Scudo Sports

Konya-patİka Patİnaj/bİsİklet Yarenlerİ

günaydın eğer sizin için de uygunsa bugün (cumartesi) ben de katılmak istiyorum. saat 11'de dediğiniz yerde olmaya çalışacağım.

Scudo
YARENLER BU HAFTA SONU NEREYİ TURLASAK?
Hava iyi olursa, benim aklımda 135 km'lik hiç katetmediğimiz bir parkur var.

Sadi kardeşim benim için çok uzun bir zaman o kadar izin alamam sizlere başarılar dilerim allah kaza bela vermesin
saygılar
ali albut

• Beğen
Tepkiler: Sadi BENDEŞ
@Sadi BENDEŞ

YARENLER!
Pazar günü saat 10:30 de Selçuk Üniversitesinin Sosyete pazarı girişinde buluşup, kampüs içerisinden geçip Malas(Ardıçlı) tan dolanarak 500 Evler üzerinden Konya'ya dönüş.

5 MART 2011 CUMARTESİ TURU

Saat 11 de Meram tarihi köprüde buluşma.
Seydişehir yolunda iki saat gidiş,
iki saat geliş olmak üzere dört saatlik bir sürüş.

YARENLER!
Ali Hocam sen Antalya'ya gittiğin için, Dostum da yeni yeni ısınma turlarına başladığı için geçen haftasonu turumuzda yoktunuz.
Geçen hafta cumartesi günü 118 kmlik Meram köprü-Seydişehir yolu-Sefaköy-Kızılören-Hanönübeli-Altınapa barajı-Belenbaşı-Tıp fakültesi güzergahını katettik. Bu tur bizi biraz olsun kendimize getirdi.

Bu hafta sonu 3 derecelik güneşli bir gün gözüküyor.
Ne dersiniz?

uzun tura katılamadığım için üzgünüm sadi hocam. bu hafta cumartesi gününe müsaitim. katılabilirim. pazar günü hava daha güzel gözüküyor ama o gün nöbetçiyim.:)

YARENLER!
12 Mart 2011 Cumartesi günü saat 10:30 de Selçuk Üniversitesinin Afyon tarafındaki yaya üst geçitinde buluşup, Ladik istikametinde gidiş dönüş olmak üzere toplam üç dört saatik bir tur.

YARENLER!
Bu hafta sonu tur planını size bırakıyorum.
Ali hocam senin nöbetin belli olduysa planı ona göre yapalım.
Dostum, Tat Köyden Malas-Yükselen yoluna aşan bir güzergahı google map üzerinden etüt etmiş. Olmazsa hem bu turu yapar hem de sezon açılışı için piknikvari bir tur yapmış ve Dostumun da aramıza tekrar katılmasını kutlamış oluruz. Kutlamada şampanya mı patlatsak ne dersiniz?(Uzun bir aradan sonra geçen hafta sonu çıkan Serkan için de ayrıca ona yakışır bir kutlamayı daha sonra yaparız.)

Tüüüüh!
Yine verdiğim sözü tutamadım. Güya turu siz planlayın dedim. Duramadım! Yine aklıma geleni söyleyiverdim.

YARENLER!
19 MART 2011 TURU
Saat 10:30 da Real'in batı köşesinde buluşma.
500 Evler-Sille üzerinden Tat Köyden aşıp Malas Yükselen yoluna iniş ve tekrar 500 evler üzerinden dönüş.
Bu tur biraz da sezon açılışı müsebetiyle piknikvari bir tur olabilir. Herkes kendince bir katkıda bulunursa renk katmış olur.

Ali hocam bu hafta sonu nöbet günün ne zaman?
Hüseyin hocamın pazar günü sınav görevi varmış.

@Sadi BENDEŞ

Dostumun da cumartesi öğleden sonra bir görüşmesi varmış.

YARENLER!
27 MART 2011 TURU

Sabah saat 9:00 da Beyşehir yolu tıp fakültesi karşısında Koski'nin önündeki çeşmede buluşma. Belenbaşı-Altınapa Barajı/Derbent yolu-Tepeköy-Bulgurpınarı-Söğütözü-Kadınhanı-Ladik-Gelemiş Beli-Selçuk Üniversitesi-Konya

Yaklaşık 130 km, en fazla 8/9 saatlik bir tur.

Bugün Belenbaşına idman yaparken Ali ve Hüseyin hoca ile (İnşallah isimleri karıştırmıyorum) tanıştık. Samimi sohbetleri için teşekkürler. İleride beraber Pedallamak ümidi ile. Tüm Patika Patinaj ekibine selamlar.

• Beğen
Tepkiler: edea72
özgür güzel bir çalışma olmuş. ince düşünülmüş.ellerinize sağlık.
abdulhamit e bizde teşekkür ederiz. umarız bir gün beraber pedallarız.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Geri