Scudo Sports

Konya

Selam dostlar,
XC1000, XRS030 ve XRS070 ile memleketim yollarındayım. Tüm dostlarla karşılaşmak dileğiyle...

Scudo
IMG-20170612-WA0000.jpg arkadaslar herkese merhabalar. Araniza yeni katildim. Bu bisikleti arkadasim satiyor ve fiyati 1000 tl dedi. Bu bisiklet hakkında bi bilgim yok. Sizce almalı miyim bu fiyata. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Bu arada bende konya'dayim. Beni de aranıza dahil ederseniz sevinirim.

Arkadaslar merhaba. Aranıza konya'dan yeni üye olarak katılıyorum. Bu bisikleti arkadasim satıyor ve fiyatı 1000 tl istiyor. Sizce eder mi lutfen yardım edin.IMG-20170612-WA0000.jpg

Vay be Ereğli'den ne kadar çok kişi var. Bende Ereğliliyim ama uzun zamandır gelemiyorum oralara yazın sonuna doğru oradayım inşallah :)

Ereğli'de bulunan ve bulunacak arkadaşlardan ricam tarafıma mesaj ile numara bilgilerini ulaştırmanızdır. Bir topluluk oluşturup sürüşleri toplu bir biçimde gerçekleştirmek şehir için ciddi farkındalıklar oluşturacaktır. Buna ihtiyacımız var.

• Beğen
Tepkiler: yunus42 ve oys14
Merhaba arkadaşlar.Ben de ciddi anlamda bisiklet sürmeye bugün ikinci bisikletimi satın alarak başladım.Aldığım bisiklet Carraro Big 1029.Açıkcası giriş seviyesi bir Bianchi Mtbden sonra baya fark var.Kilit olarak Kryptonite Keeper ,kask olarak Moon ,pompa olarak Co2 pompası aldım.Tüm Konyada yaşayan bisikletçilere de selam olsun.

• Beğen
Tepkiler: altinok
Herkese selamlar... Arkadaslar yol bisikleti gezileriniz varsa katılmayı çok isterim... Konya bosna hersekte oturuyorum...

Herkese selam, Konya'da bakım, onarım için gittiğiniz tanıdığınız bisikletten anlayan sağlam bisikletçi/ler varsa paylaşabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: mack_sin
@Yazar42 Aleykumselam, gezilerimizi paylaştığımız whatsapp grubumuz var. Eğer katılmak isterseniz özelde telefon numaranızı gönderebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yunus42
@cuncu19 başkent hastanesinin orada aybike var.

• Beğen
Tepkiler: cuncu19
Cümleten selamun aleyküm abilerim kardeşlerim
Foruma yeni katıldım ve haliyle direk tanışma bölümüne girdim gördüğüm kadari ile grupta ve konyada aktif bisikletci çok bende hem tanışma bahanesi sorular sorayım dedim
1: wp grubumuz vs var mıdır bisiklet turları için
2: yaşım 15 gruba girmek için yaş sınırı vesaire var midir şimdiden teşekkürler bol pedalli günler herkese

Merhaba arkadaşlar.Size başıma dün gelen nispeten talihsiz bir olayı anlatmak istiyorum ama öncesinde kendimden biraz bahsetsem olayı kavramak açısından yararlı olur sanırsam.16 yaşında,hayatında bisiklet sürmekten önce hiçbir sporla ilgilenmemiş(futbolla bile!)hamur gibi bişeyim ben ve son 1 - 2 aydır bisikletimle(13 Kglık bir dağ bisikleti)hem dağlara hem de arkadaşlarımla kısa şehiriçi turlara katılıyordum.Dünden aynen öyle oldu.Konya'da yaşayanlar bilir.Rixos isimli otel şehirden az daha yüksekte.Ve ben de Real cıvarlarında oturuyorum.Her neyse Rixos'u da geçip az daha devam edip geri eve dönmek günlük ritüellerimden oldu.Ve her gün yapıyorum.Ortalama 40 km ,ve 300 m irtifalık bir rota.Bu olayınn yaşandığı günün sabahı da bu turumu yaptım ve eve döndüm dinleniyorum.Ama şöyle diyim 1 km bile ötesine gidemem herhalde diye düşünüyorum .Çünkü acayip derecede yoruluyorum.Vücudumun son sınırı gibi (öyle sanıyormuşum).Akşam arkadaşlarımla buluşup 20-30 kmlik ufak bir gezi planladık.Realden Silleye kadar( o da ortalama 15 km sadece gidiş,giderken yokuş gelirken de yokuş aşağı ).Turu gayet sağlam bir şekilde bitirdim.Evden birkaç istek vardı bir marketin önünde durdum.Telefon koymalık yeri olan çantamda yeri belli olan (sağ tarafında derin bir fileli kısım var orası)cüzdanım orda yok!Tabii ilk başta aha naneyi yedik nidalarıyla içimden napıcağımı düşünürken olayın şokunu atlattıktan sonra gittim güzergahı bir daha gidiyim dedim (Nasılsa o enerji var yani).Gidiş -geliş 30 km olan o yolu tam 2 defa gittim.Ve cüzdan sırra kadem basmış.Sabahki 40 km ile akşam da 60 km 100 küsür km yol yaptım.Ama sağlam bir mental kafayla yapmadım sanırsam çünkü zerre kas gelişimi yok ve bisiklet sporuyla da çok eski bir mazim yok.
Sonuç:O gün 100 km yol yapabileceğimi öğrendim.Arada cüzdanım kayboldu ,içinde cüzi miktar para vardı o önemli değil ama askeri kimlik kartı biraz sıkıntılıydı arama sebebim de oydu zaten cüzdanı.
Sonra noldu?Ertesi sabah tanıdığım biri aradı ki olaydan haberi yok.Senin cüzdanı bulmuşlar şu mahalle muhtarlığında git al(?)Ben bi dumur oldum tabi.O nerden bilebilir ki falan diye.Sonradan çakozladım olayı.Cüzdanın içinde kartviziti vardı.Cüzdanı da her şeyi içinde sağsalim ele geçirdim bu arada.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Atasoy
Selamun aleykum cümleten,
İsmim Mevlut, Konyaliyim, Neü de okuyorum,
2 ay önce bisikletimin çalınması ile yeni bir bisiklet bakmaya başladım, daha önce bisikleti sadece ulaşım aracı olarak kullanırken yeni aldığım bisikletle (carraro sportive 224) spor gezi vs. de yapmaya da başladık. Bu noktada Konya da tur gezi vs olursa katılım sağlayabiliriz. Bu forumu da internette gezerken keşfettim, bisiklet üzerine istifade edinilebilecek güzel bir site. Umarım yeni dostluklara kapı açması dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@msandikci

@yunus42

Beyler 1 haftaya Ereğlideyim bir tur planlayalım daha başka tanıdığınız varsa onlarıda getirebilirsiniz. Katılmak isterseniz facebooktan ekleşelim bir etkinlik açalım diyorum

Konyada yasiyorum ve koca konyada sadece bir adet skatepark var o da uzak acaba belediyeye dilekce yazip skatepark yaptirmak mumkun mu bunu yapanlar varsa yardim edebilirler mi?

Geri