Scudo Sports

Konya

Scudo
Valla bilmiyorum ne zaman olur acaba pazar günü benim işim var ama :( gene bir akşam buluşalım inşallah olurmu.

Murat msni eklememişsin baktımda göremedim. bu arada haftasonu bi aktivite yapalım :)

Oğlum hastanede yatıyor. Onun için plan yapamıyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

21.06.2011 Salı günü Tren ile Ereğli'ye, oradan pedallayarak Halkapınar'a gidip yaklaşık 7-8 gün kalmayı planlıyoruz. Bizim kalacağımız ayrı bir ev(sobalı, yeşillik manzaralı, güneş enerjili :) ) mevcut. Yemekler de sorun değildir. Gelmek isteyenler bana ulaşabilirler. Geçen seneki ilanımız Numaram: 05063068988

• Beğen
Tepkiler: emin palaz
bütlere hazırlanma olmasaydı süper bir öneriymiş faruk size ii pedallamalar bu arada ben geldm faruk ama tekerleri 1.50 yaptım dağda sıkıntı yAratır...

@emin palaz

Yarın sabah yağışlı gözüküyor başka zamana inşallah ;)

merhaba real ekibi bu haftasonu için bu plan size uyarmı ben düşünüyorum gelmek isteyen olursa katılır pedallarız...
TARİH: 19/06/2011
SAAT: 09:00
BULUŞMA YERİ: Selçuklu kipa
ROTA: Çatalhöyük yaklaşık 50 km tutuyor.
TAHMİNİ HAVA DURUMU: parçalı bulutlu
RÜZGAR HIZI: 18 km/h
HABERLEŞMEK İÇİN : silwerman@windowslive.com --- 05416606611

KÖY KAHVESİNDE İLK ÇAYLAR BENDEN :)

@Murat Dağcı

Kabul ettim arkadaşım :) Ayın 20 sinde kardiyoloji, 24 ünde psikiatri sınavım var onun için 19 unda konyaya geleceğim 24 üne kadar oradayım. İnşallah kardiyoloji sınavından sonra uğrarım bi yanına. :) sınavlardan çakmazsam eğer temmuzun ilk haftası okul başlar fırsat buldukça süreriz yazın birlikte. :)

Valla işte Haftasonu düğün dernek filan var falan filan inşallah başka zaman yapalım gene gelmek isteyen arkadaşlar gelsinler. :D Konumuz kapanmıyacaktır. İnşallah buradan haberleşiriz.

merhaba murat o kadar antramnlı olmaya gerek yok istersen gel yavaş gideriz. saat 8 de yapalım istersen yada gelecek arkadaşlara 8 uyarsa sıcağada kalmayalım... istersen bana ulaş mesaj at numaram falan var. görüşelim ona göre didelim...

ben ve murat yarın saat 8 de pedallıycaz çatalhöyüğüye doğru :) 8:15 kadar bekleriz gelecekler ya iletişime geçsin yada kipada bulunsun :)

Geri