Scudo Sports

Kolumu kırdım. Okuyun, benim hatamı siz yapmayın.

Levent abi çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda iyi olursun:(

Scudo
Geçmiş olsun Levent bey...Kaskın Önemini bi kez daha irdelediğiniz için teşekkürler..

Levent'cim, geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gerçekten. Bu görülmez kazayı bizlerle paylaşıp bilgilendirdiğin için teşekkürler... "İşte Kaskın önemi" kırık olmasaydı iyiydi ama açık söylemem gerekirse, şimdi kırık için bile çok üzülemiyorum. Ya kask olmasaydı... Acil şifalar kendine dikkat et. Sevgiler...

Aynı tip bir düşüşü temmuz sonunda yaşadım, bir farkla benim, omzum da kırıldı :D

dirsek aynen dediğin yerden ve 2 tane kırık 3 hafta alçıya gitti sonra fizik tedavi oldu. omzunu kırmaman(bu tip düşüşlerde çok oluyor) veya başka yerine bişey olmaması büyük şans umuyorum dirseğin de acilen düzelir. ben işte 3 hafta alçı+3 hafta fizik tedavi işte 6 haftada neredeyse eskisi gibi hale geldi senin de umarim en fazla boyle olur. çok geçmiş olsun.

size de buyuk gecmis olsun. sorunsuz iyileşmenize sevindim, umarim benim kol da sorunsuz iyilesir. artik cok daraldim alci ile dolasmaktan ve hareketsiz kalmaktan...

geçmiş olsun, görünmez kaza bu işte. (kötü şans ve dikkatsizlik) kısa bir sürüş için de olsa kask takmana sevindim zira görevini yapıp kafayı da korumuş.
Tekrar çok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
geçmiş olsun. Gidona poşet türü nesneler asmamakta fayda var yada asılacaksada fazlahız yapılmamalı. Tekerlek ile maşa arasına sıkışması sonucuda takla atma riski çok yüksek.

Kırılan kolun düzelmesini geçtim, yeni bir kol bile çıkmıştır bu süre zarfında.

@Serkan Mıstınoğlu Facebook'ta görmüştür, ondan yazmıştır ama konu önemli bir konu. Üzerinden bu kadar zaman geçse bile tecrübe içeren bir konu olduğu için, tekrar paylaşıp tecrübe olsun diye insanlar bilsin istedik. :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Ben de facebooktan geldim, lakin konunun tarihini görünce şaşırdım:D. Kim hortlatmış diye bakayım bi dedim, yönetim kurulunu görünce iyice şaşırdım.:D Konuyu açan arkadaş nerede nasıldır bilemem ama, bu kadar yıl aradan sonra ben de bir geçmiş olsun diyeyim o halde.:D

@Levent Topcu çok çok geçmiş olsun. Ben bisikletim de şehiriçi kullanmak için Konnix' in linkdeki ürününü aldım.

Sürekli bisikletimde takılı durumda. Bazen arkadaşlar yada yoldaki bisikletli arkadaşlar alışık olmadıklarından uzun tura cıktım sanıyor, ama ihtiyacım olan herşeyi içine atabildiğimden bu çantadan hiç vazgeçmedim.

Sizin başınıza gelen olaya çeşitli düşüşler yaşayan birisi olarak çok üzüldüm. Böyle bir çanta tavsiye ediyorum size ve tüm arkadaşlara.

(link)

Kazayı geçiren arkadaş geçen 9 yılda kim bilir kaç kaza daha atlatmıştır :)

Yalnız 10 numara hortlatmışsınız tebrik ettim :D

Ben arkadaşın gayet sağlıklı ve şu an allahın izniyle çocuğuyla birlikte bisiklete binerken bu tarz tecrübeleri paylaşarak bisiklet dünyasına yeni ve bilinçli bir pedaldaş daha kazandırdığına inanıyorum :)

vay be 2007 de bisiklet varmıymış :D
saygılar levent abi. geçmiş olsun. veya levent amca. her neyse artık :)

Geri