Scudo Sports

Konsolosluğa Sığınmak!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Cemal Ç. Dostlar sağolsun. Ailemden bir yakınımı kaybettim olayı unutmak için Kafam dağılsın diye Yunanistan a Sırt çantasıyla gezmeye gitmiştim
Eğer cidden böyle yerlere gidiyorsanız bisiklet forumdan ziyade İnterrail facebook grubuna yazın anında dönüş yaparlar ve bir çok kişi yardımcı olur. (o ara tanışmamıştık) 3-4 yıl önce Ukrayna'ya giden arkadaşım uçak tanıştıkları 2 Azerbaycanlı adamdan bir miktar bir şeyler alıyor işte barda orada burada kafa olsun istedik diyordu, sonra adamların polis ile işbirliği yapması üzerine bizimkileri göz altına almışlar. Göz altındalarken üzerlerindekilerin miktarı bir hayli artırılmış ve ceza alıp kurtaracaklar iken başlarında iş büyümüş. Telefon haklarını ellerinden almamışlar ve internet ile interrail grubuna paylaşıyorlar ve orada gören herkes yardımcı olmak adına çalışıyor. Konsolosluk devreye girerek 3 kişiyi de kurtardı ve arkadaşların Ukrayna'ya girişi yasaklandı. İnterrail grupları ile her yerden yardım ederler.

Konu troll olsaydı Pazar günü topluca çine gidiyoruz! "diyen arkadaşa özenip Çin'e mi gittiniz?" diyecektim.

78 Km Hız!, ile Karakolda geçen 13 Saat Arkadaşın daha önceki konularından bir tanesi görünce dalga geçmek adına açılmış bir konu olduğu belli. Hocam ekşi sözlükte yazın sizin gibileri yazar yapıyorlar, misal ben 2 yıldır daha 10bin kişi ilerleyebildim hala çaylağım.

Son düzenleme:
Scudo
Moderatör ler başka zaman mesajlarımızı silmekten zevk alırdı. Bu konu ve benzerleri de sanırım hoşlarına gidiyor. Konuyu silmemekte direniyorlar 😒

(link).

Aklıma geçmişten birini getirdin.

Arkadaşlar gece calısmıştım, sabah eve gelince birde baktım "Oda ne öyle" diyerek cok şaşırdım. Aman Allahım olmaz olamaz böyle bir şey, sanki dünya başıma yıkılmıştı.

Sizlerden simdi bir care yada öneri bekliyorum, lutfen ama gercekten lutfen bana yardımcı olun.

Eve girdim ve dolab kapagının vidası gevşemiş. Elime yildiz tornavidayı aldım ve vidayı sıktım. Buraya kadar hersey yolunda ama gel gelelim vida kendiliginden geri gevşemedi. Neden kendiligden gevşemiyor bana yardımcı olabilirmisiniz? Gercekten cok magdur durumdayım bana yardım edin.

Tam bisiklet forumu icin bir konu oldugunu düsünüyorum, belki yakinda bu olay icin ayri konu aca bilirim.

@scottrek Usta ben moderator arkadaşlara da rica ettim. Lakin kişinin kendi talebi olmadan bu imkansız dediler. Buradan o arkadaşımıza sesleniyorum, lütfen başlığı yoruma kapattır.  Herseyi gectim, 55 başlık 20 ilan bu zamana kadar hiç dikkat çekmedi mi? yahuu🤣🤣

Adın ne?
Memiş
Soyadın peki
Dedim
Ne dedin?
Memiş dedim
Soyadını sordum
E Dediiim
Demedin, ne dedin be yahu
Me-miş De-dim
.
.
.

En azından hem fikiriz. Forumdaki tek arızalı ben değilmişim. Dostlar sağolsunlar yanlız bırakmıyorlar bu başlık altında.
İkide birde kapatın deyip durmayın. Bisiklet süremediğim bu günlerde başlık şurup gibi geldi. İçtikçe coşasım geliyor.

huyum kurusun ben de ne derse inaniyorum simdi de yunanistana girmis.

tahminim yunanistana boyle 4 bir koldan girmis,
4 kolordu ile, dolayisiyla bir sehirden girmedigi, farkli farkli sehirlerden giris yaptigi icin ulke adini vermis.

masallah cok heybetli bir giris olmus allah muvaffak etsin.

hocam destek lazimsa, biz de acip biraz dirilis ertugrul izleyelim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri