Scudo Sports

Konak-Gaziemir-Menderes-Yeniköy-Kavakdere- Seferihisar-Güzelbahçe-Narlıdere-Üçkuyular

Selamlar; Bu hafta sonu sizlere katılamayacak olmam beni üzüyor doğrusu.Ailem ile pazar günü bayındıra akrabalarımızı ziyarete gidecekmişiz ama ben kararımı değiştirip sizlere katılmayı istiyorum:D

Scudo
yavuz abi foruma hoşgeldin..sana teşekkürü borç bilirim...kahveden beni aramasaydın hiç bilmediğim efem çukuru yollarında kimbilir başıma neler gelecekti:):)sağolsun göktürk ve alpay abi beni bırakıp gitmişlerdi ya:):D alpay abi sen ayaklarını soktun en azından denize..ben onu bile yapamadım çok pişmanım:(
bu hafta da kabul ederseniz tura katılmak isterim ama,nif spil vs beni korkutuyor açıkçası..

• Beğen
Tepkiler: rochas
ewt abiler
bu hafta sonu bi tur dağa yapalım mesela manisa spil veya çiçekli köy rotayı abiler belirlerse bende hafta sonu size katılamamıştım e malumm başımıza gelenler ama bu hafta sonu bi bisiklet ve kask ayarlarsam szinleyim hiç kaçarı yokk herkeze bol pedallı günler

vallahi güzergah Kutluhan'ı korkutuyor, bana ne yapıyor siz düşünün :D ... Yalnız Pazar günü için kimseye söz vermeyeyim iki durum var. birincisi bisiklet tamirde vs.. durumları var.. , ikincisi ise eşimle ilgili bir durum var. Durumlar netleşir netleşmez haber veririm. :)

herkese sevgiler, saygılar...

@lacordelio

Hiçbirşey seni korkutmasın. Kısa zmanda kendindeki gelişmeyi farkedeceksin sen şu halinle bile iyisin.Amaç burda spor yapmak eziyet değil.Sen nasıl rahat edersen bisikletini öyle sürmelisin

:) @egeturbo

seni de bekleriz biz alpay göktürk ve yavuz abinle bu haftada birşeyler yaparız deniz gelir büyük ihtimah kutlu ve şener belki bir hafta dinlenir . ama bu hafta büyük ihtimalle tırımanışlı olur . parkur hoşuna giderse sende gelebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Hakan abi bu hafta ne yapacağımı bende bilmiyorum.Şener ve Kutlu abi ile kuş cennetine gitme fikri wardı aklımda kondüsyon açısından fakan ailem bu hafta bizimle gel diyor.

Kararsızım henüz karar weremedim doğrusu:(

Benimde kesin değil Deniz, eşim 2 haftalığına biryere gidecek pazartesi ve pazar gününü beraber geçirmemiz gerekecek. o yüzden büyük ihtimal pazar günü gelemiyeceğim.. sen ona göre planlarını yap..

Bende en iyisi ailem ile gideyim bu hafta.
Size katılamayacak olmak üzüntü werici Hakan abi ama daha çok hafta sonu war:D
Diğer hafta sonuda öss sınawım war artık ondan sonraki haftalar beraberiz ;)

gelmek istiyorum aslında ama hava güzel olursa paraşüte gideceğim...bir de tayt almadan gelmek istemiyorum ..en büyük sorunu popodan çektim çünkü:))bu arada nasıl bir tayt önerirsiniz..kaç paraya iyi bir şey alabilirim...almışken de tam olsun...

İzmirin karizmatik bisikletçileri...

Ayağınıza sağlık çok güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş ayağınıza sağlık.
Fotolarda farklı açılardan ve çok güzel .

Diğer gezilerinizi sabırsızlıkla, ( iş yoğunluğundan dolayı çıkamadığım işyerinde )
bekliyorum.

Esen kalın

• Beğen
ee dağa belli deilmi bu hafta ne yapıyoruzz şöle manisa tarafı güzel olurdu ama çiçekliköy veya spil ne dersiniz

walla nereye gidereniz gelirim rtık her gün antreman yapıyorum bugün bornovadan yeni garaja pedl çevirdimb elki azdır ama gerçekten çok zewkli tek kötü yanı kafamda kask olduğu için millet gülerek bakıo ya bende bi sorun var yada onların hoşuna gidio bide eğer tırmanış yaparsanız benim bisikletim bisan cyborg amotisörlü vee 21 vites beni bu arlar idare edermi para biiktiriyorum kaliteli bi bisiklet alacağım

• Beğen
egeturbo sen başkalarına aldırma, kafa senin kafa.. yere çakıldığında (allah korusunda..) o kask koruyacak kafanı, gülenler değil.. tayt, eldiven ve gözlük de edinmenide tavsiye ederim ;)

Çocuklar o zaman siz bu hafta dinlenin haftaya birlikte birşeyler yaparız.:)
Biz büyük ihtimalle accık taşlı topraklı orman yollarına vururuz kendimizi :D .
keyfinize ve kendinize iyi bakın.:)
Birlikte daha çok yellere pedallarız:) .

Pazar günkü rota belli oldumu ? ağırlıklı istenilen bir rota varsa oraya gidebiliriz.Hakancığım senin fikrin nedir.?

• Beğen
@rochas

kendime kaskımı ve eldivenimi satın aldım ama ytaytı falan nerden alacağım bilmiyorum bide gözlük alamayacağım numaralı gözlük kullandığım için bana gözlük olmazmış bide benim gözlüklerim özel camm:( :eek:

gözlüğü zaten gözüne uçan börtü böcek kaçmasın diye söylemiştim.. Tayt için bir fikrim yok onu Hakan, Alpay veya Göktürk abiler daha iyi bilir.

güvenli sürüşler :)

Geri