21.06.2011 Salı günü Tren ile Ereğli'ye, oradan pedallayarak Halkapınar'a gidip yaklaşık 7-8 gün kalmayı planlıyoruz. Bizim kalacağımız ayrı bir ev(sobalı, yeşillik manzaralı, güneş enerjili ) mevcut. Yemekler de sorun değildir. Gelmek isteyenler bana ulaşabilirler. Geçen seneki ilanımız Numaram: 05063068988
bütlere hazırlanma olmasaydı süper bir öneriymiş faruk size ii pedallamalar bu arada ben geldm faruk ama tekerleri 1.50 yaptım dağda sıkıntı yAratır...
merhaba real ekibi bu haftasonu için bu plan size uyarmı ben düşünüyorum gelmek isteyen olursa katılır pedallarız...
TARİH: 19/06/2011
SAAT: 09:00
BULUŞMA YERİ: Selçuklu kipa
ROTA: Çatalhöyük yaklaşık 50 km tutuyor.
TAHMİNİ HAVA DURUMU: parçalı bulutlu
RÜZGAR HIZI: 18 km/h
HABERLEŞMEK İÇİN : silwerman@windowslive.com --- 05416606611
Kabul ettim arkadaşım Ayın 20 sinde kardiyoloji, 24 ünde psikiatri sınavım var onun için 19 unda konyaya geleceğim 24 üne kadar oradayım. İnşallah kardiyoloji sınavından sonra uğrarım bi yanına. sınavlardan çakmazsam eğer temmuzun ilk haftası okul başlar fırsat buldukça süreriz yazın birlikte.
Valla işte Haftasonu düğün dernek filan var falan filan inşallah başka zaman yapalım gene gelmek isteyen arkadaşlar gelsinler. Konumuz kapanmıyacaktır. İnşallah buradan haberleşiriz.
merhaba murat o kadar antramnlı olmaya gerek yok istersen gel yavaş gideriz. saat 8 de yapalım istersen yada gelecek arkadaşlara 8 uyarsa sıcağada kalmayalım... istersen bana ulaş mesaj at numaram falan var. görüşelim ona göre didelim...