Çetin Bey hoş geldiniz de neden bana hiç haber etmediniz? Sürmeye vaktim olmasa da en azından görüşmek için vakit ayırabilirdim. Üstelik ben Kipa' ya çok yakınım.
Çayırova-Gebze-Dilovası arasında D-100 yolunda sürüyorum. Ben de buralarda pek bisikletli görmedim. Yaklaşık 2 senedir haftanın 3-4 günü bu yolu kullanıyorum bir elin parmağı kadar bisikletli gördüm sadece. Normalde İstanbul'da ikamet etmekteyim. Burada enstitüde mühendislik okuyorum bisikleti de ulaşım amaçlı sürüyorum. Bu hafta sonu hem performans yapalım hem de gezelim dedik arkadaşla. Kocaeli-Yalova-Bursa yapıp ordan feribotla İstanbul'a dönmeyi düşünüyoruz. Yaklaşık 260 km tutacak yol. İkimiz de sporcuyuz. Yarışlara hazırlık için böyle bir tur planladık. Sabah 4 gibi çıkıp akşam 8 bucuk feribotuna binmeyi düşünüyoruz hızlı gitmek için çadır uyku tulumu vs almadık sadece tamir kiti alıp çıkıcaz. Artık feribotu kaçırırsak bir bank bulup kıvrılıp yatarız
Selamun aleyküm arkadaşlar.
26 Nisan günü Kudret abi ve ekibi tarafından yapılması planlanan bir Kartepe tırmanışı var. Kartepe rampası 14 km'lik bir rampa ve antrenman yapmadan tırmanmanın zor olduğunu düşünüyorum. İzmit civarından katılmak isteyen arkadaşlar varsa ki olduğunu ümit ediyorum, topluca bir iki antrenman yapsak hoş olur diye düşünüyorum.
Selam herkese eskiden sürdüğüm uzun süre ara verdiğim ve yeniden sağlık ve birazda zayıflama uğruna tekrar iki tekere
başladım mosso alv 201 d bisikletimle ayrıca ben ümit ktm ve mosso bisiklet bayisiyim satmakdan binmeye vakit bulamadım diyebilirim
Artık evden işe ve geceleri , pazarları mümkün oldukca iki teker kullanacağım bu forumunda bana bişeyler kazandıracağına eminim tanıştığım arakdaşlarla günü birlik bişeyler yaparız artık herkeze sağlıklı ve zevkli pedallamalar. bu da benim bisiklet