Scudo Sports

Koçtaş Densizliği

Hocam geçmiş olsun; Koçtaş ancak hırdavat, alet-edevat ya da orta halli araba bagajına sığacak eşyalar için tercih edilmesi gereken bir yer. Kalan tüm hepsi için ayrı ayrı yerlere gitmek maalesef şart. Umarım bundan sonra keyfini sürersiniz eşyaların.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Scudo
1)Tekzen 2)Koçtaş 3)Evkur 4)Sağda Solda Mantar Gibi Türeyen Avm'ler...Bence Sağlam Kuruluşlardan Mobilya vs.. Alınması Yine Ötekilere Nazaran Daha İyi..Bu Saydığım Yerlerde İnsanlar Ya Taksit İmkanı İyi Diye Yada Ucuz Diye Alıyorlar...Lakin Bir İki Haftaya Ürünün Teknik Arızaları Çıkınca Muhatapta Bulunmuyor,Bugün Yarın Ertesi Gün..Annemde Taksit*Fiyat İmkanı İyi Diye Gidiyor Böyle Yerlerden Alıyor Sonra Her Akşam yada Haftada Bir Oğlum Şunun Vidasıda Gevşemiş,Şunun Kelepçesi Çıkmış Gel Tak...Gibisinden Laflar Ediyor...:D Şu Kayseri Türkiye'de Mobilyanın Başkenti İstikbal,Bellona,Boytaş(Gerçi 3'Ü Aynı),Kilim,İşbir Yatak vs.. İrili Ufaklı Bir Ton Fabrika Var yani bazısı ucuz bazısı fiyatlı ürünler ama şu Saydığım Yerlerden Daha Güzel,Daha Sağlam Mobilya Çıkartıyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç. ve Edip D.
Bugün iş tamamlandı ama sorunsuz mu oldu? Tabi ki de hayır...
Montajcı arkadaşlar 18.00'da ellerinde kocaman bir kutuyla geldiler, odaya girdiler. Önden giren arkadaşın yüzünü görünce başımda aşağı kaynar sular döküldü. O daha hiçbir şey demeden, "Sorun ne" dedim, "Abi hangi parça yanlış" dedi bana. "Aha," dedim "şuradakiler" dememle adam kendisi küfür etmeye başladı. Yanlış ürün getirmişler. İlk mesajda yazmışımdır belki, bu süreçte hayatımda ilk defa sinirden elim ayağım titremişti diye, bütün vücudumun sinirden titrediğini hissetmek gerçekten çok garip bir duygu oldu benim için bugün. Vardiya amirini arayıp konuşmasına izin vermeden dakikalar boyunca bağırdım ve suratına kapattım... 10 dakika sonra aradı "Abi doğru ürünleri bir araca yüklettim, montajcı arkadaşlarla yolluyorum" dedi, "Teşekkürler" deyip tekrar suratına kapattım. 1.5 saat sonra gelip kurulumu yapıp gittiler. Bana yeni duygular yaşatan Koçtaş'a buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Burada yorum yapan/destek olan/sinirimi paylaşan herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama söylemem lazım ki şu mesaja sesli güldüm;

@ERCAN CEBECİ

Tekrardan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...

benim koçtaş ile alakam olmadı ,evimi koçtaş ile kurmadım ,zati eşya sevmem ,yer yatağında yatarım ,dolap yoktur bende sevmem ,çünki eşyam azdır giyim eşyası ,tv var bende 37 ekran sonny ama sadece ps2 oynamak için,ha quake marka 2002 model köhne kasa bilgisayar var ,monitör philips,başka elektronik cihaz varmı evet mp3 var bi adet ,ama 100 liraya aldığım samsung cep telefonundan artık müzik dinliyorum tabi kulaksız ,ha başka neyim var traş makinesi kafayı traşlarım onla,elektrik süpürge bozuldu verdim eskiciye ,ha tabi buzdolabı var cep bi adet bi de doğal gaz fırın bunlar gerekli,beyaz eşya bende hak getire yok almamda ,zati kiraya çıkacağım alacağım üç beş eşya yanıma tabi demirbaş karbon her zaman yanımda :)
böyle az beyaz eşyam olunca kafam dinleniyor, bi gariplik var bende ama çözemedim ,:)
mutfak eşyaları tek kişilik öyle bi sürü tabakmış çatalmış yok öyle şeyler,beni hiç bi hatun almaz yahu ,,:)

