Scudo Sports

Konya

Scudo
Tazyikli su vurmaniz onerilmez. Aksi takdirde gelip forumda,

Arka gobekten ses geliyor
Pedal zor donuyor
Ruble nasil sokulur

Gibi basliklar acmak durumunda kalabilirsiniz.

dağ bisikletleri çamur oluyor yıkanması gerekiyor. yol bisikletlerini ıslak mendille sil gitsin

• Beğen
Tepkiler: Bianchi tdl 1300
@Kuzey Ege @furkan42fatih oto yıkamacıya basıncı düşürmesini söylemek gerekiyor. ben hiç yıkatmadım ama forumda bu yönde cevap yazan arkadaşlar olmuştu.

@Kuzey Ege
Ben bun basinc olayina katilmiyorum, basinci 80-100bar arasi tutarsaniz hic bir sey olmaz ve ayarlama sansiniz yoksa biraz uzaktan tutarak yine yikanir. Sonrada kalan pislik yas bir bezle temizlene bilir.

Buyurun sizlere basincli suyla bisiklet yikamasi.

Bisikleti yikama 2 (Videoyu izleyin...)

@Murat Cömez

bu videodaki

basınçlı suyun basıncı çok yüksek değil. çoğu oto yıkamacıda 250-300 barlık makineler kullanılıyor. 300 bar rubleye viteslere vs. zarar verir mi derseniz bilgim yok dolayısıyla cevabım yok; fakat yakın tutunca boya kaldırdığı çok gördüm. kıstas koyarken dikkat edilmesi için söyledim.

@alinahit
Basinc olayini aciklamistim, 250-300bar bisiklete degil herseye zarar verir, bisiklet basinci 80-100arasi olmasi gerekiyor.

@Murat Cömez doğru diyorsun ama bu bar olayını bilmeyen ''videoda yakın yakın tutuyor işte bir şeycik de olmuyor'' diye düşünülmesin diye söyledim.

Gezi Anonsu;

Yarın saat 09:45'de Erenköy otobüs son durağı önünde buluşup Sille'de doğaçlama mtb yapacağız inşallah. Saat 10:00'da hareket edilecektir.

@Paramedik112 sanırım öyle abi ama Konya'dan Ereğli'ye pedal çevirmeye gelen pedalseverlerin olduğunu gördüm önceden forumda.

Dernek Üyeliği İçin Gerekli Belgeler
1) Asli Üyelik Formu Eksizsiz doldurmuş olmak
2) 3 Adet Vesikalık Resim
3) Nüfuz Cüzdan Fotokopisi
Derneğimizin giriş ücreti 10 TL, Yıllık Aidatı 20 TL'dir
http://ereglibisikletlilerdernegi.org/wp-content/uploads/2016/01/10421191_542057015948773_8927972868147821396_n.png

Binkonutlardayım 1 yıldır baştan sona bütün Konyayı gezerim bisiklet yolları çok güzel ,araba park edenler ve malum Konyamızın güzel insanı Bisiklet yolundan yürümeyi çok sever :) Rahmet ormanlarına merama karataya sürekli gidiyorum lakin elimdeki bisikleti satabilirsem Şehir bisikletine geçeceğim

• Beğen
Tepkiler: ahmetkya
Geri