Scudo Sports

Kondisyon icin lutfen yardim

Tepki
36
İsim
alperen
Bisiklet
Lapierre
Arkadaslar 3aydir felan bisiklet sürmüyodum herneyse bir arkadasim dedi 3gun ust uste 30km mesafayi 30-35kmlik tempoyla git sonlara dogru bas olumune dedi ama 30-35i 3ay once yapardimda kondisyonum düşdü ve dedi duz yolda basarak 51-56yapdim bianchi speed1000le ne kadar doğru :) şasirdim neler yapmaliyim kondisyon icin bu programi yapayimmi

Scudo
Speed 1000 ile gercekten 51-56 yi duz yolda basabildiyseniz tebrikler ama ruzgarin arkadan esmesi gerekir ya da cok kuvvetli bacaklar olmasi gerekir :)
Rcx 326 modeliyle duz yolda ruzgar vs onden arkadan esmiyorsa etkisizse max 40-44 km arasi degisiyor hizim
Rüzgar arkadan estiği durumdada 50-55 aralığında kalıyor sürat :)

@rutkayozen

O etkenler olsa bile o hız ya eğimi olan bir yoldadır yada km saati ayarı 29" tekere göre ayarlı kalmıştır.

• Beğen
Tepkiler: rutkayozen
Düz yolda bir kere MTB lastiği yüzünden oluşacak sürtünme dolayısıyla 56 Nasıl yaptığınız şüphe konusu aslında.

Asil sorum kondisyon:). Nasil yapicam bir taktigi varmi

Kondisyon ne anlama geliyor simdi? Anlik olarak ulasabildigimiz maksimum hiz mi

Yokus asagi sur o zaman :snzdglsn:

Kendini yormadan uzun mesafe sur o zaman :snzdglsn:

Şimdi kondisyon mevzusu farklıdır dayanıklılık istersen interval çalışmaları yap 2dk yüksek tempo git 40-45 civarı 2 dk dinlen ama pedalı bırakma 25 civarı git böyle böyle ciddi değişikler görürsün bi kaç hafta bunu uygula sonra uzun mesafe 30-32 hızla gitmeye çalış giderek arttır.

Geri