Scudo Sports

Kocaeli

@kalpe8

Gölcük'e indikten sonra tekrar gözden geçiririm, eğer İzmit -Gebze gözüm yemez ise tekrar Topçular'a döner, gemiyle geçerim.

Scudo
daha önce e-5 ten istanbula gittim.şimdi istanbuldan izmite gelme planım var.ama istanbula gitme planı olursa haberleşelim bir kez daha giderim.sadece hereke gebze arası ciddi sıkıntı .zaten pendikten sonra sahil yolundan gitmek süper keyifli.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=827912#post827912 bu linkte fatih ve hakanla beraber bahsettiğniz rotayı gölcükten başlayıp karamürselden çıkarak dolaştık. sanırım.resimlerdende görüleceği gibi inişli çıkışlı çok çok iyi olmasada performans isteyen bir rota.bu rotayı bitirdikten sonra gebzeye gitmek için bence oldukça idmanlı olmanız gerekir

http://i51.tinypic.com/59vxia.jpg

merhaba arkadaşlar,
bende bu vesileyle hem sizlere bayramınız mübarek olsun diyorum, hem de sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum. beni tanıyanlar bilir çok eskilerden beri içimde denizde yelken basma özlemi mevcut. geçen sene ders almaya bile başlamıştım ama temelde zamansızlıktan ve başka sebeplerden dolayı yarım kalmıştı. son 2 aydır bütçeme uygun bir yelkenli arıyordum ve nihayet geçen hafta satın aldım. 7.2 ye 4.2 metrelik açıkköprü bir katamaran. 2 gövdenin birisi dinlenme ve yatma alanı diğeri mutfak ve tuvalet. havuzlukta yaz aylarında rahatlıkla 5-6 kişi seyahat edebilir. tekne henüz çanakkalede bağlı. hesapta bugün 2-3 gün sürecek bir seyirle izmite transfer edecektik ama olumsuz hava koşullarından dolayı seferi iptal ettik. bakiyesi toplamda 14 saatlik otobüs yolculuğunun yorgunluğu ve bunda da bir hayır vardır diye hayra yormak oldu.
teknenin üstü bisiklet koymaya müsait. inşallah yelkenli ve bisiklet kombinasyonunda çeşitli atraksiyonlar yapma fırsatı buluruz.
yeniden kurban bayramınız mübarek olsun dileğimle...

@Nuri Kongur

Bir rüyan gerçek olmuş , ne mutlu sana. Vallai Bursa'dan atlar gelirim böyle bi organizasyona :)

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
sağolasın hakancım. dediğin gibi bir rüyam gerçekleşti. inşallah yaparız hibrit organizasyonlar hep beraber :)

:in: :in: :in:

Vayy Nuri Kaptan,

Abi hayırlı olsun, çok klas kuğu gibi bir tekne almışsın. Asıl bayramı sen yapıyosundur. Hayallerinin peşinden koşman ve kavuşman ne kadar güzel. Bu yüzden ayrıca tebrik ediyorum seni. Denizler güzeldir, tatlıdır, huzurdur, belli olmaz bazende çakar tokadı. Hemde kaldırır kaldırır çakar. Yinede keyfini çıkarmak herşeye değer.

Tekrar hayırlı olsun, emniyetli seyirler. Pruvan neta, rüzgarın kolayına olsun...:in:

• Beğen
çok sağol fatihcim. allah sizlerede rüyalarınızı gerçekleştirmek nasip etsin.

Arkadaşlardan gelen talepler üzerine bloga YANINIZA ALINACAKLAR listesini de ekledik. Çok gerekliler için kalite anlamında detay vermeye çalıştık.

Herkese öneri ve tavsiye için teşekkürler. Özellikle İngiltere'den çok sayıda mesaj geliyor.

(link)

hayırlı olsun nuri abi.kazasız belasız yolculuklar rüzgarın bol yıldızın çok olsun..

• Beğen
merhaba 4 senelik ertelemeden sonra bende bir bisiklet sahibi oldum. kron xc1000 siyah-beyaz renkte, beni de aranıza alın lütfen:) şimdilik inanılmaz hamlık var üzerimde, teçhizatta da eksiklerim var tabi, zamanla tamamlanacak, bahara kadar antremanlarım olacak, değirmenderede oturuyorum sahil şeridi benim için düz yol konusunda iyi bir antreman parkuru olacağı kanaatindeyim, sizlerden de önerilere açığım bu konuda... herkese tekrar merhaba...

• Beğen
eski forumda bir dolu insan vardı ama şu an yok gibi gözüküyor :)

Geri