Scudo Sports

Konak-Gaziemir-Menderes-Yeniköy-Kavakdere- Seferihisar-Güzelbahçe-Narlıdere-Üçkuyular

Bu geziyi düzenleyen, katılan ve paylaşan herkese çok teşekkürler. Nefis bir gezi olmuş, ekip harikaymış, fotoğraflar ve anlatımda süper, yalnız eğer yanlış anlamazsan Deniz Gönüllü dostum Deniz ( sanırım gencizmirli ), W harfi yerine v harfini kullanırsan seni daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum. Umarım bu dost ricasını kırmazsın. Güzel İzmir'de bir gün hep beraber pedallamak ümidiyle...
Sağlık ve Esenlikler dileklerimle...

Scudo
işte süper bir resimli paylaşım daha insanın içi açılıyor ancak bir yandanda kıskanıyor yaa bende katılmak istiyorum böyle organizasyonlara ah şu iş saatleri daha düzenli olsa

Rota henüz belli olmadı sanırım.Bugün erken saatlerde belli olursa iyi olur katılımcı arkadaşlar ona göre hazırlıkların yaparlar.

Tırt Kaptan; Merhaba abi el alışkanlığı klavyede daha kolay geldiği için sürekli o şekilde yazıyorum.Elimi alıştırmaya çalışıyorum yinede.Öneriniz için teşekkürler;)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
ya hepiniz yakışıklı karizmatiksiniz amma hakan abim süper karizma yaw :)
geziniz çok güzel geçmiş yenisine inşallah

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
:) @tırt kaptan

Fıratım nasıl ama bizim gençler hem pedalda hemsaygıda 10 numaralr valla abisisin sen onların her şey serbest sana .. teşekkürler uyarın için :)

Dostlar bu akşam programı başka bir sayfada yazacağım biraz geç olacak ama kusarbakmayın :( için birmiktar belirsizlik var . ama haber vereceğim :)

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Senin ekibe laf yok, hepsi süper çocuklara benziyor, eee madem öyle toplanıp gelin buralara öyleyse... Amma uygun zamanda, yani eylül gibi... Hem gelince belki bize biraz gençlik aşılarlar da ekimdeki Babadağ Yarışına dopingli gideriz...

@tırt kaptan

yok be fıratım aşar beni yarış işi bende görüntü var icraat yok :p
bol bol filim çekeyim karpuz yiyelim falan işim gücüm bunlarla :)
ama hanımla konuştum çok yakında bir (1 ay içerisinde ) bir haftasonunu ayarlayıp gelme durumumuz % 80 özelden mesaj yollayacağım :)
aslan fıratcım iyi geceler iyi uykular

İyi geceler tüm foruma;)

Hakan abi bugün Alpay abiye mesaj attım bugün nereye gittiniz diyerekten cewap gelmedi.Fotograflarınızı bekliyoruz abi umarım güzel bir gezi olmuştur;)

Bu sabah bir ara yağmur atıştırdı ama umarım geziye engel olmamıştır, sonradan hava düzeldi. Umarım gezi güzel geçmiştir :) merakla resimleri bekliyoruz...

@gencizmirli

10.06.07 Pazar günü hakan Koç ile 100 KM üzerinde bir yol yaptık.Tur ve gezdiğimiz yerler muhteşem di.Sabah 07.30 gibi Hakanın evine gittim (Hakan hala uyuyordu)saat 08 00 gibi yola koyulduk istikamet gödence köyü.Biz biraz fazla gitmişiz seferihiara 4 veye 5 km kala fark ettik geçtiğimizi.Geri dönüp sapaktan gödence köyüne saptık.12 veye 13 KM tırmandık.köye geldik Bizi çok misafir perver karşıladılar.Burda kahvaltı yaptık ve yola koyulduk.Tırmanmaya devam.Efem çukuru köyüne geldik.Bu köyün üzümü çok meşur.Yemenizi tavsiye ederim.Bu köydede çay molası verdikten sonra Radara doğru tırmanmayı sürdürdük Hakan yolda ve köylerde çok güzel fotoraflar çekti sanırım yakında yayınlar.Radar yolundan seferihisar yoluna saptık.Adını unuttuğum bir köye geldik.Burdan köy ekmeği aldık.Yola devam iki köy daha geçtikten sonra güzelbahçeye geldik.Hakanın evinde bisikletleri yıkayarak biraz dinlendim.Burdan narlıdereye eve geldim.Hakan resimlerle daha detaylı geziyi anlatacaktır.

Güzel tur olmuş abi geçen haftanın rovanşı gibi olmuş sanırım:D

Bekliyoruz fotografları Hakan abi;)

• Beğen
Tepkiler: rochas
Kulağa çok hoş geliyor :) .. inşallah haftaya bizde katılırız, fotoğrafları bekliyoruz sabırsızlıkla :)

(link)
Kardeşim Alpay ile güzel gittik çocuklar . çok keyifli bir turdu accık çıkışları olan bir tur bir miktar atrenmanlı olmak ta yarar var.

• Beğen
Tepkiler: rochas
Hakan abi, işi büyütmüş podcast olayına başlamışın :D

Bir konuda da ayrıca tebrik ediyorum, isviçre çakısı gibisin Hakan abi! :) Aynı anda Bisiklet sürüp, rampa çıkıp, tek el ile kamera çekimi yapıp, Müzik dinleyip birde aynı anda sakız çiğnemek herkezin harcı değil :D 10 parmakta 10 marifet bu oluyor galiba..

aaa birde ayrıca tebrikler 100.000'i devirmişiniz :) ..

sevgiler, saygılar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Geri