başlıyorum sanki hiç sürmemiş gibi oluyorum . Basıyorum gitmiyor . Ciğerler tıkanmış oluyor. Kaslar zayıf . En aşağı 1 - 2 ay bu durum oluyor tabi havalar iyice ısınıyor. Sonra tam perfonmans alıyorum . Krndimden
@brky1905 ben sürekli oradan alıyorum . Bu sahip atanın oradaki mağazadaki iletişimi pasif buluyorumm . Şefikcandaki şubesinde Mehmet abi gayet iyi ilgileniyor. En beğendim parça satan esnaf Şeker tekkede Muammer usta . Oğlu da Tahir tamirci bi ara bisiklet yapardı bıraktı . Lastiğe hava bastırmaya giderdim . Al oğlum kendin bas derdi . O kadar kral . Sökememiştim hava hortumu aparatını gelip göstermişti. Ha en son Muammer ustanın dükkandan 26x2.0 iç lastik aldım 8,5 lira adını duymadığım marka . Her zaman aldığım 10 liralık rubenadan daha kalınve kaliteli çıktı. Birde akort anahtarı aldık 5 tl şimdi fiyatlar artmıştır tabi.
@MAERKEK ben okuluma gidiş geliş için kullanacağım kullanabildiğim maksimum süre boyunca. Kondisyon olarak çok zayıf olacağımı düşünmüyorum aralıksız spor yapan birisiyim, tabii her branş kendi içinde zordur o ayrı. Umarım keyifli olur.