Scudo Sports

komik japon bisikleti resimleri

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.367
arkadaslar hosunuza gideceginizi sandıgım bir site buldum .
(link)
komik japon bisikletleri gerçekdende güzel bisikletler yapmışlar.

Scudo
ÇOKkk garip adam bu japonlar nasıl bisiklet bunlar ya yapsa yapsa japonlar yapardı sağol nuri abi güzel site :)

O ışıklandırmayla görmeyen kalmaz herhalde

abartmışlar ya.bisiklet oldugu belli olmuyo.hayret yani.paylaşım için teşekkürler...

ihtiyaçlara göre bisikletleri tasarlamışlar.çok da güzel görünmeseler de kullanışlı oldukları bir gerçek

bunlar bisiklet değil eziyetsiklet olsa gerek

bisikleti güzel tasarlamışlar konforluda gözüküyor ama yani bir kaldırımdan filan indikleri zaman ne oluyo eşyalar bilmem

yoo arkadaslar onlar 22.yüzyıl bısıkletlerı neden oyle dıyorsunuz aaaa :D:D

@bisiklet_tutkunu_engin

evet bu japonlardan hersey beklenir ama 90 lı yıllarda halıyı kilimi bilmeyenleri vardı.söyle bir anımı paylaşayım sene 90 dı sanırım ben halı magzasında çalısıyorum 4 japon turist geldi magzaya girdiler selamlaştıkdan sonra ilk sordukları soru asılı olan halıya bu ne oldu. adamlar teknoloji diye ugrasıyorlar ama baska seylere önem vermiyorlar kısaca teknoloji ile yatıp teknoloji ile kalkıyorlar.

Merhaba,

Japonlar her zamanki gibi abartmış :)

Meşhur arama motoru Google'da bildiğiniz üzere resim aratma da var. Arama çubuğuna "bicycle" yazıp üstteki seçeneklerden "Grafikler" e tıklayıp ara butonuna bastığınızda bakın neler geliyor !

Hoşçakalın

@bedo

darmadağın oluyordur heralde:D

Geri