Scudo Sports

Kondisyon bisikleti sizce iyi midir?

Aslında 45 dakika boyunca 120 kadans değil de 22,5 dakika boyunca 240 kadans da çevirilse hem antrenman daha kısa sürer hem günlük yaşantıya daha fazla zaman kalır hem de muhtemelen daha fazla ter atılır. Artan zamanda kitap falan da okunabilir. Vücut alıştıkça ilerleyen zamanlarda 10 dakikada 480 kadans falan da denenebilir.

(Spor tavsiyesi değildir. İş bu gönderi eğlence amaçlıdır. Evde denemeyiniz.)
Çok yüksek kadanslar bunlar, yapamam.

Ben en fazla 160 çevirebiliyorum o da sadece 1 dakikacık.

Son düzenleme:
Scudo
Boşver şunu yunus.

Şuraya 45 dakikalık videolar yükleniyo mu bi araştırayım, çenesini kapatayım şunun.

Sana inat 120 değil 125 çevirecem, hem de 45 dakika boyunca.

Video hazır fakat yükleyemiyorum, 120 devir.

YouTube'dan bir haber 120 kadansçı arkadaşa hoş geldin diyelim.

geldi

Son düzenleme:
Amatörler de 120 yapabilir. Vatandaşa umutsuzluk aşılamayınız. Murat kardeşimin maşaallahı var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Awacs7n
murat gardaşım bugün kendini çok güçlü hissediyormuş, eğer bacağına kıramp falan girmezse 132 devir/dk. videosu yollayacakmış bana, 45 dakika boyunca fena yardıracakmış, eğer başarırsa 20'lik delikanlılara ibret olsun ahaha
murat gardaşım bugün kendini çok güçlü hissediyormuş, eğer bacağına kıramp falan girmezse 132 devir/dk. videosu yollayacakmış bana, 45 dakika boyunca fena yardıracakmış, eğer başarırsa 20'lik delikanlılara ibret olsun ahaha

edit: 8. dakkada bırakmış

Son düzenleme:
123 devir/45 dk. videom hazır.

Çok yakında...

Dosyalar

• BD316FE6-6BF4-4B14-B6AC-D3359BF29E8A.jpeg
    BD316FE6-6BF4-4B14-B6AC-D3359BF29E8A.jpeg
    48,9 KB · Okunma: 53
Son düzenleme:
123 devir/1 dk. (5.535 devir/45 dk.)

Bu seviye kısa zaman içerisinde mümkün.

Geçen sene başladım. İlk başladığım zamanlarda 135 devir/1 dk. (2.025 devir/15 dk.) yapıyordum fakat ne kadar yüksek çevirsem de 15 dakikanın yeterli olmadığını öğrendim ve egzersizimi yarım saate çıkardım, daha sonra 45 dakikada sabit kaldım.

İlgili video:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sahrana
Santini’dir Rapha’dır falan görmesin vidyoyu, bisiklet giyiminde devrim falan yaratırlar örnek alıp bi de neme lazım.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Santini’dir Rapha’dır falan görmesin vidyoyu, bisiklet giyiminde devrim falan yaratırlar örnek alıp bi de neme lazım.
ne gerek var düdük gibi giyinmeye, bolca rahat rahat yap sporunu

Bak hava güzel bisikletinde var ise şalvarlada olsa dişarda yap devrini be arkadaşim. Doğaya çik temiz hava al. Oksijen miktarin artsin bak ozaman 120 degil 200devir bile yaparsin.

• Hahaha
Tepkiler: Semih Cavdar
Bak hava güzel bisikletinde var ise şalvarlada olsa dişarda yap devrini be arkadaşim. Doğaya çik temiz hava al. Oksijen miktarin artsin bak ozaman 120 degil 200devir bile yaparsin.

Zırt pırt uyuyakalıp iş servisini kaçırıyorum, haliyle dışarda da kullanıyorum.

Ayrıca 200 devir çok fazla, 1 dakikalık egzersizde bile 165’i zor görüyorum.

Son düzenleme:
123 devirle 45 dakika çevirmenin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Bence 246 devir ile 22.5 dakika çevirip kalan zamanı diğer aktivitilerde değerlendirmek daha makul.

İlerleyen zamanlarda 369 devir çevirip süreyi 15 dakikaya indirmek de mümkün olabilir.

123 devirle 45 dakika çevirmenin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Bence 246 devir ile 22.5 dakika çevirip kalan zamanı diğer aktivitilerde değerlendirmek daha makul.

İlerleyen zamanlarda 369 devir çevirip süreyi 15 dakikaya indirmek de mümkün olabilir.

22,5 dakikayı denemedim ama 15 dakikada en fazla 137 devir/dakika yapabildim geçen sene. 369 devir çok fazla.

2 hafta sonra zar zor iyileşen kalça yarasından sonra kondisyon bisikletimi bu hale getirdim. 2 hafta boyunca kalçamda sargıyla dolaştım. Artık yatağın üzerine oturup çeviriyorum.

Şimdilik (6.060 devir / 1 saat)

Dosyalar

• 91E15E73-A198-4257-8B24-8C25492129DC.jpeg
    91E15E73-A198-4257-8B24-8C25492129DC.jpeg
    75,3 KB · Okunma: 44
Merhaba, kondisyon bisikleti ile ilgili bilgiyi bu başlıktan başka bir yerde göremedim. Hali hazırda carraro 330 şehir bisikletim mevcut, bazı sebeplerden dolayı uzun süredir uzun tur vs. yapamıyorum. Havaların soğuması ile birlikte evde bir çözüm arayışına girdim. Bu aletlere karşı önyargım mevcut ancak yine de sormak istedim, konsiyon bisikletlerinde bisiklet hissi yaşayabileceğim, gacır gucur ses yapmayacak, direnç ile beni zorlayabilecek, aynı zamanda telefondan uygulma ile takip edebileceğim bir ürün arıyorum. Decathlon domyos 900 ve voit i cycle spinbike dikkatimi çekti. Ne dersiniz, bisiklet kullanma hissini bunlardan alabilir miyiz?

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Merhaba, kondisyon bisikleti ile ilgili bilgiyi bu başlıktan başka bir yerde göremedim. Hali hazırda carraro 330 şehir bisikletim mevcut, bazı sebeplerden dolayı uzun süredir uzun tur vs. yapamıyorum. Havaların soğuması ile birlikte evde bir çözüm arayışına girdim. Bu aletlere karşı önyargım mevcut ancak yine de sormak istedim, konsiyon bisikletlerinde bisiklet hissi yaşayabileceğim, gacır gucur ses yapmayacak, direnç ile beni zorlayabilecek, aynı zamanda telefondan uygulma ile takip edebileceğim bir ürün arıyorum. Decathlon domyos 900 ve voit i cycle spinbike dikkatimi çekti. Ne dersiniz, bisiklet kullanma hissini bunlardan alabilir miyiz?

Bisiklet kullanma hissiyatı istiyorsanız ve maddi durum da buna müsait ise interaktif trainer alın bence.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri