Bugün iş tamamlandı ama sorunsuz mu oldu? Tabi ki de hayır...
Montajcı arkadaşlar 18.00'da ellerinde kocaman bir kutuyla geldiler, odaya girdiler. Önden giren arkadaşın yüzünü görünce başımda aşağı kaynar sular döküldü. O daha hiçbir şey demeden, "Sorun ne" dedim, "Abi hangi parça yanlış" dedi bana. "Aha," dedim "şuradakiler" dememle adam kendisi küfür etmeye başladı. Yanlış ürün getirmişler. İlk mesajda yazmışımdır belki, bu süreçte hayatımda ilk defa sinirden elim ayağım titremişti diye, bütün vücudumun sinirden titrediğini hissetmek gerçekten çok garip bir duygu oldu benim için bugün. Vardiya amirini arayıp konuşmasına izin vermeden dakikalar boyunca bağırdım ve suratına kapattım... 10 dakika sonra aradı "Abi doğru ürünleri bir araca yüklettim, montajcı arkadaşlarla yolluyorum" dedi, "Teşekkürler" deyip tekrar suratına kapattım. 1.5 saat sonra gelip kurulumu yapıp gittiler. Bana yeni duygular yaşatan Koçtaş'a buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Burada yorum yapan/destek olan/sinirimi paylaşan herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama söylemem lazım ki şu mesaja sesli güldüm;
@ERCAN CEBECİ
Tekrardan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...