Scudo Sports

Kocaeli

Yav bu vesileyle ben de ilk amele yanığımı almış oldu güneşten. Hala kollarım kapkara, omuzlarım beyaz. :p

@Kerem Oktar: Sana lazım olan tam Melih gibi yolcu bir partner üstadım. :) Bisiklet elinde poz vermeyi hak etmişsin.

Scudo
@Melih Çolak

melihcim sonbaharda inşallah bu süre 1 saat 10 dakikalara düşeek. Kandıra - akmeşe-kartepe yollarında bol bol antrenman yapacağız bakalım ne olacak :)

Dostum 2 günün üstünden pazartesi kartepe tırmanışı beni çok zorladı. Yakup üstad ve melihin önde çıkması bana da motivasyon oldu :) yanıklara gelince soğuk ve rüzgar insanı daha çok yakıyor Güneşli günlerde muhakkak ya kolluk kullanılmalı yada 50 faktör güneş kremi sürülmeli :)

melih tam bir canavar enerji dolu! zamanla melihi 50 dakikada kartepeye tırmanırken göreceğiz. Aslında melih gibi bir sporcumuz 45 dakika gibi bir sürede çıkarak guinnes rekorlar kitabına adını yazdırırsak yurtdışındaki takımlarda merak duygusu oluşabilir ve belki de Federasyon Cumhurbaşkanlığı turu için Etaplardan birini kartepe olarak değiştirebilir :) keşke olsa da izmitimizde bir tur görsek

kocaeli-gölcük pedalseverlere selam olsun
kartepe bitmez kartepe demek yaşamın ta kendisi demektir
kartepede herkes sınav verecek
istanbuldan hiç kimse bu tura talip olmaz,
bunun nedeni 203 km olması ayrıca yol bisikletine asla uygun olmayan suadiye rampalarının kum -toprak taş ve de bozuk asfalt olması,
suadiye köyü içinden başlayan eğim bi anda sertleşir 12 olur sonra bu eğim yükseldikçe 7'de sabitlenir
bu rampa mtb ye uygun hibrit-cyclocross 'a uygun city bike ile de olur ,
evet 13'üncü sefer bu ct saat 04.30 da başlayacak
tek başıma geleceğim
o kartepe otelin hesabını vereceğim

bizlerden de sana selam kudret abi, istanbuldan gelip kartepe ye çıkmak kolay bir şey değil ama sizin bunu yaptığınızı duymuştum. Suadiye yollarına girmedik hiç ama D100 den kartepe sapağına girince yollar gayet güzel MTB ile doğa gezisi yapılabilecek inişli çıkışlı çok güzel parkurlar varmış :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@kerem oktar

çok mükemmel bi olayı gerçekleştirdiniz ,malesef içime ah düşmüş idi ,trek karbon yol bisikletini aldım 12 'inci seferde
almaz olaydım o bisiklet ile antreman çok yapmam gerekirdi,şeytana uydum tabi,başaramadım ama 206 km 'yi 13 saatte bitirdim
50-34 ayna kol arka ruble ise 11-28 idi bu sistemin 99 km sonra bana nasıl zor geldiğini bi ben bilirim bide allah,
benim bisiklet hibrit oldu 28 jant ama sistem 44-32-22 ayna kol slx
arka ruble 11-34 bu sistem ile 23 nisan 2013 de 86 km sonra sadece 15 dakika mola ile suadiyeden tırmandım tam 10 km sonra mola yaptım ama çok kolay olmuş idi ,trek yol ile bu sefer değişik istikametten gelerek 99 km sonra 20 dakika mola yaptıktan sonraki suadiye köyünde 2 tabak mercimek çorbası içtim ama sadece 3 km eğim çıkabildim ayrıca trek yol emanet idi iniş aynı yer olunca açıkça riskede girmedim yol çok riskli, silik teker ve de 23 hacimde .

abi istanbuldan gelip kartepeye çıkmak için çevireceğiniz kadans ve dişli kombinasyonu doğru seçmek gerek, 100-110 km sonra Yol bisikleti ile Kartepe gibi 11 km aralıksız %10 ve üzeri eğimlere sahip bir yola performans göstererek çıkmak bilgi ve tecrübe gerektiren bir konu!

• Beğen
Bir dahaki sefere ben de katılmaya çalışacağım. Ufak ufak alıştırmalara devam.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
18 km rampa , sürekli yükselen eğim buna göre hazırlanarak gelin :)

Merhaba arkadaşlar bisiklete binmeyi gerçekten çok seviyorum ancak tek başıma olduğumda bazen sıkıyor.Arkadaşlarımdan ne yazık ki hiçbiri bisikleti ya sevmiyor ya da ulaşım sıkıntısı var.Köseköyde oturuyorum Yahyakaptan a 15 dakika gibi bir sürede gelebiliyorum.Şu an 17 yaşındayım aranızda benim gibi olanlar varsa hem yeni birileriyle tanışmış oluruz muhabbet kurarız hem de bisiklet sürmek daha zevkli hale gelir.Bisikleti günde 2.30 3 saatten fazla sürmeyi düşünmüyorum ama ortama göre değişir tabi.Neyse bakalım bu sitede kafadar yaşıtlarımız çıkacak mı :mlk:

@Mert Arslan

Uzun zamandır seni görmeyince meraktaydım Mert. Sana rast geldiğime çok sevindim.

• Beğen
Tepkiler: Mert Arslan
Herkese merhaba bu forma yeni uye oldum. Iki ay once arkasla marmariste bisiklet kiralip 105 km bi tur yaptik. Ben de gaza gelip cebimdeki son parayla Sedona 700 v aldim. Bisiklet konusunda bilgisizim. Her turlu tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden herkese teşekkurlee

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün gün içinde birşeyler yapmayı planlayan var mı?

@Bertan T.

Bertan merhaba, facebooktan beni eklersen turlarımızı takip edebilirsin. Ayrıca Kocaeli içi faaliyetleride tekrar fb üzerinden takip edebilirsin...

Ozel mesaj olarak profilini atar misin? Su an yalova tarafından değirmendere taraflarina geldim, yağmur guzel:)

Sedat bey merhaba!
Konuyu kortlatmış olacağım ama bugün online olduğunuz için ve Mosso ALV 201 sahibi olduğunuz için size sorma ihtiyacı hissettim.

Mosso ALV 201'in bagaj delikleri var mı? Arka tekerin orada delik gördüm ama sanki selenin alt kısmında delik yok. Yanılıyor muyum?

Teşekkürler.

Geri