Scudo Sports

Konya

Scudo
fatih abi fotograflar icin cok teşekkür ederim gezi icinde saol :) dier fotografları goremedim ama :)

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
@Fatih Sert

Yok yok üstad, sen soğuk havalarda buluşma saatini 10 olarak ayarla mtb için buluşma yerini de Konyamızın tam ortası olan Sille Erenköy otobüs durağında ayarla yada yol bisikleti için yine konyamızın ikinci tam ortası olan Realin önündeki benzinliğe ayarla ondan sonra bak sana icabetler en başta ben olmak üzere nasıl çığ gibi artıyor... :) :eek: ;)
Geçen haftadan dolayı kusurumuz olduysa affola lütfen ama ben kesinlikle forum dışından illegal bir örgütleme falan yapmadım. Sadece benim buluşma saatim seninkine göre daha fazla revaç görmüş herhalde.. valla benim suçum yok, hepsi bana katılanların suçu :p :)

@Mesut Girgiç

est. sevgili üstadım...
Ne kusuru, olur mu öyle şey... :eek:
Ben sadece sizin turun, bir pilavdan sonra olduğunu zannettim.... :rolleyes:
Bu arada, alternatif turu duyan yatagitmiş....;) Hatta "sende mi dedem" bile dedim.... :p

Biz de dereden Altınapa oradan Sulutas ve Silleye indik. Karşılaşmak nasip olmadı.

Burukluğumun nedeni ise aranızda şenliğe katılamamaktan... Yoksa Allah ömür verdikçe beraber pedallayacağız inş. Siz kıymetli dostları bırakmam bilesiniz...

Bende o kadar ikilemde kaldım ki en iyisi bu hafta komple yatagidiyim dedim :D
Bir heves ikindi Faruk'u aradım turu kaçırmışsa diye (kaçırmaz kolay kolayda) O da bize tavusbabadan seslendi.
Selam ve dua ile. Allah'a emanet olunuz.

7-8 km ise ikinci seni üzmeyecek bisiklet al. max 100 lira verirsin çalınmasın yeter.500 lira kalır .ailen için 95 lirayı gözeden çıkarmış görüyorum..sende onlardan her ay 80 lira al ve parana ekle... nisan ayı başında tekrar bu soruyu sor sonra sana bisiklet söyleyeyim...

okula başladığında bisikletine göz diken çok kişi olacak boşuna paran gitmesin...

GEZİ ANONSU...........
BU HAFTA SONU YAĞĞNİİİ... 11 ARALIK 2011 PAZAR günü saat 08.30'da TIP FAKÜLTESİ KARŞISI PETROL'de buluşup; 41 km. ileride SAĞLIK (Ağrıs) PETROL'e kelle-paça, mercimek ve türevleri çorbalardan içme bahanesiyle bir gezi yapacağız inşaallah. Yol, toplamda 90-95 Km. arası Full yollu bir yol olup, yol bisikletleriniz ile gelmeniz menfaatiniz icabıdır.

Bncede kesinlikle doğru tam techizatlı bir sporcuya bakış acılarını değiştiremeyiz fakat isterseniz toplanıp tura cıkabiliriz :)

Yarın yani cumartesi günü etliekmek yemeye karar verdik. Arzu eden arkadaşlar gelebilirler.

Yenidoğan' a gideceğiz inş. Maliyeti düşürmek için bisikletle gideceğiz :D

Öyle olunca 17. Aralık günü yani cumartesi yani yarın saat 7,52 de, tıp yolu üzeri petrolde buluşuyoruz.

Etliekmek parasını ve de bisikletini kapan gelsin.;)

Bu haftalık böyle oldu...

Herkese selamlar.

@Fatih Sert

Güzel organizeyşın gerçekten katılmak isterdim ancak benim cumartesi günü hastanede işlerim var ayrıca ney kursum var.. :(
Yukardaki geziye benim gibi katılamayacak olanlar:
Pazar günü saat 09:00 da realin önündeki benzinlikte buluşup Ladik'e çorba içmeye gidip gelelim inşallah. İkindi sularında tekrar konya da oluruz.
Aslankangal ve ben tandem ile geleceğiz, herkes istediği bisikleti ile gelebilir. (elektrikli dahil) :)

Geri