@Ahmet Can Yakışır
Onların yerine düşünsekte bazen olmuyor, dünkü olayı biliyosun, ben sağdan giderken önce bodoslama önüme giriyor, sonra sağa sinyal veriyor durağa yanaşmak için manevra yapıyor, ben solundan geçecekken, birden sola kırıyor, arabayla otobüs arasında sıkışacaktım, sonra yanından geçerken el kol hareketiyle napıyorsun sen deyince de artis artis duruyor yanımızda ki dururken bile senin üzerine çıkacaktı hayvanoğlu hayvan, kaldırımdan git bisikletle ne işin var yolda demesine mi, içerideki yolcuları kışkırtıp bak yolcular sinirleniyor demesine mi, yolcunun birisinin camdan kafasını uzatıp artis artis konuşup git kardeşim işine demesine mi, şöförün anaya babaya hakaretlerine mi, hangi birisine kızacağımı şaşırdım, aşağı in deyince de inmiyor, ama; şöför koltuğundan artislenmeyi bırakmıyor, bütün cinlerimi tepeme toplamayı başarmıştı.
Videodaki kazaların bir çoğu bisiklet sürücülerinden kaynaklı ama, bazılarında da bisiklet ve motosiklet sürücülerinin yapabileceği bir şey bırakmamışlar, kapı açanlar, arabaların geçmesini bekleyip arkadan gelen motosikleti görmeden yola çıkanlar gibi..
gerçekten çok dikkatli sürmek gerekir, özellikle kavşaklarda ve ışıklarda.