Ohoo bu yaşadıklarınıza sorun diyorsanız ben size Piranha ile yaşadığım arızalı tablet serüvenini yazayım bir ara da içiniz rahatlasın, halinize şükredin. Tek cümleyle durumu anlatayım, neler yaşanmış olabileceğini siz hayal edin: 21 Temmuz 2014'de tamir için gönderdiğim cihaz sayısını hatırlayamadığım kadar gidip geldi ve son 45 gündür cihazı hiç kullanma fırsatım olmadığı gibi 20 Ekim 2014 tarihinden beri değişim için onay verilmiş olmasına rağmen hâlâ yeni cihazı gönderemediler. Kısacası şirketlerin garantisine/montajına/ek servisine cartına curtuna aldanıp da ürün alan aldanır. Ürünü alıp dua edeceksin ki eksik çıkmasın, arızalı olmasın...

• Beğen
@Deniz Gökhan Tezcan
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Yeni eve taşınıyoruz diye IKEA'dan gardrop falan filan aldık.
Toplamda 9 buçuk metre dolaplar. Sürgü kapaklar, raflar, çekmeceler, normal kapaklar... Bir sürü parça. Toplamda 100 kalem ürün vardı yaklaşık.

Yarısını biz götürdük, yarısını nakliyeye verdik. 2 hafta sonra kurduk. Bir tane sorunlu, hatalı parça çıkmadı.
Kalemlerden birindeki ürün yok ama. Ara - tara, sağa sola bak ürünü bulamadık. Gittik, fatura ile, hiç bir kanıtmız yok. Anlattık, bu ürün gelmedi bize diye. Umudumuz da yoktu. Çünkü çıktı görünüyor depodan.
Yarım saat içinde halledip ürünleri teslim ettiler.

Demek ki büyük firma böyle olunuyor :)

bu sadece koçtaş meselesi değil, bu ülkenin genel bir sorunudur "koordinasyon eksikliği"

en basitinden "şu tarihte gelmesin bu tarihte gelsin" uyarısını bile uygulayamıyorlar..
iş görüşmesine gitseniz toz kondurmazlar her firma sektörün öncü firmasıdır ama uygulamaya bakınca hepsinin içi boş..

neyse ki işkence dolu günler bitmiş geçmiş olsun

Koçtaş kötü tekzen mobilyaları dandik ikeadan koltuk alınmaz evkurdan da bi koltuk alırsın 5 koltuk parası verirsin ama nakit olarak uzun vadelerde ödersin böyle evin yarı taşınmazlarını herşeyisatanlardan almayacaksın esnaftan alıcaksın hem öyle talaşla kontrplakla mobilya yapılmaz mobilya gerçek ahşaptan yapılır

• Beğen
@can akıncılar

Tamamsağlam oluyor ama yine de mobilyada kullanılması içime sinmiyor alan kapamak için mesela kütüphane arkalarını tv ğnitesinin arkasını kapamak için kullan kapı yap dolap kapağı yap çünkü bunlar sert darbe alabilecek şeyler ama mobilyada içime sinmiyor bi de şimdi bu kontrplağı nasıl yapmışlar o da önemli gerçek mi yapmışlar talaştan mı yapmışlar dandik ağaç mı kullanmışlar… işlenmiş ürün deyince akla bir sürü kurnazlık geliyor ne yazık ki ama gerçek ahşaba bir kurnazlık yapamazlar gibime geliyor

• Beğen
hepsini okumadım ama bende evlenirken koçtaş hatası yaptım ve 2 seneden beri toplu iğne bile almadım almamda.
internet var Allaha şükür. başka yapı marketlerde var. koçtaşla işim olmaz

• Beğen
bütçeyi optimize edip direk üreticiye yaptırmak lazım. böyle ara firmalar özelliklede koçtaş tarzında olanlar yada ikea gibi mağazalar yerli üretici katili.

• Beğen
Geri