Scudo Sports

Konya

Konyaya geziye gelmiştik silleyi de gezmiştik çok güzel bir belde selam olsun..

Scudo
Ramazanda gün aşırı saat 23:30dan sonra çıkıp sahura doğru eve gelecek şekilde çıkıyorum. Meramda oturuyorum :) var mı geceleri çıkan?

Arkadaşlar bisikletimi yeni aldım. haftasonları boş olduğum zamanlarda aranıza katılmak isterim. Selamlar.

@DrMoonborn Merhaba grubumuzu takip ederseniz genelde her pazar turlarımız olmakta.. (link)

Tamam teşekkürler. Umarım katılabilirim. Takip etmeye devam edeceğim. ☺

• Beğen
Tepkiler: ahmetkya
Merhabalar hafta sonları musait oldukca bende katilabilirim

• Beğen
iyi günler Konya da yeniyim yeni bir bisiklet alacağım araştırma yapıyorum esnaflarla ilgili tecrübelerinizle yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben İzmirliyim ve İzmir'de sürekli turlara katılıyorum. Selcuk üniversitesi konservatuar tiyatro bölümünü kazandım. Eylül'de konya ya yerlesiyorum, bosna da yasayacagim. Konyadaki bisiklet turları ne durumda ve turları nasıl takip edebilirim yardımcı olur musunuz.

Yk bisiklet haricince digerlerinden epeyce alışveriş yapmışlığım var. En ucuz ve en kaliteli Özceylan bisiklet .son zamanlarda bisiklet üzerine bayağı yoğunlaştılar.

Özceylandan aldım sedona 410 umu çok iyi ve ilgililer memnun kaldım genelde

• Beğen
Merhabalar bende akşehirdenim akdost gurubun da üyesiyim.her perşembe akşamları mtb ve şehir turu düzenliyoruz.mimoza cafe başlangıç noktamız belki biliyorsunuzdur hulusi emir abimizin önderliğinde buluşup geziyoruz.herkesi beklerim mimoza cafeye çay içmeye sohbet etmeye

Selam arkadaşlar Konya'dan Adem. Bisiklet almayı düşünüyorum. YK bisikletten baktım Kron XC 500 modelini seçtim. 1300 TL civarı farklı önerilere de açığım. İyi günler..

Geri